Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je trebalo da bude jutros, ali ni ja nisam mogla da se ulogujem. Moze i vecernja kafica i keksici
aa1fbbab.gif

Unchi lepo se provedi i za nas.Ja idem u petak u Skoplje u pozoriste, gledam "Sumnjivo lice".Malo da se i ja provedem.
Nadam se da ste svi skupa koliko vas ima, dobro.Ljubim vas i pozdravljam.
Site ve saka Vera.

Ja daleko ali nisam imala problema, voli mene Krstarica.

MM i ja pijemo kaficu, pitam ga gde cemo piti, kaze svejedno i pita me hocesh li za kompjuterom, ja kazem, ma necu posle cu, misleci, jeli, da ce mozda on pozeleti da sedne:mrgreen: a ja cu malo s trecom smenom, kad on seo isto u fotelju:eek:a ja cu na to, ma daj seshcu ja onda za kompom , shteta da je ukljucen a da ima prazan hod:zcepanje:i evo me:whistling::zper:

MM i ja pijemo kaficu, pitam ga gde cemo piti, kaze svejedno i pita me hocesh li za kompjuterom, ja kazem, ma necu posle cu, misleci, jeli, da ce mozda on pozeleti da sedne:mrgreen: a ja cu malo s trecom smenom, kad on seo isto u fotelju:eek:a ja cu na to, ma daj seshcu ja onda za kompom , shteta da je ukljucen a da ima prazan hod:zcepanje:i evo me:whistling::zper:

Ma da... Može se osetiti usamljenim. :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Kompjuter, naravno.

Evo i mene, samo da vam se javim :D Hvala svima koji su mislili na nas :heart::heart::heart:
Na sve one porukice koje su mi stigle za ove tri nedelje, cu odgovoriti za neki dan. Ubacicu neku slicicu, pa odoh u krevet...bese ovo dug dan, a za sutra opet imamo dosta posla..
puno poljubaca svima :cmok2::cmok2::cmok2:

Ja dolazim , mislim, valjda:lol:ostalo josh da vidim sa shefovicom za taj dan a i Dragana me zvala veceras iz Jagodine da pita da li dolazim...cujemo se josh, bila si odlican domacin i ti i Rade proshle godine, ja nisam imala zamerke, a koliko znam ni jedna, svi smo sa vama bili odushevljeni;):heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back