Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro. Evo i ja navratila na kaficu. I mene malo kasnije ceka ciscenje snega, a posto kola nisam vozila zadnja 3 dana sigurno ga ima puuno. Danas moram jer idem na teren u Surcin. Brrr, a tako bih rado ostala u toploj sobici i nikud ne izlazila.
Zimu bih najradije prespavala, ali sva sreca pa je brzo kraj.
Jaco drago mi je da je krenulo ali tako je to u ovom poslu ili nema ili ima previse. Mada ja cvrsto verujem da dobre ljude Bog uvek pre ili kasnije nagradi.
Juce sam bila sva nikakva. Bila u skoli, pa imali sednicu , pa onda isla na koznu i skidala neku cisti i bradavicu sa lica, jedva se vratila kuci. Samo sam cekala da vidim krevet. Hvala Bogu sve se lepo zavrsilo i resila sam se velike bede. Hvala nasoj dragoj drugarici Daci za pomoc.
Ljubim vas pa se pisemo kasnije ako me negde usput ne zaveje sneg :D

Jaca023:
.za par dana, nakupilo se posla i posla i presretna sam

:klap::klap::klap: Bravo, neka se tako nastavi. :D

Dobro jutro. Zimska idila u mom sokaku. :)

20rmic8.jpg

I pogled sa mog prozora na mog muža. :D

Poslednja izmena:
Pozdrav i od mene i skroz zavejane Mitrovice!
moram u gradu nesto obaviti pa kod frizera da se malo i ulepsam,ala sam izabrala dan
ko bi rekao da ce nas ovako zavejati a od jutros smo se nacistili snega i ne misli uopste da stane...

Neznam kakva je situacija kod vas, nasi putari su skroz zatajili tako da auta mile po cesti koliko je klizavo! :sneskoz:

Dobar dan, drage moje :)
Hocu teleport u toplije krajeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Ne volim sneg uopste, na ni na slici!
Kad je ovakvo vreme, sva sam nikakva!
Kovac, zoves li nas na rucak ?
Jaco, ljubac i dargo mi je da ti je krenuo posao:)
Rado, fotka je fantasticna:)
Teta Iro, vazno da je sve dobro proslo, cuvaj zdravlje :)
Daco, svaka cast, za pomoc prijatelju:)

Dobar dan, drage moje :)
Hocu teleport u toplije krajeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Ne volim sneg uopste, na ni na slici!
Kad je ovakvo vreme, sva sam nikakva!
Kovac, zoves li nas na rucak ?
Jaco, ljubac i dargo mi je da ti je krenuo posao:)
Rado, fotka je fantasticna:)
Teta Iro, vazno da je sve dobro proslo, cuvaj zdravlje :)
Daco, svaka cast, za pomoc prijatelju:)
Mariška,volim da spremam hranu za druge,i uživam u društvu,tako da,poziv stoji.:D

Evo vam malo naše zime:
zimaugradu-1.jpg
Lep je Bečkerek :D
Zimu da cuvate kod vas, ja 5 marta imam svadbu u Nisu i nevolim da putujem kad je hladno.
Kovac zavidim ti na pogledu, obozavam vodu, samo sigurna sam da je lepsi na prolece.
SITE VE SAKAM!!!! VE OBOZAVAM!!!!:cao::zaljubljena:
Vera,jeste,lepši je na leto,ali ni zimi nije loš...Dunav je to :D
Evo mene malkice da zavirim...stigla sa posla...ljubim vas:cmok2:
Jaco...ćaos :cmok:

Društvo drago dobro veče! Ja sam sa kumom bila na večeri.I dok sam se vratila, ona moja dva derleta :heart::heart::heart:spremila kuću, usisali, prebrisali.Sve pod konac.Čoveče, kao dobre vile su postali.Da nije uticaj snega:think: Šalim se naravno :D
A mama im je zato donela malo iznenadjenje.
Laku noć Vam želim. A ja ću sutra opet s grtalcom da se ganjam.

Mi smo zavrsili za danas, tj za juce :) Dosli kuci i popili kaficu i sada cemo na spavanje, jer sutra ranom zorom nastavljamo. Mogu da vam kazem da sam se plasila kako cemo funkcionisati ovako u radionici koja nam nije kuci, a znate dobro da mi, kao i vecina vas, radimo i danju i nocu i nezna nam se ni radno, ni vreme za odmor. Ali u stvari super nam je. Odemo na posao, pozurimo sve da zavrsimo i dodjemo kuci u nas mir i red. Sve nam je sredjeno, cisto i spremno za odmor. Tako lakse mogu sebi da organizujem i radno vreme i odmor i obaveze.
E, laku vam noc sada :cmok2:

Koko super vam je to sa radionicom,posao je na jednom mestu,a porodica tamo gde treba i na svakom od tih mesta dajes sebe koliko treba tamo gde treba...bas mi je drago.
Imi smo sad zavrsili i sa poslom i sa kafom pa ceo da polegamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back