bela rada
Ističe se
- Poruka
- 2.277
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da.Ja pitala pre neki dan,ali vidim da me ignorišete.
Treba mi sekač 5 latica pomoću kog može da se napravi ruža.Ima u Eurowiltu i košta 10 evra.Ne znam ko ga pravi,mislim da nije Wilton.Da nije neko to video u Pančevu ili negde drugde,pošto izgleda vrlo prosto?A Irena sa njim pravi fenomenalne ruže.
Takođe u Eurowiltu ima Wiltonov set za ruže,gde ima okrugli sekači,taj sa pet latica i onaj petolist za čašične listiće.Ima li sa ovim neko iskustva,jer mi na slici deluje da je taj za 5 latica mnogo manji od ovog što se kupuje pojedinačno?
Ima li ko šta da kaže po pitanju ovog?

ja za ruze koristim pme sekac. pakovanje od 3 velicine.u sustini isto je kao onaj wiltnon roze u smislu da ima 5 latica samo su meni ruze mnogo lepse sa njim nego sa roze wiltonovim sekacima.
Mislim da ga nema u Pancevu posto oni koliko sam primetila nemaju pme proizvode.
p.s. dobar dan ... evo malo prognoze![]()

da u eurowiltu.set/3, 5 latica, spojenih - 10e
petolist imas odvojeno - takodje set/3 - 10e
a samo za listice imas npr one sa istiskivacima isto je set/3 i kosta 18 ili 20e zavisi od velicina, a mozes da uzmes i onaj 4 lista - (razlicita) pa sama ocrtavas zilice - 7.2e
Hvala na odgovorima svima.
Hvala Slogi na uloženom trudu,ali ono na prvoj slici nije to što tražim 100%,a ne vidim najbolje šta je na drugoj slici.U svakom slučaju,hvala ti od srca.
Onda,znači,taj sekač sa 5 latica u Eurowiltu.
Draga moja, nemoj sebi praviti trosak sa necim sto se moze napraviti.Imas muza ,za koga pretpostavljam da ima veste ruke.Pitanje je samo jos da li zeli!Naime, ja ostavljam sve konzerve od ananasa,vocnih salata, tunjevine....I onda dam to mom dragom i od toga mi isece trake lima.Ovaj lim je zgodan jer nije pretvrd za savijanje i nije debeo.Nacrtas ono sto ti treba u velicini koja ti treba i ,das mu klesta i nek savija.Jos je bolje ako ima nesto valjkastog oblika ,ciji precnik je otprilike velicine latice koju zelis,kao nasa oklagijica koju si dobila u kompletu.Oko nje savije latice i na kraju sastavis.Ja spajam lemljenjem ali moze i neki superlepak ili sl.

Hvala na odgovorima svima.
Hvala Slogi na uloženom trudu,ali ono na prvoj slici nije to što tražim 100%,a ne vidim najbolje šta je na drugoj slici.U svakom slučaju,hvala ti od srca.
Onda,znači,taj sekač sa 5 latica u Eurowiltu.
I da.Ja pitala pre neki dan,ali vidim da me ignorišete.
Treba mi sekač 5 latica pomoću kog može da se napravi ruža.Ima u Eurowiltu i košta 10 evra.Ne znam ko ga pravi,mislim da nije Wilton.Da nije neko to video u Pančevu ili negde drugde,pošto izgleda vrlo prosto?A Irena sa njim pravi fenomenalne ruže.
Takođe u Eurowiltu ima Wiltonov set za ruže,gde ima okrugli sekači,taj sa pet latica i onaj petolist za čašične listiće.Ima li sa ovim neko iskustva,jer mi na slici deluje da je taj za 5 latica mnogo manji od ovog što se kupuje pojedinačno?
Ima li ko šta da kaže po pitanju ovog?