Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro i od mene. Evo, posle dugo vremena sa vama pijem svoju jutarnju dozu caja. I inace bih ja to radila ali obicno neko ustane pre mene pa zauzme komp tako da nemam prilike. Sada svi spavaju pa koristim

ae994af4.jpg

vec si stavila ruckic? mmm..onda cemo da dodjemo na rucak da ja ne stavim svoj, kad si ti vredna :D
p.s. dobro jutro ja ustala konacno sam ok..jeeej.:klap:
za vikend generalka stana, garaze - najavili odlicno vreme

uhuuu,al ce da se rmba,volim kad se resim nepotrebnih stvari u tim generalkama,nekako mi oko srca bude lakse...a ako volite sladak kupus sa junetinom izvolite pa dodjite,ionako sam spremila za vojsku,ovi moji kad dodju nece nista ostati.

volemo..mi uglavnom sve volimo sem onih bljakastih kako ih ja zovem stvari - nogice, skembici i tako to..brrrr...
Pedja ima i malo problema sa boranijom, nisu neki drugari ali kad se sretnu pozdrave se na kratko :zcepanje:
garaza mora, to vec neko vreme planiramo - a i motor i auto jedva sad staju :roll:
a kucica, pa zasluzila je - sinulo sunce...jos kad bi mi muz namestio policu umesto stare, koju smo nacrtali za dnevnu sobu i isekli materijal...ahh...:D

e ni mi nismo ljubitelji te cuvene boranije,ali nekad mora i ona da se spremi jer prosto dodje na red,jednom mi je kumo kum koji je inace kuvar i to veoma cenjen,rekao da je spremam na slaninici onoj dimljenoj i mesnatoj,tako da ja sad iseckam glavicu luka dodam slaninicu bez druge masnoce,posle boranijicu dinjstam na po malo vode i na kraju beli luk,e da i u secku sargarepa posto na nju gundjaju a ja im ovako podvalim,juce sam je spremala i sve su pojeli.

vi kao da ste rod i on isto bas ne voli sargarepu pa ja isto u secko pa izrendam...jer kad ubacim komade prepolovljene po duzini on uzme 1/2 i kaze pojeo sam jednu..rekoh nisi jednu - to je pola..ne znam vidis, ovo je jedan komad, pojeo sam jednu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back