Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav i od mene.Zavrsavam rucak,pa sam naletela da vidim sta ima novo.Sredjivala sam komp. ovih dana,da ga malo rasteretim,pa mi je vec malo i dosadio.
Za vikend idem sa klincima u bioskop.Gledamo Artur i Maltazarova osveta.Bice zanimljivo.Njima sigurno,a ja...Ma nema veze.Mozda uspem malo odremati....

16efad72.jpg

ma ja vec neko vreme kukam za avatarom ali je dragom trebalo da mu kolega kaze da treba pogledati,da bi pristao,eto sta cine godine kod nas umesto da mi slepo veruje on prvo proverava...dobro je da mu po tom pitanju provere vidici ne sezu daleko:zcepanje:

Evo ja stogla iz skole. Danas imali sednicu, pa kolega castio za odlazak u penziju i to se razvuklo do sada.
Vidim da ste orne za bioskop. ja sam nesto izgustirala da idem u bioskop. Ne pamtim kada sam isla. Ne kazem da ne volim filmove. Obozavam ih i kada sam bila devojka san mi je bio da mi neko za rodjendan pokloni da ceo dan gledam filmove ali po mome izboru.
Sada je to lako ostvarivi ali ja nazalost nemam dovoljno vremena. Zato mi je pravo uzivanje da kada uhvatim molo vremena sednem sama pored kompa, izaberem film koji mi se svidja, napravim toplu cokoladu i uzivam. Hvala bogu prijatelji me snabdevaju svim novim filmovima.
Bas se spremam da ovih dana odgledam i Avatar.
Pozdrav:cmok2::cmok2:

Evo ja stogla iz skole. Danas imali sednicu, pa kolega castio za odlazak u penziju i to se razvuklo do sada.
Vidim da ste orne za bioskop. ja sam nesto izgustirala da idem u bioskop. Ne pamtim kada sam isla. Ne kazem da ne volim filmove. Obozavam ih i kada sam bila devojka san mi je bio da mi neko za rodjendan pokloni da ceo dan gledam filmove ali po mome izboru.
Sada je to lako ostvarivi ali ja nazalost nemam dovoljno vremena. Zato mi je pravo uzivanje da kada uhvatim molo vremena sednem sama pored kompa, izaberem film koji mi se svidja, napravim toplu cokoladu i uzivam. Hvala bogu prijatelji me snabdevaju svim novim filmovima.
Bas se spremam da ovih dana odgledam i Avatar.
Pozdrav:cmok2::cmok2:
Hmm, iskustvo me naučilo da sve te izvikane i mnogo reklamirane filmove treba pogledati sa zadrškom. Marketing je čudo...;)

Ja sam od onih koji su gledali Avatar čula samo pohvale.Mada svi kažu da je neobičan.

A nikada ne može biti isti osećaj gledati film u bioskopu i na monitoru ili TV.
Moguće da sam staromodan i da gledanje filma doživljavam kroz njegov osnov- pozorište! A osnov pozorišta i svih dobrih filmova su glumci! Nikako kompjuterske dorade i animacije. Zato mi je i izvikani Avatar, od koga sam pošteno video samo par segmenata hiljadama kilometara straaaaaaaaaaan! I ostavljam ga klincima. Kad hoću da pogledam dobar film, bacim na stotine puta odgledan Felinijev "Amarkord". I od prvog do poslednjeg kadra uživam u onom što čini pravi film, glumci i gluma, kadar, fotografija, kostimi, scenografija, muzika... Avatar će se vrteti par meseci i za godinu- dve niko ga se više neće sećati, jer će ga zameniti novi komp dorađeni proizvodi. A pravi filmovi vrteće se još decenijama.

Ja Avatar ne bih ni gledala,iako sam čula samo pohvale o njemu.Oni koji su ga gledali,kažu da je film sa porukom.

Bez obzira na sve hvale,mene ta ušata stvorenja,animirana ič ne zanimaju.Isto tako niti bih gledala niti čitala Harija Potera.Tamo gde ljudi lete,ja nemam šta da tražim!

Niko meni nije kriv što sam nemaštovita i što mi se dopada samo ono što je realno.

Moji filmski junaci su Skarlet O' Hara i Ret Batler.Film sam gledala više puta,i mogla bih opet,a knjigu čitala sigurno 10 puta,i vratiću joj se opet.Nekada.

Pozdrav moje drage, shta da vam kazem, bogami nisu vishe ni lap topici ko shto su bili pa mora vishe puta da se "isprsish" golim grudima da bi se zaradio:cool::zcepanje::zper::rotf::rotf::rotf::rotf:
Stigla sa posla, ljubim vas, ima neshto malkice za vikend, nishta za shta bi mogla da kazem da cu se ubiti od posla...;)
Pishemo se:heart:
PS Zove mene muz na posao pred kraj dnog vremena i kaze, pile moje da li si za kaficu kada dodjesh, ja kazem pa moze, oa on, jel dolazish pravo kuci, kao ja negde i idem posle posla, kazem da , dolazim....I tako ja doshla kuci, kafica me cekala, kod kompjutera:zcepanje:ja pomerim misha, kada se pojavi slika na ekranu pocetna strana krstarice:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:pitam ga, ko je bio na Krstarici, on kaze, ma niko, ja ti sve pripremio da ne gubish vreme kada dodjesh:zcepanje::zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::heart:
E da, kada sam juce doshla sa posla cekalo me cvece na stolu;)Izgleda da sam na dobrom putu da zaradim lap topic:zcepanje::zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Jaco samo napred i ceo svet ce biti tvoj. Divno je imati tako pazljivog i neznog muza.
Sto se filmova tice meni oni sluze za razonodu i odmor. Ja bas volim superherojske filmove, naucnofantasticne, bajke , filmove strave, krimi filmove i sl. Volim doduse i poneki romanticni ljubavni film tipa Prohujalo sa vihorom. Inace Avatar je ukradena ideja iz jednog naseg romana X 100 od pre jedno 20 godina. Nas covek napisao a ovi ukrali ideju i snimili film.

