Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde dok niste zdimile da vam pozelim laku noc.JA sam zavrsila torticu za ujutro i sad odoh u topli krevet.Moj andjeo vec uveliko spava...Nekad to i nije tako lose.Ljubac za sve i naravno,dobro jutro za vrednice,jos malo!

ALA JE NOCNA SMENA BILA VREDNA. pA SVI TI KOMENTARI U VEZI BEBA. dEVOJKE PREDJITE SA RECI NA DELA PA DA VIDIMO TE SLATKE BEBE. vECINA VAS BI MOGLA DA NAS OBRADUJE.JA KUCKAM U MRAKU POSTO SINKO SPAVA I SADA TEK VIDELA DA SAM SVE ISKUCKALA VELIKIM SLOVOMA. nE MOGU DA PONAVLJAM. iZVINITE.:cmok2::cmok2:

sad ce teta Ira da se onesvesti otukd ja tu u ovo doba :D
dobro jutro..
a vas 2 ...znate koje dve..ima da vas...je l ste se lepo ispricale?:telefon::manikir:
jeeeste...
kuku meniiii, citam i ne verujem:D:D salim se, ako ako sami vi pricajte...ali su vam prognoze - lose..
meni je muz igrao igricu do 6 ujutru. dakle legao je pre sat vremena...bio umrezen sa drugarima sa posla pa igrali battlefield 2 online..pa vi vidite:D
za bebe mi je rano:D jos sam mlada i neukusna....
ali kad bude, (za koju god), vi ce te prve saznati i dobiti najmladjeg clana foruma, promise :D

Dobro jutro!

Ne znam da li neke od vas vec znaju za tu prodavnicu, ali evo, za svaki slucaj - juce sam iz trolejbusa vidjela da se u ulici Vojislava Ilica (blize raskrsnici sa ulicom Gospodara Vucica) nalazi prodavnica koja prodaje kartonske kutije - pise na tabli za torte, kolace... Nisam ulazila, tako da ne znam kakve su cijene, ali eto cisto da znate.

d67d027d.jpg

sad ce teta Ira da se onesvesti otukd ja tu u ovo doba :D
dobro jutro..
a vas 2 ...znate koje dve..ima da vas...je l ste se lepo ispricale?:telefon::manikir:
jeeeste...
kuku meniiii, citam i ne verujem:D:D salim se, ako ako sami vi pricajte...ali su vam prognoze - lose..
meni je muz igrao igricu do 6 ujutru. dakle legao je pre sat vremena...bio umrezen sa drugarima sa posla pa igrali battlefield 2 online..pa vi vidite:D
za bebe mi je rano:D jos sam mlada i neukusna....
ali kad bude, (za koju god), vi ce te prve saznati i dobiti najmladjeg clana foruma, promise :D
Bas je nasao kada ce da igra igricu.....Ma zezam se ja ali bogami koliko je nocas pozitivne energije usmereno ka tebi.......Unchi , ja kada sam htela da ostanem trudna (a imala sam problema raznoraznih) , eto da ne verujes zapisala u svesku kada bi to moglo da se desi ionda na posao. To je moja sveska sa narudzbinama za torte i datumi su na koricama Jos uvek su tamo , uvek se osmehnem kada to vidim.Valjda me onaj od gore pogledao......Zato sam spomenula pozitivnu energiju od sinoc.......Ko zna mozda tu ima nesto......A , ti dobro kazes mlada si i ukusna.....Mozes kako ti volja...... P.S. MUZU VETO NA IGRICE..... :heart::heart::heart:

hehehe veruj mi - ne bunim se..ipak su to kolege sa posla, bolje da se druzi tako ponekad, sigurnije je da ce da ga zadrze:D...apropo deteta - ja zaista ne bih zelela da se to sada desi, tako da ni ne razmisljam o tome...nije dobar trenutak, tako da o tom potom..ima vremena, pa kako bude posle.

a one dve gospodjice gospodje:zper: - nemojte da mi preterate sa tom pozitivnom energijom, da ne bude mlogo...ljubim vas:cmok2:
eto, tako je to kad si najmladji u drustvu - nepravda pa to ti je:D (sto bi rekao Kalimero):D

e da...nesto sam gledala onu stefanellinu tabelu..:zper:
vidim da mi se zelje i mogucnosti poklapaju.
sad cu da vam objasnim - (objasnila bih ja to njima i na p.p. ali vidim njih 2 vole javno ovako da cakulamo:rumenko:, pa kad je bal nek je maksembal)
elem ja ove god. 28.06 (da se zna) punim 26god. neki nasi hm ajd da kazem planovi i mogucnosti su da se sl. godine u ovo doba neke stvari zavrse koje su se zapocele itd..pa da moze i da se osnuje porodica...dal i ce ot tako biti ne znam ali ajde neka bude...i na kraju moja zelja za muskom bebicom (3 nas je sestre, jedna ima 1devojcicu, druga ima 2 devojcice..sve zneskaci:D)se bas poklapa sa datumom - 26godina - od januara do maja sl,. godine - muskoooo:D:D:D

eto, sad da znate vas dve! love you:heart:

Dobro veče cure...

Kod mene danas žurka.Pisala sam na čestitkama i pozdravima.Moj Sava slavi rođendan 3 dana.Danas su mu tu drugari,sutra dolaze moji roditelji,a u ponedeljak mu je u stvari rođendan.

Tako da sam ja danas pravila kroasane,i štapiće sa susamom,i tortu za sutra (jer ovu ćemo da izedemo :mrgreen:),tako da sam prvi put provirila na forum u 16h.Samoj sebi sam bila neobična.

Ta tabela se kod mene,u oba slučaja pokazala kao tačna.Gde si bre Stefaneli bila kad je grmilo,pa da rodim još jednog sina!Iako me je muž ubeđivao da nema šanse da bude devojčica, ja nisam smela da rizikujem.

PA SAMO DA VAM SE JAVIM...
VOLIM KADA STE OVAKO AKTIVNE!!
Pišemo se večeras...sada krečim Stefanovu sobu...Prosto mi žao svih Diznijevih likova...Više ih nema...a slikala sam ih jako dugo...Ali, šta ću, dete poraslo pa ga nerviraju...

Ljubim Vas sve, pogotovu ove što se računaju i proveravaju tamo neku tabelu...
Kiss!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back