Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mene, zavrsila svoju dozu pelina sa administracijom (salterusama) i odusevila me jedna spremacica u restoranu koja je sa tolikom paznjom iznela moje postolje i kablove, kao da su od kristala. Tako da sam na pozitivnoj nuli sa okolinom. :think:
Sama sam nesto troma i umorna al taki su dani, gledam nesto sveze da pojedemo svi u kuci danas, kupujem vocke i ove prve salate..

Al dok sam vozila kroz grad nesto sam razmisljala kako je to lepo kad imam vas pa mogu i da se pozalim i da se pohvalim (sto je inace opasno danas). I uvek neko brine i raspituje se i interesuje se a opet i raduje se. :heart: Bas mi znaci sto ste tu!
Evo cvece za sto sa kafom: :cvet:

Jance hvala za cvece.Najlepse je kada jutro pocne sa dobrim prijateljima, kaficom i cvecem.
Meni pre sat vremena javili da ne dolazim u skolu jer djaci pobegli. Imala dva zadnja casa. Bas im hvala i nije mi se izlazilo na ovaj sneg.

Jance hvala za cvece.Najlepse je kada jutro pocne sa dobrim prijateljima, kaficom i cvecem.
Meni pre sat vremena javili da ne dolazim u skolu jer djaci pobegli. Imala dva zadnja casa. Bas im hvala i nije mi se izlazilo na ovaj sneg.

Jooj mucena deca pa gde su pobegli po ovom kijametu! Mi smo bezali tek od aprila :zcepanje: Lepo sto ste se odmorili :whistling::ok:

Ćao drage moje, malo da virnem šta se radi.
Dete mi bolesno, pa sam se danas šetala od Doma zdravlja, pa na Dedinje u Plućnu bolnicu, pa po apotekama, pa ponovo u Dom Zdravlja po recept, koji ne može za neki njen lek, pa opet apoteke.A da, kompijuterski sistem im je pao u Domu zdravlja, :rtfm::rtfm::rtfm:pa nisu mogli da joj odštampaju rezultate za analizu krvi koju smo radili juče, pa su joj ponovo vadili krv u plućnoj.
Uh ...

PrincesAndjela jako mi je zao sto ti je princezica bolesna. nadam se da ce se brzo oporaviti sto joj od srca zelim.
Evo da vam ispricam nesto lepo. Danas smo Bela Rada i ja bile u poseti kod nase drage Stefanelli. Divno smo se ispricale i razmenile iskustva. Ona vas sve pozdravlja i cim joj srede komp javlja se. Ljudi, kako je ona divno uredila stan. Vidi se da je umetnik - dekorater.
Pozdravce pa se cujemo.

PrincesAndjela jako mi je zao sto ti je princezica bolesna. nadam se da ce se brzo oporaviti sto joj od srca zelim.
Evo da vam ispricam nesto lepo. Danas smo Bela Rada i ja bile u poseti kod nase drage Stefanelli. Divno smo se ispricale i razmenile iskustva. Ona vas sve pozdravlja i cim joj srede komp javlja se. Ljudi, kako je ona divno uredila stan. Vidi se da je umetnik - dekorater.
Pozdravce pa se cujemo.

Hvala draga moja Teta Iro.
Da li je Stefanelli bolje?

Princess deca to lako prebrode, samo sto se mi malo vise nasikiramo. Neka sto pre ozdravi.

Znam, ja prehlade i ne računam.Ali sad je teži bronhitis.Pre dva dana smo bile kod lekara i nije tako bila loša.A danas na kontroli, odmah uput za plućno. A još je jedna njena drugarica isto bolesna, samo ona je dobila upalu pluća.E sad da li ima veze jedno s drugim, ne znam.Ali ona je vrlo disciplinovana kad je terapija u pitanju.Biće dobro...Miš moj mali...

..ja...sam ..moje dete juče izgrdila zbog ocena...sad kad sam ovo pročitala nisam trebala...pa kad profesori jedva čekaju da nemaju časove...šta onda reći za decu...:-)!!!!

Draga Kikilly juce nisam primetila ovaj post ali moram sada da odgovorim. Veruj mi pre 10 godina sam radila u jednoj firmi svaki dan do 4-5 sati i dolazila daleko odmornija kuci nego sada posle jednog prepodneva u skoli, a radila sam neke proracune za jednu gradjevinarsku firmu sto se ne smatra bas lako. Ko nije radio u skoli ne moze shvatiti koliko je to tesko i zamorno ( naravno ako hoces svoj posao raditi odgovorno ). Uostalom svi manje vise kod kuce imaju po dvoje dece pa znaju koliko im vremena treba posvetiti, a ja u skoli imam po 20 -30. A sto se tice radovanja kada nemas casove zar se i ti nebi obradovala da ti sef kaze da ti je danas slobodan dan :D:D Problem je sto danas svi govore o pravima ucenika a niko o obavezama i sto cesto ni roditelji ne mogu da izadju na kraj sa svojom decom a kamo li profesori kojima cu cesto ruke vezane raznim propisima i sl.

Draga Kikilly juce nisam primetila ovaj post ali moram sada da odgovorim. Veruj mi pre 10 godina sam radila u jednoj firmi svaki dan do 4-5 sati i dolazila daleko odmornija kuci nego sada posle jednog prepodneva u skoli, a radila sam neke proracune za jednu gradjevinarsku firmu sto se ne smatra bas lako. Ko nije radio u skoli ne moze shvatiti koliko je to tesko i zamorno ( naravno ako hoces svoj posao raditi odgovorno ). Uostalom svi manje vise kod kuce imaju po dvoje dece pa znaju koliko im vremena treba posvetiti, a ja u skoli imam po 20 -30. A sto se tice radovanja kada nemas casove zar se i ti nebi obradovala da ti sef kaze da ti je danas slobodan dan :D:D Problem je sto danas svi govore o pravima ucenika a niko o obavezama i sto cesto ni roditelji ne mogu da izadju na kraj sa svojom decom a kamo li profesori kojima cu cesto ruke vezane raznim propisima i sl.

Потписујем. А итекако знам о чему причам. Одрасла сам уз родитеље просветне раднике и 17 год. од 30 колико имам стажа, носила сам дневник. Ма колико познајете материју, покушајте да држите нечију пажњу 45 минута - верујте није једноставно. И не мислите да је то све. И у школи постоје прописи, папирологија, лоши међуљудски односи, директори и "директори" и све као и у другим фирмама. Само што смо ми склони да мислимо да је другима увек лакше и боље.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back