Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oni su i sad,ja danas propustila pocetak pa ko velim bar reprizu da odgledam ko covek kad ono ......prtc....a ovi sa 8 dece....nek su im zivi i zdravi....ali...bas smaraju sa jednim te istim....mislim...da me pogresno ne razumete,nista protiv dece,vec protiv repriziranih repriza
i ne volim velika slova
sorry
:bye::bye:

oni su i sad,ja danas propustila pocetak pa ko velim bar reprizu da odgledam ko covek kad ono ......prtc....a ovi sa 8 dece....nek su im zivi i zdravi....ali...bas smaraju sa jednim te istim....mislim...da me pogresno ne razumete,nista protiv dece,vec protiv repriziranih repriza
i ne volim velika slova
sorry
:bye::bye:

pa to i ja kazem,oni su super ali sve repriziraju jer su se razveli i vec dve godine ih ne snimaju.

pa to i ja kazem,oni su super ali sve repriziraju jer su se razveli i vec dve godine ih ne snimaju.
Ja sam mislio da su prošle godine prestali.
Nego baš me zanima šta će biti kada krenu u više razrede škole, da li će svako da ode na različit smer (rekoše da je onaj mali sa naočarama nadaren za biologiju?), a sad to izgleda nikada nećemo saznati... Zamisli Kejt kako trči na osam roditeljskih sastanaka

Jao ja sam juce bila u guzvi pa nisam stigla da vam kazem. ALi juce je moja mama gledala discovery i cula reklamu za emisiju o tortama ali nesto o Beogradu i Zagrebu. Trebal o je da bude sinoc oko 19:15 ili 19:45, ne secam se. Ali mora da ce biti ponovo pa ko gleda discovery neka obrati paznju

Kad nekog krene maler to izgleda ovako....
Torta uspela samo tako...baze korice savrsene, fil takodje, puter najskuplji....
nafilovana torta ide u frizider i taman da se ugnezdi na policu po njoj pada pakovanje cvekle ( vakumirana, skuhana cvekla u pakovanju od pola kg).... Spretna domacica sanira stetu lako.....U pitanju je bio odlomljen jedan kraj.....
Ujutro ustaje rano, muti slag, ukrasava tortu.....Po nju dolaze u 11.....
Njen M ustaje u 10, pije kafu, razvlaci se po kuci.....U 10.55 ogladni i ode u kuhinju.....
Za minut zove: "Draga dodji da vidis....."
Ona ulece u kuhinju....Oseca da je nesto s....o....
On drzi tortu u ruci i po njij prosuta cela kutija najfinijeg parmezana......
Haos....
Sreca pa je dama za koju je tota namenjena kasnila a domacica imala vremena da i ovaj put sanira stetu,skine slag sa parmezanom. i nabaci novi.....
:) :) :)

:zcepanje::zcepanje:lepa prica, sreca da ima srecan kraj, inace bi njen muz mutio drugu tortu;):cmok2:
Meni se desilo neshto slicno pre par meseci, napravila tortu, uvece sve izdekorisala , sredila, otishla ujutru na posao, torta ostala u frizideru, kada sam se vratila sa posla , cekam zenu da dodje po tortu i hajde da je izvadim iz frizidera dok on ne dodje, kada sam otvorila torta ui tacni pliva u vodi, i po torti popadale kapljice vode, frizider , koji ruku na srce ima staza, se otopio, onako sam i lepo mi sredio tortu, naravno kao u prethodnoj prici, domacica sve sredila, ali je koshtalo zivaca:mrgreen:

Poslednja izmena:
Kad nekog krene maler to izgleda ovako....
Torta uspela samo tako...baze korice savrsene, fil takodje, puter najskuplji....
nafilovana torta ide u frizider i taman da se ugnezdi na policu po njoj pada pakovanje cvekle ( vakumirana, skuhana cvekla u pakovanju od pola kg).... Spretna domacica sanira stetu lako.....U pitanju je bio odlomljen jedan kraj.....
Ujutro ustaje rano, muti slag, ukrasava tortu.....Po nju dolaze u 11.....
Njen M ustaje u 10, pije kafu, razvlaci se po kuci.....U 10.55 ogladni i ode u kuhinju.....
Za minut zove: "Draga dodji da vidis....."
Ona ulece u kuhinju....Oseca da je nesto s....o....
On drzi tortu u ruci i po njij prosuta cela kutija najfinijeg parmezana......
Haos....
Sreca pa je dama za koju je tota namenjena kasnila a domacica imala vremena da i ovaj put sanira stetu,skine slag sa parmezanom. i nabaci novi.....
:) :) :)
Haos!!!A Bensedini stoje verovatno u prvoj fioci do frižidera,a?

Poto u pravu si vino je bolje i od bensadina i od bilo kakvih homeopatskih lekova. Glavno je da je sve dobro proslo i da si ti jos jednom odnela pobedu nad svim sto te je snaslo. Zato se sada opusti i uzivaj uz casu dobrog francuskog vina :cmok2::cmok2:

b1259a3c.jpg

Evo da se ja prijavim.Cisto da ne budem prozvana...
Danas je trebao biti dan za odmor,a ja bolna,bolna.Nije tako davno bilo.Znate oni dani...
Ovaj vikenda prosao dobro,sa par torti koje se ponavljaju i nekim novinama.Ja zadovoljna kako je sve ispalo.Onako ,bas po gustu!
Ljubim vas,odmarajte!

evo i mene prijavljujem se sa grdnom glavoboljom,ali ce lekic valjda da prodeluje,taman pomislila kako cu vece da provedem sredjujuci slike i razvlaceci se kad me Fica upita gde mu je torta za uciteljicu:dash:...ja skroz zaboravila,hoce klinci malo da se slihtaju,pa me evo pravim svarcvald da im zadovoljim zelju i za cokoladom i za vocem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back