Lifti
Početnik
- Poruka
- 6
Cao cure!
Ja moju kafu odavno popila, a inace je obozavam, u svim varijantam u bilo koje doba dana. Samo ne volim onu "sikterusu" i "s nogu".
Jos ne mogu slicicu da nakacim, ali to mozda i nije tako vazno i onako ce tu najverovatnije biti slika mog macankovica koji se zove Lifti
. Nasla sam ga kod lifta u zgradi i posto je bio mali kao bedz na grudima nisam mogla da vidim da li je miskic ili zenkica, pa sam dala ime Lifti. To mi je zvucalo nekako unisex, a opet, nadjen je pored lifta.
Ja sam na ovaj forum dosla zahvaljujuci vasoj Emi koja je ovde clan. Imala sam to zadovoljstvo da je upoznam. Dobar deo radnog veka druzila sam se sa racunarom, pa je valjda motanje po kuhinji sa drvenim oklagijama, medju sarenim bojama koje donesem s pijace, pravilo dobru ravnotezu elektronici.
Naravno, pored toga, moja mama je iz Banata, pa su u nasoj kuci razne saso mange od testa bile deo svakodnevnog folklora. Narocito one kore sto se razvlace preko celog stola, padaju preko ivica, ali se testo ne pokida.
Tako, malo o meni dok ne popunim svoj profil. Inace sam 71 godiste.
Pozdrav svima i jos jednom hvala na dobrodoslici.
Ja moju kafu odavno popila, a inace je obozavam, u svim varijantam u bilo koje doba dana. Samo ne volim onu "sikterusu" i "s nogu".
Jos ne mogu slicicu da nakacim, ali to mozda i nije tako vazno i onako ce tu najverovatnije biti slika mog macankovica koji se zove Lifti
. Nasla sam ga kod lifta u zgradi i posto je bio mali kao bedz na grudima nisam mogla da vidim da li je miskic ili zenkica, pa sam dala ime Lifti. To mi je zvucalo nekako unisex, a opet, nadjen je pored lifta.Ja sam na ovaj forum dosla zahvaljujuci vasoj Emi koja je ovde clan. Imala sam to zadovoljstvo da je upoznam. Dobar deo radnog veka druzila sam se sa racunarom, pa je valjda motanje po kuhinji sa drvenim oklagijama, medju sarenim bojama koje donesem s pijace, pravilo dobru ravnotezu elektronici.
Naravno, pored toga, moja mama je iz Banata, pa su u nasoj kuci razne saso mange od testa bile deo svakodnevnog folklora. Narocito one kore sto se razvlace preko celog stola, padaju preko ivica, ali se testo ne pokida.Tako, malo o meni dok ne popunim svoj profil. Inace sam 71 godiste.
Pozdrav svima i jos jednom hvala na dobrodoslici.

radije bih tamo, ali da ima blizu i neki bunar da hladimo lubenice i neko drvce da uvatimo ladovinku
zvezda upekla a već sam se u dolasku naklatila od N. BG, preko drage nam i mile Gazele, na kojoj su svakim danom sve veća i veća zagušenja saobraćaja. Jedva nadjoh prodavnicu, vidim lepo piše Raka, ali spolja...ummmm
Sumnju mi poveća slika unutra....vidim samo desetak penzionera, koji vuku neke ogromne kutije, svaki po 10 l ulja, pola dzaka pasulja....i još po nešto...
Da nisam ja zalutala da se ovde ne deli neka pomoć...hmmmm.
, ili opet nestašica ulja..
meri onaj dečko mast..oš još nešto, pita ljubazni Raka, a ja još uvek ne znam koliko će me to zadovoljstvo koštati, ali zatražih i lešnike...Kolko ćeš opet on, ja zatražih 500 gr, on opet viče NEMAAAAA, samo po kilo, ne radi mi vaga ispod kile. ma dobro daj 1kg., kad mi sabra koliko treba da platim namolim ga za još 500 gr čokolade jer sam njenu cenu videla, dadoh pare, on mi vrati samo krupne novčanice, još nekih 12,13 dinara ne, ali ja već počeh akciju izvlačenja, jer pritisak iza mene se povećavao. I da znate potraga za biljnom masti ne postoji i dalje je kod Rake ima, vuku se samo zalihe kao pre 15 godina, a ja lepo sad sedim pijem kaficu, odoh da obučem nešto sexi, jer katalog je tu, a trebam mužu da opravdam nove namete na porodični budžet

al šta ćeš evo ide priča o ukidanju viza, stižu Lepšiiii daniii

. Izgleda da mu carina dođe ko lutrija. Neko plati, neko ne. Kako se kome zalomi. Ja se sećam da je ranije sve što je jeftinije od 100 dolara bilo bez carine. I za knjige, ne bi trebalo da se carine, bar ja do sada nisam plaćala. Ali nisam baš toliko često naručivala da bih mogla da izvučem neko pravilo.