Куда даље моја драга Србијо?

Sve sto ti treba u Srbiji su mediji , posle mozes da budes lopov, nacista, ubica, sta god hoces....sve to u tri poteza prihvate svi, jos im logicki bude, na taj srpski prakticni kosmicki nacin....

Studenti nisu i nemaju svoj medij...pa im sve zivo namestise...satanizam, antijevrejstvo, saradnju sa rusima, saradnju sa nato , saradnju sa hrvatima, da su pokrali silne milione na sendvice i prasice sto su jeli dok su u blokadi , pa pokradene pare penzionera, pa ukidanje plata prosveti , pa bice tu jos....
Da su izrodi , da su lenstine, da su nezreli , da su glupi , da su zeljni seksa, da su samo deca koja se igraju , da imaju buducnosst kao politicari SNS, da su golddigeri.....da su razmazeni, da ubijaju malu decu po kolima kad blokiraju ulicu....

Naciji koja je navikla na dnevnik kao hleb nasusni , treba video medij....a nemaju ni radio index...pa ti vidi...golje, sirotinja jadnici , pacenici strani pacenici...

Glavni i odgovorni urenik koji se izrazava sa "Cacilend"...pa to je sramota.

A nekada je NIN bio ozbiljna novina.
1747138294218.png

1747138319006.png

Паметан је Крло, он стално нешто генијално прича...

I to sam odgledala jutros, tu emisiju. Ovaj Cupic (ako se ne varam) pokazuje neverovatnu nervozu. Mozda i Krstic preteruje, ali nigde nije uvredio studente kako mu ovaj pripisuje, i barem kulturno i argumentovano brani svoj stav, ne napadacki.

Glavni i odgovorni urenik koji se izrazava sa "Cacilend"...pa to je sramota.

A nekada je NIN bio ozbiljna novina.

Он је за примјер Србин из Републике Српске за разлику од многих увлачигуза који су због личног интереса спремни сваки кретенизам да причају и пишу.
Овај Бранко није из РС али је исто паметан као и Крло, Бранко Павловић "Ми - Глас из народа"...

Poslednja izmena:
Poentirao je na 42. minutu i nadalje, jer se konacno i on "osvestio" kakvi su studenti (blokaderi) - rekao je da je njihov nacin razmisljanja "komsomolski" i da je njima parola "I posle Tita - Tito", s cime se slazem. I ne vidim kako vi to ne uvidjate.

Ali naravno najavise me je odusevio sto misli kao i ja, a to je da je trebalo prekinuti blokade, poci na nastavu i ukljuciti se u politicki zivot, kao i svi, "prizemljiti se" u datom trenutku, a da je sve ovo dalje potpuno nerealno.

Он је за примјер Србин из Републике Српске за разлику од многих увлачигуза који су због личног интереса спремни сваки кретенизам да причају и пишу.
Овај Бранко није из РС али је исто паметан као и Крло, Бранко Павловић "Ми - Глас из народа"...

Odlican je Pavlovic, prijatno iznenadjenje svih ovih dana i meseci...

:lol: ти мислиш да није, јер ти се не свиђа помисао на то
Ja ga uopste ne gledam tim ocima, jer da je tako, ne bi tolerantno pa cak i pretezno pohvalno pricao o studentima, barem u pocetku. Dobronamerno.

Mogu cak da kazem da sam od njega se i ja naucila razumevanju i sta je sta, ulio mi je jedan ispravan pogleda na to, pretezno dobronameran, ne mrziteljski, ali kritican..

Back