Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala... I ona to misli.
Nego... moram na spavanje... šta mislite ko je prvi zauzeo krevet?

2evgfg0.jpg

Dobro jutro devojke. Ja okasnila ali kako vidim opet sam prva. Ako odmarajte jer zasluzile ste posle cele nedelje vrednog rada. Ja ove nedelje nemam narudzbi pa sam se posvetila kucnim poslovima a hocu malo da pravim i cvetice. Ljubim vas puno pa se pisemo.:cmok2::cmok2:

Dobro jutro:rumenko:Mozda vec dan odavno, al meni tek svanulo:lol:tako sam se lepo napajkila, mir i tishina u kuci:worth::worth::worth:Pijem kaficu i lepo se kuckam ovde, danas za rucak roshtilj:worth:meni ostade da napravim neki kolacic i da malo sredim kucu...Ljubim, vas pa zelim vam prijatan nedljni rucak i odmori te se...:heart:

Odnela toru,zavrsavam rucak,pa pravac bioskop.Ovaj moj andjelo skace po kuci i vice kako ne moze da doceka.Uzivajte u nedeljnom rucku i odmoru.Ljubac za sve.
Poseban pozdrav za Koku i Radeta.I naravno ona dva vragolana.

Evo i mene, opet se zezam sa decom. Pozdrav svima ali pre svega onima koji imaju kucne ljubimce koji zauzimaju krevet. Treba da vidite situaciju kod mene kada su deca na spavanjau - spavamo svo troje u mom krevetu (na razvlacenje ali sirina 140cm) posto je mali gospodin prerastao krevetac ali MACKA nam se obavezno pridruzi i to jos ako moze da se uvali na nekog od njih dvoje a cesto nam dodje i pas (koji inace spava sa mojim bratom). A deca kod roditelja imaju (tj. kod moje sestre) imaju akvarijum sa ribicama a kod druge babe poentera...
ali ja nikako da stignem da napravim album sa zivotinjama...

Dobro jutro devojke. Ja okasnila ali kako vidim opet sam prva. Ako odmarajte jer zasluzile ste posle cele nedelje vrednog rada. Ja ove nedelje nemam narudzbi pa sam se posvetila kucnim poslovima a hocu malo da pravim i cvetice. Ljubim vas puno pa se pisemo.:cmok2::cmok2:

zdravo i ood mene,ja sam davno ustala.teta Iro primate li pomocnike za te cvetove?ja bi da ih pravim,ali nemam nista od alata.Ovi iz Panceva dobijaju tek za mesec dana,juce sam zvala,a ne daju mi se 3000 u eurowiltu.

devojke,otvorena je nova radnja-zdrava hrana na Kanarevom brdu,kad se ide iz grada stanica posle Slodesa,odmah pored stanice,tu je ranije bio fotograf,a zove se GREKO.Imaju svasta nesto i prilicno su povoljni.Recimo,cokolada za kuvanje,krusevacki proizvodjac 315din/kg i odlicna je.Uzela belu da pravim ukrase,a mm,koji ne voli belu cokoladu,pojeo do zadnjeg.
Zatim slag 315 din?kg
puding93 din/kg
gustin 70 din/kg
cokolada u prahu 277din/kg
aleva paprika 290 din/kg
dekstroza 250gr-55 din
fruktoza 250gr-105 din
palenta 72 din/kg
imaju kandirano voce,heljdin i sojin program i jos svasta nesto i prilicno su povoljniji od ostalih.
e da,sarene mrviceza ukrasavanje torti 1100?kg.Imaju milkom boje,ali tecne.Radnju drzi moj dever,pa cu ga nagovoriti da uzima boje u prahu i jos nesto za torte,a vi mi predlozite sta bi moglo
Ako vam je usput ili ste u prolazu -svratite pogledajte

Divna si, kako si sve precizno ispisala.
Vidi sa deverom da naruči Stemenković zlatnu i srebrnu boju.Ja sam se čula sa njima, iz Niša su i imaju svoj sajt sa ponudom.Beograd im je slabije pokriven.Videla sam da je Minja one kupole na dvorcu farbala njegovom srebrnom bojoj i meni izgleda super. Eto ti jedan prelog za njega.:bye:

hvala na sugestiji Princess,videcu sa njim,ali ne bi bilo lose da ako je neka u prolazu,svrati i trazi,da bi ja imala pokrice za predlog.
Teta Iro,cim dobijem alat-sekace,ja Vam se javljam.Dosad sam pravila samo pomocu male casice za rakiju neke ruzice,ali nije to to.
e da,to sam zaboravila
1kg kokosovog brasna po ceni od 190 dinara

Poslednja izmena:
Uvek se mozemo dogovoriti da se negde nadjemo i da se istorocemo uz pravljenje cvetica. Spojimo lepo i korisno. Ja imam dosta alata pa cu rado da ponesem. Meni je jedino problem mali stan u kome nema mesta da se okupimo. Stavise bilo bi lepo da nas bude nekoliko pa da zajedno radimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back