Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Dobro jutro. Evo i ja navratila na kaficu. I mene malo kasnije ceka ciscenje snega, a posto kola nisam vozila zadnja 3 dana sigurno ga ima puuno. Danas moram jer idem na teren u Surcin. Brrr, a tako bih rado ostala u toploj sobici i nikud ne izlazila.
Zimu bih najradije prespavala, ali sva sreca pa je brzo kraj.
Jaco drago mi je da je krenulo ali tako je to u ovom poslu ili nema ili ima previse. Mada ja cvrsto verujem da dobre ljude Bog uvek pre ili kasnije nagradi.
Juce sam bila sva nikakva. Bila u skoli, pa imali sednicu , pa onda isla na koznu i skidala neku cisti i bradavicu sa lica, jedva se vratila kuci. Samo sam cekala da vidim krevet. Hvala Bogu sve se lepo zavrsilo i resila sam se velike bede. Hvala nasoj dragoj drugarici Daci za pomoc.
Ljubim vas pa se pisemo kasnije ako me negde usput ne zaveje sneg
Zimu bih najradije prespavala, ali sva sreca pa je brzo kraj.
Jaco drago mi je da je krenulo ali tako je to u ovom poslu ili nema ili ima previse. Mada ja cvrsto verujem da dobre ljude Bog uvek pre ili kasnije nagradi.
Juce sam bila sva nikakva. Bila u skoli, pa imali sednicu , pa onda isla na koznu i skidala neku cisti i bradavicu sa lica, jedva se vratila kuci. Samo sam cekala da vidim krevet. Hvala Bogu sve se lepo zavrsilo i resila sam se velike bede. Hvala nasoj dragoj drugarici Daci za pomoc.
Ljubim vas pa se pisemo kasnije ako me negde usput ne zaveje sneg

jadne, sneg pada, a one najavljuju prolece...
Šalim se naravno