Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje:kako krenuse u duplikatu,nek su zivi i zdravi mozda i bebci budu duplikati:klap:
U svakom slucaju lepo je videti ih i ovako odvojene
Sreca pa nisam nikad morala Koki nesto da se poveravam na pp inace bi mi se mozda desilo da me Rade tesi:rumenko:

Hvala vam mile moje za srdačne i iskrene čestitke,:hvala: Teta Iro, nadam se da će Bojana imati sreće i uspeha:super::klap: u pozivu koji je odabrala, jer ovde na ovim prostorima to više znači od talenta koji naša deca imaju,:dontunderstand: to znaš i sama iz iskustva...a mladim mamama, i tatama želim da isto jednog dana budu ponosni na postignute uspehe i osvojene diplome i zvanja svoje dece:heart::cmok::cmok2::zag:

3e99f861.jpg

Ja bih mogla na pecanje. Popila tri kafe danas (skoro pa morala... u ime toplog gostoprimstva :confused:) i za nekog ko najčešće ne pije ni jednu (a i ta jedna ga ostavlja budnim) - previše.

Al' zato mezimče hrče li hrče...

2qjvqrd.jpg

Poslednja izmena:
jao vidi malu ljubav kako spava...sad bih se strovalila na pod direktno pored nje:D
ne drze me noge vise...ali rekoh bolje sto vise danas da sutra ne budem u frci, jer u nedelju sve nosimo prepodne tako da tu i nemam nesto vremena za ukrasavanje
:cmok2:

jao vidi malu ljubav kako spava...sad bih se strovalila na pod direktno pored nje:D
ne drze me noge vise...ali rekoh bolje sto vise danas da sutra ne budem u frci, jer u nedelju sve nosimo prepodne tako da tu i nemam nesto vremena za ukrasavanje
:cmok2:

Bravo!
I ja uvek tako radim... bilo šta da je u pitanju.
Kad ima noć - super!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back