Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Sa ovim malim, debelim, ćelavim biće provod i po...Devojke, jeste li razmišljale o osmomartovskom provodu?
Neko je nekad pomenuo... pa da vam malo osvežim sećanje i podstaknem na razmišljanje.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa ovim malim, debelim, ćelavim biće provod i po...Devojke, jeste li razmišljale o osmomartovskom provodu?
Neko je nekad pomenuo... pa da vam malo osvežim sećanje i podstaknem na razmišljanje.
![]()

A i ne privlači me to toliko..., a i ovi sa slike su grdni vala...sačuvaj me bože...

Pročitaj tekst...Teta Iro, mnogo ste slatki svi! Čestitam još jednom, a ima i zašta!!
Smeh...mene bi muž katapultirao u Južnoafričku Republiku...A i ne privlači me to toliko..., a i ovi sa slike su grdni vala...sačuvaj me bože...
![]()

Bravo Teta Iro,čestitke za ćerku - jako je slatka
i za mamu naravno, to je i tvoj - natavno i tatin veliki uspeh.
Kako je lepo kad su nam deca uspešna, stvarno imamo čime da se ponosimo!!!
I ja da se pohvalim, moja mlađa ćerka je diplomirala na Likovnoj akademiji sa desetkom, tako da smo MM i ja prebrinuli školovanje dece... eee... a sad što se posla tiče![]()
videćemo
![]()

Draga vesna hvala na savetima!!!
Nemamni stalak, ni separatore, ma nista.....
Izgleda da cu morati o toj kupovini misliti....
Hvala jos jednom....!
Ovde se torte za vencanja prodaju na parce....
kako da znam koliko jedna nasa od 3 kg ima parcica- kako odfikaris to ti je...oces tanko, oces malo deblje...
nikako se ja naviknuti na ove opaljene francuze...![]()
Ajde Koko odobri poruku![]()

Gde ulete i ti sapatniče...Hvala na dobrodoslic, ja sam uvek tu da pomognem svojim prisustvom.![]()