jance
Primećen član
- Poruka
- 787
Evo i mene, zavrsila svoju dozu pelina sa administracijom (salterusama) i odusevila me jedna spremacica u restoranu koja je sa tolikom paznjom iznela moje postolje i kablove, kao da su od kristala. Tako da sam na pozitivnoj nuli sa okolinom. 
Sama sam nesto troma i umorna al taki su dani, gledam nesto sveze da pojedemo svi u kuci danas, kupujem vocke i ove prve salate..
Al dok sam vozila kroz grad nesto sam razmisljala kako je to lepo kad imam vas pa mogu i da se pozalim i da se pohvalim (sto je inace opasno danas). I uvek neko brine i raspituje se i interesuje se a opet i raduje se.
Bas mi znaci sto ste tu!
Evo cvece za sto sa kafom:

Sama sam nesto troma i umorna al taki su dani, gledam nesto sveze da pojedemo svi u kuci danas, kupujem vocke i ove prve salate..
Al dok sam vozila kroz grad nesto sam razmisljala kako je to lepo kad imam vas pa mogu i da se pozalim i da se pohvalim (sto je inace opasno danas). I uvek neko brine i raspituje se i interesuje se a opet i raduje se.
Bas mi znaci sto ste tu! Evo cvece za sto sa kafom:

Lepo sto ste se odmorili 

Sve vas ljubim i pozdravljam i zelim laku noc...ako bude srece sutra dolaze da naprave komp