bela rada
Ističe se
- Poruka
- 2.277
Od crkve kad krenes prema Autokomandi jedno 100m sa desne strane u novim zgradama, ali je do ulice vidi se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj set je odlican, meni je receno da je pocetnicki, ne bih ga dala ni za sto drugih, toliko mogucnosti, samo ako se ima mashte, a i knjiga mi se dopada, bar da se vidi neshto osnovno, tako da nema greshke ako ga kupishDevojke, da li je neka koristila sprejeve u boji iz Torteca? Cena im je oko 250,00 din.
A iskrice u boji, oko 240.00 din. Nije puno, ako može da se dobro iskoristi.
A ako su bez veze, onda je i to puno da platim.
Da li neko ima ovaj set? Da li ste zadovoljni njime?
http://www.torteco.com/index.php?pa...tegory_id=102&option=com_virtuemart&Itemid=53
Set za cveće sa knjigom
( Wilton Products Inc. )
Cena (kom): 1.485,00din.
Sifra: 1907117
Da, obavezno da je imash, vrediI ja bi tu knjigu sa modlicama![]()
![]()
, sve o jednom troshku, za malo da mi OVA da minus
U jednom momentu sam imala utisak da se shisham na sred fudbalskog igralishta sa sve publikom

A da dobaciš i taze slikicu?Ovaj set je odlican, meni je receno da je pocetnicki, ne bih ga dala ni za sto drugih, toliko mogucnosti, samo ako se ima mashte, a i knjiga mi se dopada, bar da se vidi neshto osnovno, tako da nema greshke ako ga kupish![]()
Da, obavezno da je imash, vredi
Dobro jutro,dobar dan, dobro vece i dobra noc, sve o jednom troshku, za malo da mi OVA da minus
Otishla na posao, doshla u 18h, doshla mi frizerka inace drugarica, doshla i prijateljica da se shisha, pa doshla mushterija za tortu, pa muzu doshao drug, pa Stefani doshlo drushtvoU jednom momentu sam imala utisak da se shisham na sred fudbalskog igralishta sa sve publikom
Evo sad sam se vratila, ispratila frizerrku i prijateljicu, malo proshetale i drushtvo se razishlo pa sam jedva docekala da sednem da vas "vidim" i "cujem"
Rekla sam muzu, poshto je komp bio njegov citav dan, ja sam sada sela i ne ustajem
Ljubim vas, volim vas,e da imam lepu frizuricu![]()

pa mi dodje zao
Isto takođe! A slikicu bacaj, ne marim i da oćoravim...heeeeejdobro vece zelim
A za slikicu ma
Ne mogu je poshaljem bre, ima da oslepite od lepotepa mi dodje zao
![]()

Joj shto je pusto ovde, ne znam gde ste, ajd onda laku noc, odoh i ja da pajkim
![]()
![]()

A upravo pričaju o meni, nisu me prepoznali.

Rado gde je to otprilike u Vojvode stepe?
Mogla bi popust da tražiš, zbog količineИсти газда има 3 радње, на почетку Београдске, са десне стране ка Славији, степеницама у сутерену, код биоскопа Одеон и та у В. Степе 101. Ја сам већ сумњива тамо, мало, мало, па нешто купим. Снабдела сам пола друштва тамо.

ubi me neka kijavica.Ne znam da li smem ovde da stavim apel za pomoc jednom malom decaku iz mog mesta...Ako nasi dragi moderatori nemaju nista protiv ja bih postavila sve pojedinosti jer nam je neophodna svaka pomoc!!!
Hvala unapred...
ja cu da odlepim sa ovim logovanjem danas..resetovala sam sifru 100 puta i stalno me zeza...