Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teta Iroooo, želim ti dobro jutro i uspešan dan :bye::cmok:, naravno i svim devojčicama sa Foruma, danas i za vikend, da ga lepo i uspešno provedete, onako kako najviše volite!!!:cmok::cmok2::zag:

Prilozi

• Picture 120.jpg
    Picture 120.jpg
    28,5 KB · Pregleda: 27
Dobro jutro...he, he, he , jednom i ja da budem prva:lol:
Treba da pravim onu Winx bloom,a znam da je Koka dala objashnjenje na figuricama kako se pravi:worth:, evo dovukla sam sve ispred kompa pa radim, valjda ce i taj lap topic vec jednom da se zaradi:zper:pa necu morati da dovlacim sve ovde:zper:
ljubim vas, odoh na figuricama:cmok2::bye:

Draga Buduca tasto bas si me obradovala ovom slikicom. Ja sam vec potpuno zaboravila na nju. Izgleda da se ovde najvise vrte moje slike kao da sam neka filmska diva ili bolje ovde reci forumska. Valjda je to zato sto dobro popunjavam kadar:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Moracu da napravim album - ja i clanice foruma krstarice jer vredno radim na tome da vas sve upoznam.:cmok2::cmok2::cmok2:

Draga Buduca tasto bas si me obradovala ovom slikicom. Ja sam vec potpuno zaboravila na nju. Izgleda da se ovde najvise vrte moje slike kao da sam neka filmska diva ili bolje ovde reci forumska. Valjda je to zato sto dobro popunjavam kadar:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Moracu da napravim album - ja i clanice foruma krstarice jer vredno radim na tome da vas sve upoznam.:cmok2::cmok2::cmok2:

Meni si baš slatka ovde, a sličica je stara skoro pa godinu dana, sređivala sam sličice pa naiđoh na nju i znam da je nemaš, a meni je baš draga uspomena:klap::cmok:

Rado, ulepsas mi dan slikicama, ljubim te:))
Petak je ide vikend, lepo se odmorite, pronadjite malo vremena za sebe i uzivajte:))
Meni je ovaj vikend rezervisan za pretragu poslova po netu i pisanje cv-a, sto i radim poslednjih par dana:dash::dash: Vise mi je muka od razgovora za posao i pitanja, da li ste udati, planirate li decu, da li ste u vezi, imate li neku nekretninu:besna::dash:
Ne znam kakva je situacija kod vas na poslu i u gradovima u kojima zivite, ali ovde u Aleksincu, ne da je lose vec je ocajna, skoro nijedna firma ne radi i ono malo sto radi na putu je da prestane da radi:dash::dash::dash:
Ponuda poslova je vise nego ocajna, ali evo pregledavam, trazim i po drugim gradovima, pa valjda ce nesto iskrsnuti, nadam se!

Ljubim vas sve:cmok2::cmok2:

devojke,otvorena je nova radnja-zdrava hrana na Kanarevom brdu,kad se ide iz grada stanica posle Slodesa,odmah pored stanice,tu je ranije bio fotograf,a zove se GREKO.Imaju svasta nesto i prilicno su povoljni.Recimo,cokolada za kuvanje,krusevacki proizvodjac 315din/kg i odlicna je.Uzela belu da pravim ukrase,a mm,koji ne voli belu cokoladu,pojeo do zadnjeg.
Zatim slag 315 din?kg
puding93 din/kg
gustin 70 din/kg
cokolada u prahu 277din/kg
aleva paprika 290 din/kg
dekstroza 250gr-55 din
fruktoza 250gr-105 din
palenta 72 din/kg
imaju kandirano voce,heljdin i sojin program i jos svasta nesto i prilicno su povoljniji od ostalih.
e da,sarene mrviceza ukrasavanje torti 1100?kg.Imaju milkom boje,ali tecne.Radnju drzi moj dever,pa cu ga nagovoriti da uzima boje u prahu i jos nesto za torte,a vi mi predlozite sta bi moglo
Ako vam je usput ili ste u prolazu -svratite pogledajte

i ja stigla sa posla,pijemo kafu pa ko gde stigne od rerne do sudopere i frizidera,jaco meni se mnogo svidja kako odradis ovu barbiku,u momentu sam pomislila da si stvarno uradila figuricu,a ti gafovi sa tortama su se i nama desavali,jednom samo imali svadbenu ja pre toga obrisala frizider,kako smo zavrsavali i stavljali tako je poslednja sa sve policom koju ja nisam dobro namestila pala na ovu donju,samo smo se pogledali i jovo-nanovo...ili je mm torta propala kroz kutiju,sreca bila saher i pala sa sve tacnom da se nije ni pomerila.

ja radim prvu tortu za pare.Porucila zena milku.MM kaze kako je ona od slaga,a ja nasla kokin recept i sva zbunjena i trazim zeni recept po kom je jela ili pravila tortu,daa ne napravim nesto bez veze.Zena posalje.Vidim idu 4 kore i odmah isplaniramda pecem u velikom plehu pa na pola i tako 2 puta-tako sam radila za kovceg i kore ispale super.Juce krenem da mutim i da pecem,kad ono...samo se slepile.Jos ja pravila od najkrupnijih jaja,sveza su,sve radila kao i prosli put.Nema veze,nafilovacu,nece se to primetiti.I ostane 1kora i fil i ja to za nas odvojim.Sinoc da probamo....KATASTROFA.Mislim,lep je ukus,ali,nije to to.Kore se i ne primecuju.Zeludac me zaboleo.I celu noc nisam spavala i jutros mutila druge kore,skidala fil ....I uopste mi nije jasno zasto nisu juce dobro ispale.

Lepo da se provedete, zavidim vam sto idete u pozoriste.I mi imamo jedno ali radi dve pretstave godisnje pa nema sta da se vidi.
Vanja stariji kazu da se skola zivota uvek placa, zato nemoj da se nerviras, desava se i najboljima.

I meni je drago da imamo zajednicku slicicu kada vec ne stizemo da se cesce vidjamo i druzimo. Reci mi gde si kupila ovaj zadnji kalup za mafine i koliko si otprilike keliki ovi mafini od heljde. Hvala.

Draga teta Iro, kalup sam dobila iz Kanade, silikonski je, a mafini su mali kao praline, stavim u njih dve kašičice testa, ne znam koliko se vidi na sličicama?:)

Prilozi

• 53 026.jpg
    53 026.jpg
    37,5 KB · Pregleda: 11
  • 53 010.jpg
    53 010.jpg
    40,5 KB · Pregleda: 12
Evo i mene! :D
Posle malo neobičnog dana, uplatila internet, bila u pozorištu u ženskom društvu (divno smo se provele, sjajna predstava... mada smo mojom glupošću mogle ostati bez mesta :roll:), otpratila ekipu... i evo me sa vama. Pas drema pored mojih nogu pošto me je izlizala, izgnjavila se i izmazila sa mnom. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back