Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dancic sa pahuljicama...:heart:
Vidim neko nam dosao u posetu:Dlepo;)
Zelim vam lepo ostatak dana...ja stigla sa posla...:)

Ja svratio,nije me bilo odavno :)
Jao Kovač, divno izgleda.Sigurno je i ukusno...mmmm...
Šest vrsta povrća,crveni kupus,brokoli,karfiol,šargarepa,tikvice,grašak i pileće belo meso kako ne bi bilo ukusno :D

pozdrav svima, ja sam prosle nedelje napravila 2-3 dana pazue u poseti forumu i nikako da stignem da iscitam sve... te posao te neke razne aktivnosti....
Sve vas puno pozdravljam
Pozdrav slogi :)

Ja tek sad stigla s mojih putešestvija i malo da zirnem i pozdravim Vas sve. Ako nadjem sličicu tog jagnjeta, ubaciću je da vidite o čemu ja to pišem. Znam da polako izlazi iz mode, ali i uprkos tome nisam našla. Ovde bi to išlo.

karamel je ovde jako aktuelan....nije zahtevan za raditi ali je alat jako jako skup....kalupi za karamel se krecu i do 1000 eura u zavisnosti sta se hoce napravit....treba biti jako oprezan sa przenim secerom zna da opece....prateca oprema je isto tako skupa.....samo oklagija od inoksa dodje djavo ipo.. ima tu posla a rad treba i naplatiti.....meni licno je lakse napraviti tri torte nego prateci dekor od karamela (polu lukove ...krugove )....ljubac zenskici

...pametnica je ona...pa zar si ti sumnjala u to tvoje dete?:rtfm:
Ide to kod nje kao podmazano...;)
Ja se oshishala...bicem lepa:mrgreen:
Laku noc vam zelim i lepo pavajte:cmok2:
Jaco kako to misliš "bićem lepa"? pa ti si uvek bila lepa.:D
Dobar dancic..popih prvu jutarnju u blazenoj tisini :D i sad cu da "napadnem" dekoracije za vikend.... :D
Dobar dančić :D
Ja razmišljam šta danas da kuvam :D

kod mene ce biti punjena paprika sa krompir pireom i juneca supa(sve od juce,spremila svekrva)a sutra ja spremam.....sta da spremim???
una,mm je slobodan radnim danima ko kafanska pevaljka,a i stalno radi popodne,tako da....moze svako jutro da kuva kaficu.kad on skuva kafu,ja sa kafom se vise ne druzim tog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back