Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan i od mene, danas malo ranije, jer sam već završila putešestvije za danas. Još samo napakovati pa sutra ponovo. Jedva čekam vikend, mada neće biti opet nikakve tortice. Moraću nešto krišom da ispečem za nas. Mm me uvek grdi, što pečem, kad nema ko da jede: ja pojedem malo, ćerka još manje, mama kako kada pa onda sve što ostane mora jadnik on da pojede. A o kilaži i da ne govorimo. Ali, šta da radim, kada ovde ima toliko divnih recepata a još divnijih ženica koje sve lepo objasne kao i šta.

Dobro vece sta se radi zenice ;) ja isporucila jednu rodjendansku za muza .Zena mu priredila iznenadjenje i sad virkam na forum da vidim ima li koga.Imam problema se maticnim brojem pa ujutro moram za Sarajevo .Posto mi je Jaca govorila da bi volela da ide eto ja je pozivam da ide samnom:cmok::cmok::cmok::cmok:

Dobro veče! Po starom dobrom običaju, kad mi je slobodan dan ja se najviše umorim.Jutros krenemo da odnesemo torticu i na prvoj raskrsnici auto stane. Tj. neće u brzine.ja teoretski znam šta je, a mm praktično i za 2 minuta smo krenuli. Ma meni mehaničar pre neki dan pokazao ako mi se desi takav kvar, vrlo banalan, kako da osposobim auto. I eto i to sad znam.Jeee...bravo za mene :D.
Posle podne smo imali rodjendančić i baš smo uživali. A izmedju toga oni zanimljivi, intelektualni poslovi, spremanje,ribanje i tako...

Pazite ovo, moj muz radi na Vidikovackoj pijaci vec skoro godinu dana ja skoro procitam ovde da zena ima tezgu na kojoj prodaje sve i svasta za nas poslic i danas zovem muza da mi kupi sedef mozda je jeftiniji kad ono od svih dana ona bas danas ne radi!Pa jel ima to smisla?

paki kod nje ti je sve skuplje i presipa sedef u one kutijice od meda nema sta da se vidi unutra,kad je vec na pijaci neka izadje iz nje sa one strane do garden centra onaj red radnjica ima prodavnica sa ukrasima i ostalim djakonijama dosta su povoljniji od marije na pijaci

Dobar dan. Juče posle podne mi se pokvari Internet, od čega naravno popiiiiiiip...#$"&%/#$%&// svima sam im sve po spisku...Pa od jutros ponovo...!"#$%%&&%$$ I sada imam takvu glavobolju, da ne mogu da vam opišem. Zveknula sam jedan analgin, čekam da prođe, pa da sklapam moskvu. Pekla kore po Uninim instrukcijama, rekla bih da su uspele. Una. :heart: hvala ti, ti si moj drug. :D A ponija sam sklopila, večeras ga prekrivam fondanom. Uh...Valjda me neće ponovo zaboleti glava.

I HVALA svima što me bodrite javno što tajno, što verujete u mene, stvarno godi. Volim što sam deo vas. :heart: Nadam se da vas neću izneveriti. :)

Sneki, u pravu si. Nema smeh, a i koka i unchi retko pišu. Toliko smo dobre, da moderatori nemaju posla....:D

:sad2::sad2::sad2: mrzim zemlju u kojoj zivim i sve prevarnte i lopove koji prolaze nekaznjeno a nevini i posteni ljudi ispastaju strasno sam besna tuzna placem vec od juce jer su nam oduzeli auto koji smo kupili pre dve godine navodno papiri nisu u redu a platili prenos i vec dva puta ga registrovali i tad nije bilo problema evo i sad dok ovo pisem knedla mi stoji u grlu jer znam da sam totalno nemocna da se izborim sa ovom situacijom:sad2::sad2::sad2:

paki kod nje ti je sve skuplje i presipa sedef u one kutijice od meda nema sta da se vidi unutra,kad je vec na pijaci neka izadje iz nje sa one strane do garden centra onaj red radnjica ima prodavnica sa ukrasima i ostalim djakonijama dosta su povoljniji od marije na pijaci

Daco na koju radnju na pijaci mislis?Da li je to preko puta u redu gde je ona pekara,pa apoteka.......ili sa druge strane.Cesto tu dolazim a nisam nista primetila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back