jaca_67
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
Lepo moje milo cilence zao mi je sto ti se desilo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bratu od ujaka mm se desila gotovo identična stvar. I skoro godinu dana nema rešenja. Em smo sa svih strana opterećeni krizom, sečemo uši pa krpimo neke druge delove tela, em ne znamo šta će odakle da nas klepi. Uvek kažem samo nek smo zdravi, svega će biti, ali kada se tako nešto desi, onda pomislim 'bem ti život, pa možemo da imamo još nešto pored zdravlja.mrzim zemlju u kojoj zivim i sve prevarnte i lopove koji prolaze nekaznjeno a nevini i posteni ljudi ispastaju strasno sam besna tuzna placem vec od juce jer su nam oduzeli auto koji smo kupili pre dve godine navodno papiri nisu u redu a platili prenos i vec dva puta ga registrovali i tad nije bilo problema evo i sad dok ovo pisem knedla mi stoji u grlu jer znam da sam totalno nemocna da se izborim sa ovom situacijom
![]()

)

da da i meni zvao da pita koliko je....oko 400e!!! snizenjejaooo mislim ok je to nego nisam ja neki bajker - daaaleko od toga.... tako da sam tu odbacila kao mogucnost
![]()

400e,juuuuuu,obzirom koliko ces puta ti sesti na motor,mnogo je bre.....![]()

...i nisi bajker...ti si bajkerica![]()

Sta je to za tebe 2 tortice.....
ova druga je ok 130e