Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joooj,moracu da odem.danas sam u svastari u mom kraju naisla na silikonsku modlu mede,ali nisam bila sigurna da li moze u rernu,a prodavac nije znao da mi kaze nista o tome.sta vi mislite?a kakve to kutije spominjete?

Devojke, da li je neka koristila sprejeve u boji iz Torteca? Cena im je oko 250,00 din.
A iskrice u boji, oko 240.00 din. Nije puno, ako može da se dobro iskoristi.
A ako su bez veze, onda je i to puno da platim.
Da li neko ima ovaj set? Da li ste zadovoljni njime?

http://www.torteco.com/index.php?pa...tegory_id=102&option=com_virtuemart&Itemid=53

Set za cveće sa knjigom
( Wilton Products Inc. )
Cena (kom): 1.485,00din.
Sifra: 1907117
Ovaj set je odlican, meni je receno da je pocetnicki, ne bih ga dala ni za sto drugih, toliko mogucnosti, samo ako se ima mashte, a i knjiga mi se dopada, bar da se vidi neshto osnovno, tako da nema greshke ako ga kupish;)
I ja bi tu knjigu sa modlicama :sad2: :sad2:
Da, obavezno da je imash, vredi:D
Dobro jutro,dobar dan, dobro vece i dobra noc:mrgreen:, sve o jednom troshku, za malo da mi OVA da minus:mrgreen:
Otishla na posao, doshla u 18h, doshla mi frizerka inace drugarica, doshla i prijateljica da se shisha, pa doshla mushterija za tortu, pa muzu doshao drug, pa Stefani doshlo drushtvo:roll::mrgreen:U jednom momentu sam imala utisak da se shisham na sred fudbalskog igralishta sa sve publikom:lol:
Evo sad sam se vratila, ispratila frizerrku i prijateljicu, malo proshetale i drushtvo se razishlo pa sam jedva docekala da sednem da vas "vidim" i "cujem":heart:
Rekla sam muzu, poshto je komp bio njegov citav dan, ja sam sada sela i ne ustajem:mrgreen:
Ljubim vas, volim vas,e da imam lepu frizuricu;)

Ovaj set je odlican, meni je receno da je pocetnicki, ne bih ga dala ni za sto drugih, toliko mogucnosti, samo ako se ima mashte, a i knjiga mi se dopada, bar da se vidi neshto osnovno, tako da nema greshke ako ga kupish;)

Da, obavezno da je imash, vredi:D
Dobro jutro,dobar dan, dobro vece i dobra noc:mrgreen:, sve o jednom troshku, za malo da mi OVA da minus:mrgreen:
Otishla na posao, doshla u 18h, doshla mi frizerka inace drugarica, doshla i prijateljica da se shisha, pa doshla mushterija za tortu, pa muzu doshao drug, pa Stefani doshlo drushtvo:roll::mrgreen:U jednom momentu sam imala utisak da se shisham na sred fudbalskog igralishta sa sve publikom:lol:
Evo sad sam se vratila, ispratila frizerrku i prijateljicu, malo proshetale i drushtvo se razishlo pa sam jedva docekala da sednem da vas "vidim" i "cujem":heart:
Rekla sam muzu, poshto je komp bio njegov citav dan, ja sam sada sela i ne ustajem:mrgreen:
Ljubim vas, volim vas,e da imam lepu frizuricu;)
A da dobaciš i taze slikicu? :whistling:

Joj shto je pusto ovde, ne znam gde ste, ajd onda laku noc, odoh i ja da pajkim
1620764527-1.jpg
:cmok2::bye:

Dobro jutro drage moje.Već 2 sata sam na poslu.Druga neskafica se polako ispija, pa da vidim šta se radilo.
Hvala puno za savet za onaj kompletić za cvetove.Vaši saveti su mi dragoceni i što se tiče izrade, ali svakako i alata koji polako, ko hrčak prikupljam.
Ljubim ja Vas. :zag:

Evo i mene samo da vam pozelim dobro jutro pa bezim u skolicu. Ljubim vas puno. Jaco hocemo slikice sa novom frizurom a to se moze desiti da prodjem pored tebe i ne prepoznam te. Znas kakvi smo mi prosvetni radnici sasvim rasejani.:D:D

Apropo frizure.U petak sam se zbog jedne divne proslave baš, baš namontirala, od frizurice do celog outfita.I kad su moje kolege gledali snimke, pitaju me gde sam ja bila.Lepo im objasnim pored koga sam stajala, a oni kažu : Videli smo neku ženu tu i tu, sa tim i tim, ali tebe nismo.:eek:A upravo pričaju o meni, nisu me prepoznali.:rotf::rotf::rotf:

Rado gde je to otprilike u Vojvode stepe?

Исти газда има 3 радње, на почетку Београдске, са десне стране ка Славији, степеницама у сутерену, код биоскопа Одеон и та у В. Степе 101. Ја сам већ сумњива тамо, мало, мало, па нешто купим. Снабдела сам пола друштва тамо.

Исти газда има 3 радње, на почетку Београдске, са десне стране ка Славији, степеницама у сутерену, код биоскопа Одеон и та у В. Степе 101. Ја сам већ сумњива тамо, мало, мало, па нешто купим. Снабдела сам пола друштва тамо.
Mogla bi popust da tražiš, zbog količine:hahaha:

Pozdrav curice!Rucak se krcka,masa za cvetove umesena sinoc,da malo odmori,tako da danas posle podne kad ispratim moje....Kad se razbaskarim po stolu sa mojim kalupima,sekacima,limovima...
Sto se tice knjige sa sekacima...Mislim da je to osnovni,pocetnicki i prvi ozbiljniji alat, kojim smo svi mi poceli.Sekaci su dobri,a knjiga sasvim dovoljna za nekog ko pocinje,jer je u koracima objasnjeno kako se koji cvet pravi.Ima nekoliko ideja i kako ukrasiti tortu,kao i kako bi trebali da itgledaju aranzmani!
Teta Iru razumem ,kad kaze da knjiga i nije nesto,jer ga je vecina nas prevazisla i sada imamo potrebe za mnogo detaljnijim i ozbiljnijim knjigama.Ona je imala priliku da vidi kako te knjige izgledaju,tako daje ovo...Ali za nekog ko pocinje...savrseno!

Ne znam da li smem ovde da stavim apel za pomoc jednom malom decaku iz mog mesta...Ako nasi dragi moderatori nemaju nista protiv ja bih postavila sve pojedinosti jer nam je neophodna svaka pomoc!!!
Hvala unapred...

Ne znam da li smem ovde da stavim apel za pomoc jednom malom decaku iz mog mesta...Ako nasi dragi moderatori nemaju nista protiv ja bih postavila sve pojedinosti jer nam je neophodna svaka pomoc!!!
Hvala unapred...

Moderatori nemaju, ali pravilnik kaže da se takve stvari ovde ne postavljeju.
Pogledaj na "Zdravlju", mislim da ima tema namenjena tome

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back