Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma dokle vise..a to uvek urade ljudi koji ni izbliza ne mogu da odrade muffine, torte, kolace..sta god, koje postave kao svoje! sto mu dodje i logicno zapravo. uh ja se secam ove..secam se njenog posta vezano za vini pua - kad je postavila slike u album predpremijera rodj. torte..pa se cini mi se zahvalila nekome ko vec pravi torte, da li joj je to drugarica i sta li..ne secam se...u fazonu hvala na savetima...al ne znam na cijem je zidu ostavila tu poruku.

Ej lepila je slike na moj zid:roll:Al nismo "nikakve drugarice" i nikakve savete joj nisam davala niti me je pitala,povremeno da komentar na moju sliku.....Al nije samo meni lepila slike nego i drugima,e sad ni ja nemogu da se setim kome:confused:..a naravno iz kulture sam pohvalila:mrgreen:
A ona dotična fantazija torte i danas sam je pitala jel su to njene sve torte,pa opet moj komentar izbrisala u rekordnom vremenu:eek:

evo na ovu tortu sam mislila..inace juce ja bila ta slika sa neta dakle ovakva

a onda je preuredjena i tadaaaam - evo je!!!u novom ruhu!!! cujte i pocujte!!!!
"niko" je nece prepoznati.ma totalno i apsolutno nova torta:klap:

jednom recju - jadno:besna:

evo jos nekh fotografija koje je ista osoba predstavila kao svoje..primala pohvale, i takoooo... pa je skinula sinoc izgleda te fotografije, malo ih prisredila..(hmmm:think: mogla bih da je pitam da mi pripremi fotke za jednu brosuru koju sada radimo, kad vec zena tako dobro barata alatima za obradu fotografija:rotf:)

nisam sacuvala originale...ovde su cvetici bili roze i fotografija je bila pristojnog kvaliteta

a ovde..pa jednostavno je bila normalna, lepa...

a sad su joj boje malo cudne?:roll:

mozda ovo niko i ne bri primetio ali dovoljno je pogledati ostale torte doticne gospodje i shvatiti kako od ovih torti svadbenih torti koje je predstavila kao svoje ni jednu ne moze da uradi kao sa fotografije.

Eto dotična gospođa iz Požarevca je izbrisala svoj profil,nevidim je vise....;)Valjda sam joj dosadila sa pitanjima....jel su to sve njene torte:mrgreen:

aha..e pa ja mislila da je nekoj drugarici pisala..pa se pohvalila kako je uspela da uradi vini pua... znaci hvalila se tek onako a...:)
a ova iz PO je jos tu..nego te je verovatno blokirala..ja joj nisam u prijateljima..ali vidim joj profil..ne znam, ne mogu to da shvatim jednostavno ne mogu..zbog cega? zbog 5 minuta slave na internetu? kako bi je neko nazvao majstorom, kako bi rekao da je sve divno bajno i krasno.lajkovao njene fotografije, i sl....jadno..

Drugari, dobro jutro. Gde ste, kiša vas uspavala. Ja i jutros ustala u 6 h, deci radna subota. :dash: Odrađuju Dan državnosti. :roll: Pitam se ja , zar nije bilo bolje da su u utorak išli u školu, bolje nego u subotu? :think: Ali kako bi onda prosvetari imali neradni dan?! I ako se već zna da je 15. februara Dan državnosti, zašto se u školskom kalendaru ne napravi plan rada sa tim jednim danom manjka? Ništa ne razumem...

Dobro jutro i od mene :) Zapravo u dilemi sam da li je jutro ili noć, pošto sam potpuno preskočila spavanje u predhodnoj noći.Planirala sam da radim do 2, ali sam se zaigrala i vidim 03,30. Onda samo se našminkam, još jednu dozu nesice i hajde na posao. Posle podne ću okačiti sliku tortice koju sam radila.Ali o tom potom.
ne dajte da vam ružno vreme pokvari raspoloženje.

Dobro jutro i od mene :) Zapravo u dilemi sam da li je jutro ili noć, pošto sam potpuno preskočila spavanje u predhodnoj noći.Planirala sam da radim do 2, ali sam se zaigrala i vidim 03,30. Onda samo se našminkam, još jednu dozu nesice i hajde na posao. Posle podne ću okačiti sliku tortice koju sam radila.Ali o tom potom.
ne dajte da vam ružno vreme pokvari raspoloženje.

Pa ti si zena zmaj...Ja ne bih izdrzala nikada!!!!Svaka cast!Ja sinoc zaspala u 10 sa sve decom...dusa mi je spavala od osam ali morala deca da se spremaju za spavanje....

Domacice mi ne odradjujemo subotu u osnovnoj skoli!

