Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PrincessAndjela, hvala na rečima podrške, u pravu si.
To što sam spominjala, da se desilo i našem dobrom drugaru, onje, znajući za opasnost, pre kupovine otišao na policiju, sve proverio, kupio kola, registrovao jedno 2 puta pa mu onda oduzeli kola. Ništa ti u Srbiji izgleda nije sigurno, pa čak ni ono što je osigurano, kako kažu u jednoj reklami. Grozno je to, kad se desi čoveku, možemo Cilence samo podržati napisanim rečima, neka zna da ima drugarice, ali kako joj je, to zna ona sama najbolje.
Cilence, držim palčeve, da se što pre razjasni i reši u tvoju korist.

Dobrodošli u Srbiju. :( Bratu od ujaka mm se desila gotovo identična stvar. I skoro godinu dana nema rešenja. Em smo sa svih strana opterećeni krizom, sečemo uši pa krpimo neke druge delove tela, em ne znamo šta će odakle da nas klepi. Uvek kažem samo nek smo zdravi, svega će biti, ali kada se tako nešto desi, onda pomislim 'bem ti život, pa možemo da imamo još nešto pored zdravlja.

:sad2::sad2::sad2: mrzim zemlju u kojoj zivim i sve prevarnte i lopove koji prolaze nekaznjeno a nevini i posteni ljudi ispastaju strasno sam besna tuzna placem vec od juce jer su nam oduzeli auto koji smo kupili pre dve godine navodno papiri nisu u redu a platili prenos i vec dva puta ga registrovali i tad nije bilo problema evo i sad dok ovo pisem knedla mi stoji u grlu jer znam da sam totalno nemocna da se izborim sa ovom situacijom:sad2::sad2::sad2:

STRASNO! bas mi je zao....:(

Evo ja stigla iz Sava centra. Bila sam na koncertu Lovre Pogorelica. Bilo je divno pogotovu zato jer odavno nisam bila na nekom koncertu, a nekad kada sam bila devojka nisam propustala takve manifestacije.
Cilence saosecam sa tobom. Ja sam prosla kroz malo drugacije iskustvo. pre 7 godina kupila sam na kredit 4 godine novi Jugo i posle 3 meseca su ga ukrali. Bila sam ni ziva ni mrtva, ali na srecu i uz pomoc jednog prijatelja nadjen je u Loznici i to sa laznim papirima prodat jednom coveku. Tada sam cula da na teritoriji od Uba do Loznice oerise jedna grupa koja krade kola i sa laznim dikumentima ih prebacuje u Bosnu ali verovatno ih prodaju i ovde. Nisam verovala kada sam gledala tu laznu dozvolu. Potpuno ista kao moja samo sa drugim imenom. I danas se najezim kada se toga setim.
Inace da prijavim da sam juce provela divno vece sa Sneki i Mamamajom. Sedele smo kod Ruskog cara i caskale do kasnih sati, a jutros rano smo Mamamaja i ja bile u Jablanici. Obozavam ta druzenja.:cmok2:

dobar dan...kako je lepo vreme..sto znaci da je moj Pedja odmah konstatovao da ako u ponedeljak bude lepo, na posao ide - motorom zna se.... a ove sezone sledi i meni kupovina kacige i takoooo :)
ove dve mi se svidjaju :)

eee ja jos 2 moskve da napravim i ukrasim spajdermen tortu i onda sam slobodna..sto ce reci sutra slobodan dan - taman da se kuca sredi hahahah...a ako muz zavrsi sajt na kom radi mozda i pobegnemo malo negde bilo bi lepo :)

Dobar dan devojke i poneki momak. Nisam stigla jutros da se javnem jer jen bilo puno poslica a onda od 11 sam bila u pozoristu. Gledala komediju "Zenidba". Slatko se ismejala, posle malo prosetala po ovom divnom suncu i evo prionula i zavrsila ruckic. Sada samo cekam moje momke pa da rucamo.
Toliko se radujem ovom lepom vremenu da nemam reci. Zelim vam diiivaann dan:cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back