Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
od kad ne cuh cakulati,tj procitah,svejedno.
Wanja drugi put te takve figurice stavljaj na stegnut slag koji odstoji i pred odnosenje torte,meni su jednom figurice popadale sa torte sa slagom,i od tad kad neko insistira na slagu nosim figurice posebno na lice mesta i tamo namestam,sad to radi mm posto kaze da on to bolje rasporedi sto je diskutabilno,da ih rasporedi brze to jeste

Samo sam htela nesto da virnem,kad ono ovde zuraja....Blago li je nama sa nama i nasim muzevima.I ja sam zavrsila za danas!?,juce!? nema veze.Uglavnom idem da otparam koji sat pa sutra ajmo Jovo nanovo,pa dokle ko izdrzi.Divan vikend,4 decije torte i sve sa fondanom.A koliko sam to zelela...a sad...koliko detalja,sitnica...U svakom slucaju ovim dvema zelim sretan ostanak,a ostale pretpostavljam ,vec spavaju.Miran san!
I Vama dvema,naravno burna noc,pa dokle god to bilo! Ljubac.

Samo sam htela nesto da virnem,kad ono ovde zuraja....Blago li je nama sa nama i nasim muzevima.I ja sam zavrsila za danas!?,juce!? nema veze.Uglavnom idem da otparam koji sat pa sutra ajmo Jovo nanovo,pa dokle ko izdrzi.Divan vikend,4 decije torte i sve sa fondanom.A koliko sam to zelela...a sad...koliko detalja,sitnica...U svakom slucaju ovim dvema zelim sretan ostanak,a ostale pretpostavljam ,vec spavaju.Miran san!
I Vama dvema,naravno burna noc,pa dokle god to bilo! Ljubac.
Gle... i ti stigla :cmok2:.
Eno te mezimče pozdravlja. :bye:

hehhe razmazenko..cuti, ovom mom je to prirodno staniste..zamisli gospodina svilenog napolju...a-a mislim da ni on ne moze da zamisli to :D
pridruzicu mu se u carstvu snova...
ljubim vas devojke..i izgnjavi srecicu :heart:

Evo citam i nikako sve da iscitam a posao me ceka. Treca smena bila vredna i sada valjda blazeno spava. Ja seckalo za rusku salatu pa me zabolele ruke i dosla malo na kaficu.
Vidim radi se , provodi, mazi i sl. Bravo za sve i dobro vam jutro :cmok2::cmok2:

Da ne mislite na ovu dosadnu kisu sto pada evo nesto lepo
5ed92bfc.gif

verovali ili ne njih dvojica su ustali pre pola h...svako iz svog "kreveta":D
ali nisam ih dirala..neka se odmore..samo ne znam od cega se ovaj mali cetvoronozni srecko odmara ali dobro...neka mu.. najsladji je kad spava:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back