Dobro jutro ,ja se uspavala dosao mi gost pa dok smo se sa njim ispricali bilo 3 i 30 .Koja sreca, radost i vristanje kad mi je sin video druga .Drago mi je nemogu vam opisati sto sam mu priredila iznenadjenje .Danas mi muzu rodjendan pa je obecao da ce nas vodit na rucak u Etno selo ,ali o mom trosku ..pa nije ni vazno samo nek se ide :lol::lol:

Pa ti si zena zmaj...Ja ne bih izdrzala nikada!!!!Svaka cast!Ja sinoc zaspala u 10 sa sve decom...dusa mi je spavala od osam ali morala deca da se spremaju za spavanje....

Domacice mi ne odradjujemo subotu u osnovnoj skoli!

Evo me još mrdam :) Dokle, videću... Za sada neskafa mi je oslonac...Imam jednu torticu za sutra.Nju nisam ni počela, znači poslepodne moram da je uradim jer sam sutra opet prepodne na poslu.

dobrooo jutro ako se moze reci tako ja sam tek sad ustala do kasno sam radila neke torte pa me je jedna od njih bas iznervirala htela sam da je bacim ali onda sednem popusim cigaretu popijem kafu u 4 sata i smirim zivce doduse i daca ih mi je nocas smirivala i ja lepo zavrsim moje tortice nocas jos mi je ostalo na par komada da stavim slag i GOOOOOTOVOOO

Poslednja izmena:
dobrooo jutro ako se moze reci tako ja sam tek sad ustala do kasno sam radila neke torte pa me je jedna od njih bas iznervirala htela sam da je bacim ali onda sednem popusim cigatu popijam kafu u 4 sata i smirim zivce doduse i daca ih mi je nocas smirivala i ja lepo zavrsim moje tortice nocas jos mi je odtalo na par komada da stavim slag i GOOOOOTOVOOO

eto cilence mogle smo se družiti jutros u 4 sata!

Dobro jutro, dobar dan, ja već ispekla neke pogačice, malo se bakćala sa mužem oko karamela na dobošku. Još da skuvam šam i okitim je i ispečem drugu dobošku. Kod nas se malo pokazuje stidljivo sunce. Ali za sledeću nedelju obećavaju zimu.

ja sam bas nesto posle 4 legla...primila juce porudzbinu za moskvu u 8 uvece i do 12h je ukrasila..slag, cokolada...i eto...i da je ne bismo isporucivali sutra ujutru - ipak je nedelja :D, lepo pomerim za veceras, kad je vec spremna :)
e posle sedela za kompom, ali nisam nesto umorna :..iako je dan dusu dao za spavanje...i kuvanje neceg konkretnog..stavih pasulj da se kuva :D

Dobar dan.....ja konacno montirala sporet i sad milinica samo bih da nesto spremam...Inace bila u Kineski Las vegas da kupim sebi neku jaknu i nema nista....Ja kad god sam tamo otisla nikad nista nisam nasla!Znate l;i mozda gde mogu naci neku lepu elegantniju jaknu,jos ovo malo dok radim da se upristojim...:) Kakva je situacija u Terra novi ili u Njujorkeru, zna li neko?Pritom su kinezima jakne 4500 dinara!!!!

Cure, divim Vam se, kada ste u stanju celu noć da pravite tortice a sutradan normalno funkcionišete. Doduše, i ja sam to umela ranije, ali sad mi se nekako više neće. Verujem, ako bi morala, ne bi mi bilo teško. Za sada stižem natenane da pečem, tako da nema problema.

Drugari, dobro jutro. Gde ste, kiša vas uspavala. Ja i jutros ustala u 6 h, deci radna subota. :dash: Odrađuju Dan državnosti. :roll: Pitam se ja , zar nije bilo bolje da su u utorak išli u školu, bolje nego u subotu? :think: Ali kako bi onda prosvetari imali neradni dan?! I ako se već zna da je 15. februara Dan državnosti, zašto se u školskom kalendaru ne napravi plan rada sa tim jednim danom manjka? Ništa ne razumem...

Draga moja ako hoces da znas prosvetare niko ne pita a vecina bi radije radila taj dan a subotom bila slobodna. Deci roditelji mogu i da opravdaju taj dan a prosvetari moraju da budu na radnom mestu. Uopste kalendar rade ljudi koji nemaju nikakav kontakt sa direktnom nastavom jer bi on bio sasvim drugacije napravljen.

Ja tek sada stigla da se javnem. Pravila neke torte ali sam napravila i slatku pauzu i druzila se sa 3 slatke dame, sa Sneki, Mamamajom i njenom preslatkom cerkicom. Pile vrucu cokoladu i caskale. Kratko ali slatko. Slike ce postaviti one jer ja zaboravila aparat.
Ovo vreme ce me ubiti, za sve mi treba duplo vise vremena. Ljubim vas pa se pisemo.
Slavljenicima sve najlepse.

Dobro vece i kod nas grozno ,izgleda smo mi dosli na red sa temperaturom i ti nas najmladji clan tako da malo ,malo pa skidamo temperaturu:sad2: slabo smo spavali i eto....sad je malo popustilo pa se igra ,a ja eto reko da se pozalim.....prijatno vece :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back