daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
posto nisam mogla da komentarisem postavila sam sliku na zid da vide ljudi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma dokle vise..a to uvek urade ljudi koji ni izbliza ne mogu da odrade muffine, torte, kolace..sta god, koje postave kao svoje! sto mu dodje i logicno zapravo. uh ja se secam ove..secam se njenog posta vezano za vini pua - kad je postavila slike u album predpremijera rodj. torte..pa se cini mi se zahvalila nekome ko vec pravi torte, da li joj je to drugarica i sta li..ne secam se...u fazonu hvala na savetima...al ne znam na cijem je zidu ostavila tu poruku.

evo na ovu tortu sam mislila..inace juce ja bila ta slika sa neta dakle ovakva
a onda je preuredjena i tadaaaam - evo je!!!u novom ruhu!!! cujte i pocujte!!!!
"niko" je nece prepoznati.ma totalno i apsolutno nova torta![]()
jednom recju - jadno
evo jos nekh fotografija koje je ista osoba predstavila kao svoje..primala pohvale, i takoooo... pa je skinula sinoc izgleda te fotografije, malo ih prisredila..(hmmmmogla bih da je pitam da mi pripremi fotke za jednu brosuru koju sada radimo, kad vec zena tako dobro barata alatima za obradu fotografija
)
nisam sacuvala originale...ovde su cvetici bili roze i fotografija je bila pristojnog kvaliteta
a ovde..pa jednostavno je bila normalna, lepa...
a sad su joj boje malo cudne?
mozda ovo niko i ne bri primetio ali dovoljno je pogledati ostale torte doticne gospodje i shvatiti kako od ovih torti svadbenih torti koje je predstavila kao svoje ni jednu ne moze da uradi kao sa fotografije.

Odrađuju Dan državnosti.
Ali kako bi onda prosvetari imali neradni dan?! I ako se već zna da je 15. februara Dan državnosti, zašto se u školskom kalendaru ne napravi plan rada sa tim jednim danom manjka? Ništa ne razumem...
Zapravo u dilemi sam da li je jutro ili noć, pošto sam potpuno preskočila spavanje u predhodnoj noći.Planirala sam da radim do 2, ali sam se zaigrala i vidim 03,30. Onda samo se našminkam, još jednu dozu nesice i hajde na posao. Posle podne ću okačiti sliku tortice koju sam radila.Ali o tom potom.Dobro jutro i od meneZapravo u dilemi sam da li je jutro ili noć, pošto sam potpuno preskočila spavanje u predhodnoj noći.Planirala sam da radim do 2, ali sam se zaigrala i vidim 03,30. Onda samo se našminkam, još jednu dozu nesice i hajde na posao. Posle podne ću okačiti sliku tortice koju sam radila.Ali o tom potom.
ne dajte da vam ružno vreme pokvari raspoloženje.

Pa ti si zena zmaj...Ja ne bih izdrzala nikada!!!!Svaka cast!Ja sinoc zaspala u 10 sa sve decom...dusa mi je spavala od osam ali morala deca da se spremaju za spavanje....
Domacice mi ne odradjujemo subotu u osnovnoj skoli!
Dokle, videću... Za sada neskafa mi je oslonac...Imam jednu torticu za sutra.Nju nisam ni počela, znači poslepodne moram da je uradim jer sam sutra opet prepodne na poslu.mamaKristina:Domacice mi ne odradjujemo subotu u osnovnoj skoli!
dobrooo jutro ako se moze reci tako ja sam tek sad ustala do kasno sam radila neke torte pa me je jedna od njih bas iznervirala htela sam da je bacim ali onda sednem popusim cigatu popijam kafu u 4 sata i smirim zivce doduse i daca ih mi je nocas smirivala i ja lepo zavrsim moje tortice nocas jos mi je odtalo na par komada da stavim slag i GOOOOOTOVOOO

Kakva je situacija u Terra novi ili u Njujorkeru, zna li neko?Pritom su kinezima jakne 4500 dinara!!!!
Drugari, dobro jutro. Gde ste, kiša vas uspavala. Ja i jutros ustala u 6 h, deci radna subota.Odrađuju Dan državnosti.
Pitam se ja , zar nije bilo bolje da su u utorak išli u školu, bolje nego u subotu?
Ali kako bi onda prosvetari imali neradni dan?! I ako se već zna da je 15. februara Dan državnosti, zašto se u školskom kalendaru ne napravi plan rada sa tim jednim danom manjka? Ništa ne razumem...
slabo smo spavali i eto....sad je malo popustilo pa se igra ,a ja eto reko da se pozalim.....prijatno vece