smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Pa šta misliš, zašto je taj aparat bio toliko važan? Vidim tortu kako izgleda, onda na slici i hoću da odlepim jer ni ne liči!tvoje torte su zeno progledale sa novim fotoaparatom (mislim na Jacu)...da znas..kakve divne boje uvek imas..ja stvarno jedva cekam da vidim neku tvoju novu tortu..i Dacinu recimo..koja sad ima lepe pozadine pa su joj slike super..i od jos nekih ljudi, jer znam da cu se oduseviti.sad idem da hvalim seficu...koji napredak..danas nesto sredjivala temu recepti saveti ideje (cini mi se da je domacica skoro pomenula to oko naziva torte, da ne prikazuje ako recimo ukucas moskva...a stefanelli npr napisala a evo i recepta od pobednicke moskvE..on ne izbaci post...ccc
) tako da pocela to da sredjujem da stavim svakoj torti naslov, da ljudi mogu lepo da traze...i vidim neke tortice od smehica..koja je to razlika
![]()
Mezimče, nemoj samo mnogo da me hvališ
Inače, ono je druga tema... nije "ukrašavanje" a to se ne vidi na slici
Šalu na stranu, ja uglavnom ono što pravim - pravim za poznate i drage ljude. I još nisam imala priliku da nešto ponovim bar jednom
U albumu "Torte za moje dečake" lepo se vide te razlike i neki, recimo, napredak, a to je posledica ovog foruma i druženja sa vama. Čitavu tu temu "Ukrašavanje" sam jako davno baš ja otvorila pre svega da bih našla odgovor na pitanje kako se pravi "ono" čime se oblaže torta i od čega se prave figurice.
I sad kad to znam - naravno da se sa zadovoljstvom igram
Deleko je to od onoga što većina vas radi, ali meni je zabavno i lepo dok npr. pravim šargarepice
)...da znas..kakve divne boje uvek imas..ja stvarno jedva cekam da vidim neku tvoju novu tortu..i Dacinu recimo..koja sad ima lepe pozadine pa su joj slike super..i od jos nekih ljudi, jer znam da cu se oduseviti.sad idem da hvalim seficu...koji napredak..danas nesto sredjivala temu recepti saveti ideje (cini mi se da je domacica skoro pomenula to oko naziva torte, da ne prikazuje ako recimo ukucas moskva...a stefanelli npr napisala a evo i recepta od pobednicke moskvE..on ne izbaci post...ccc