carobni uzitak
Obećava
- Poruka
- 92
Ja ovog mog fudbalera izvajala. Jaco opipah mu sve delove tela i to samo tako, a sad i ja odoh pod onaj jorgan mada bez neke velike vajde... onaj moj vec hrce. Laku noc devojke!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sutra opet ranom zorom za Sarajevo imam problema sa maticnim brojem pa nemogu da izvadim pasos .Samo mi jos fali da zakasnim sa predajom papira za vizu pa da se obesim o krivo drvo.Jacko daj jedno parce nesto mi se jede slatko...ja koliko shvatam covek je samo prekopirao text i zeli cuti nase misljenje o svetskim kulinarskim idiotarijama,nije on pisac texta.
Е сад шта је лепо а шта ружно, о томе генерално не одлучују појединци, јел' тако

Управо тако. Не ради се о никаквом рецепту већ о чланку о светским трендовима у кулинарству - на крају текста постављен је и линк одакле је текст прекопиран. Имајући у види да нисам знао да се ради о блаблаоници ја поставих овај текст мислећи да се на овом подфоруму ипак износе ставови из области кулинарства. Између осталог такав је и назив овом пдф-у, зар неЕ сад шта је лепо а шта ружно, о томе генерално не одлучују појединци, јел' тако
![]()