Daco, nemoj da se ljutis ali deca su ti u godinama kada se ne ide sa mamom u bioskop
:hahaha::hahaha::ok::heart::whistling:

A ja nesto u poslednje vreme bas i ne volim bioskope, uvek mi bude neudobno ili mali razmak izmedju redova ili neko visok sedi ispred pa krivim glavu da nadjem ugao pod kojim mogu da gledam....

Ja takodje nisam gledala film avatar i tematika ne privlaci ali preporucujem ipak svim akoji nisu nikada gledali neki 3d film da ipak odu da vide. Ja sam imala prilike da gledam neke kratke (dokumentarne i naucne filmove) 3D i bilo je savrseno

Zelela bih da se svima zhvalim za sve bonice koje sam dobila , da vam kazem da vas volim, da ste moja druga porodica i da sam sretna shto sam vas upoznala, sve vas, tako divne osobe, nebicne sa velikim srcima.Voli vas vasha Jaca, i hvala na vam shto pored moga avatara stoji i ime "elita" i na reputacionoj moci 50, bez vas to ne bi bilo tako...:heart::heart::heart:

ja probala i oni opet ne daju mada sam danas razdelila neke...
Slogi nece oni sa mnom u bioskop...ocu ja sa njima :zcepanje:a sa starijim kad sam obicno kad nas sretne njegovo drustvo posle toga padnu komentari tipa je.. covece ono ti keva ne zbog izgleda nego se iznenade jer verovatno ocekuju nekog ko izgleda starije....prosle godine su mu rekli na moru da je super sto brat i sestra hoce da ga vuku sa sobom na more...hvala im na svemu sem na onom sto mm i mene videse kao brata i sestru:zcepanje:tako da se ja grebem dok mogu tj dok ne dodju devojcice...
a sto se tice tih visokih po bioskopima zato smo mi uvek u poslednjem redu:zcepanje:pa ja krivim glavu...

Ja sam gledala Avatar i jako mi se dopada...Ukusi su različiti, ali mene je osvojio...

Puno vas pozdravljam i čujemo se...:bye::bye::bye::bye:

Razgovaraju dva policajca i pita jedan drugog:
- Dje si ti rodjen?
- Kod kuce, a ti?
- Ja sam u bolnicu.
- A sto, sta ti je bilo?

:bye::bye::bye::bye::bye:

Ja tek sad stigla do kompa. Princes da dodjem na tortu ili su je vec svu pojeli?:D:D
Pozdravljam vas i odoh u nabavku pa u skolu. Uh ova odvratna kisa, a Inka i ja se danas dogovorile da idemo u soping.

Samo izvolite, dodjite.Pre podne sam na poslu.
A juče rano ujutro, pre nego sam pošla na posao, tj. dok sam spavala, moj mm i dečica ostavili porukice po kući, zalepili na ogledala, u fijoci sa mojim make-up, na mikrotalasnoj (-moja maršruta:whistling:.)
Kako sam se raznežila.
ŽIVETUI MEDJU HILJADAMA OSOBA, A MISLITI SAMO NA JEDNU ZNAČI-VOLETI JE, pisalo je na jednoj.
Zaista, malo je reći da sam presrećna.
A vrhunac je kad mi je moj Andrej, koji ima samo 5.5 godina, sinoć dao narukvicu koju je sam pravio-nizao biserčiće, samo mu je sestra pomogla da fiksira kopčicu.
Slikaću je da vam pokažem.

Dan je bas divan, ali za ostajanje u kuci....:hahaha:. Nesto vas ovih dana nema na cosetu, mara biti da se radi.... Ako, tako i treba , ako se neko pojavi ja sam tu...danas slobodna ko ptica...I jos nesto u vezi tortijade....,Posto je humanitarnog karaktera kakve se torte nose , one nakicene ili je bitnije da su ukusne......:heart:

I da.Ja pitala pre neki dan,ali vidim da me ignorišete.:roll:

Treba mi sekač 5 latica pomoću kog može da se napravi ruža.Ima u Eurowiltu i košta 10 evra.Ne znam ko ga pravi,mislim da nije Wilton.Da nije neko to video u Pančevu ili negde drugde,pošto izgleda vrlo prosto?A Irena sa njim pravi fenomenalne ruže.

Takođe u Eurowiltu ima Wiltonov set za ruže,gde ima okrugli sekači,taj sa pet latica i onaj petolist za čašične listiće.Ima li sa ovim neko iskustva,jer mi na slici deluje da je taj za 5 latica mnogo manji od ovog što se kupuje pojedinačno?

Ima li ko šta da kaže po pitanju ovog?

ja za ruze koristim pme sekac. pakovanje od 3 velicine.u sustini isto je kao onaj wiltnon roze u smislu da ima 5 latica samo su meni ruze mnogo lepse sa njim nego sa roze wiltonovim sekacima.
Mislim da ga nema u Pancevu posto oni koliko sam primetila nemaju pme proizvode.

p.s. dobar dan ... evo malo prognoze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back