Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma samo vi dodjite, a tu seficu ko sisa :mrgreen:
Aj' laku noc :cmok2:
Rade i ja se dogovorili da jos jedna beba (doduse neka seka) ne bi bila losa, pa moramo da radimo na tome ;):per: mada ako je sudeci po onoj tabeli, moramo da cekamo jos dva meseca :hahaha::super:
Ljubim vas :cmok2: i lepo spavajte, ako spavate, a lepo radite ako radite :heart:

Ma samo vi dodjite, a tu seficu ko sisa :mrgreen:
Aj' laku noc :cmok2:
Rade i ja se dogovorili da jos jedna beba (doduse neka seka) ne bi bila losa, pa moramo da radimo na tome ;):per: mada ako je sudeci po onoj tabeli, moramo da cekamo jos dva meseca :hahaha::super:
Ljubim vas :cmok2: i lepo spavajte, ako spavate, a lepo radite ako radite :heart:

Ne verujem bas u tabele,ali...sacekajte vi ta dva meseca,za svaki slucaj.Ljubim vas.

Dobro vam jutro i lep i suncan dan. Valjda najzad stize prolece. Jedva cekam da popakujem ove zimske stvari. Ja odmah zivnula cim granulo sunce. Moram da se pohvalim vec nedelju dana redovno svakog dana idem kod cere u fitnes centar i vezbam. Hvatam kondiciju za Rim,a tamo ko me stigne alal mu vera :zcepanje::zcepanje:
Posla je nesto manje, zatisje pa zato koristim slobodno vreme za nesto korisno.
Drago mi je sto su nam se vratili Koka i Rade. Ovo cose nije ono pravo bez njih. KOnacno oni su ga i stvorili. Sto se tice gostopriimstva u Jagodini i ja se pitam kako bi to izgledalo"bolje" kada je i ovako bilo toplo, srdacno i spontano.
Odoh u skolu pa se cujemo popodne.:cmok2::cmok2::cmok2:

pocecu i ja da pisem porukice ko vesna korica. sve manje vremena. al vas na brzaka procitam. koga zanima renovirala sam sajt ledenefigure.rs, dosta se zapustio a figura se nakupilo pa je palo prolecno spremanje.
I samo da se pohvalim, izgleda cemo u jednom prestiznom hotelu biti redovna postavka na svakom desavanju , sto je za nas PREMIJA! Pa nas ceka prosirenje svih kapaciteta i novi kredit aliiii ja se radujem stalnom poslu.
Konacno ce nesto uci u red, bar porudzbine, nadam se ...
eto ko sto rekoh i ja kratko ko vesna :)))))))))))))))))))

82271c3c.gif

Evo i mene kada vec nikoga nema i sve pusto. Gde ste ljudi kada vas nema na cosetu, Ja sam tu pa necu da dobijem minus, a vi vidite kada vas ONA dohvati, ali nesto ni NJE nema.:zcepanje::zcepanje: Sigurno zaradjuje za laptop :zper::zper:Od kada je to aktuelno ima je mnogo manje na cosetu :zcepanje::zcepanje:

Evo i mene kada vec nikoga nema i sve pusto. Gde ste ljudi kada vas nema na cosetu, Ja sam tu pa necu da dobijem minus, a vi vidite kada vas ONA dohvati, ali nesto ni NJE nema.:zcepanje::zcepanje: Sigurno zaradjuje za laptop :zper::zper:Od kada je to aktuelno ima je mnogo manje na cosetu :zcepanje::zcepanje:

Pouzdano znam da danas nije radila na tome... bar ne još uvek ;).
Trebalo bi da se uskoro javi... ako se ne zadrži na ... tom... poslu. :zper::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back