Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.489
Od reci do reci se slazem sa sagovornicima - gostima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glavni i odgovorni urenik koji se izrazava sa "Cacilend"...pa to je sramota.
A nekada je NIN bio ozbiljna novina.
Rekao, je, ali od muke, iako je tacno da je ovo drugo ispravnije. Nije ni on razmisljao. Ali, on nije glavni i odgovorni urednik jedne novine sa toliko dugim stazom, koja je vazila za ozbiljnu.Pa tvoj precednik je rekao da je i on Ćaci. Iako ispravni oblik jednine bi bio Ćak
Od muke je rekao, to ne znaci da ga treba kopirati.
Kaко да се слажеш кад реч једну ниси одслушала?Od reci do reci se slazem sa sagovornicima - gostima.
Glavni i odgovorni urenik koji se izrazava sa "Cacilend"
Odslusala sam, naravno, jutros. Volim ovu temu i ne bih komentarisala nesto tek tako i napamet.Kaко да се слажеш кад реч једну ниси одслушала?
Odslusala sam, naravno, jutros
Prekini da spamujes, postujem postavljaca teme, Tihi je nesto drugo i moj davnasnji drug, i naravno da sam odslusala jutros inace ne bih komentarisala.ниси.
А КхалДрого није нови "Тићо волим те"
Њега те ствари Не Занимају
Чиме?A konkretno, ovde me je vise Lecic odusevio.
I to sam odgledala jutros, tu emisiju. Ovaj Cupic (ako se ne varam) pokazuje neverovatnu nervozu. Mozda i Krstic preteruje, ali nigde nije uvredio studente kako mu ovaj pripisuje, i barem kulturno i argumentovano brani svoj stav, ne napadacki.Паметан је Крло, он стално нешто генијално прича...
Glavni i odgovorni urenik koji se izrazava sa "Cacilend"...pa to je sramota.
A nekada je NIN bio ozbiljna novina.
Poentirao je na 42. minutu i nadalje, jer se konacno i on "osvestio" kakvi su studenti (blokaderi) - rekao je da je njihov nacin razmisljanja "komsomolski" i da je njima parola "I posle Tita - Tito", s cime se slazem. I ne vidim kako vi to ne uvidjate.
Уцењују га досијеем за случајеве силовања, то је главни фактор његовог "освешћења"jer se konacno i on "osvestio" kakvi su studenti (
Nije tacno, u pocetku je pricao malo drugacije, slusala sam ga dugo i pazljivo.Уцењују га досијеем за случајеве силовања, то је главни фактор његовог "освешћења"
Тај Паметни Бранко за студенте каже да су терористиОвај Бранко није из РС али је исто паметан као и Крло, Бранко Павловић "Ми - Глас из народа"...
Odlican je Pavlovic, prijatno iznenadjenje svih ovih dana i meseci...Он је за примјер Србин из Републике Српске за разлику од многих увлачигуза који су због личног интереса спремни сваки кретенизам да причају и пишу.
Овај Бранко није из РС али је исто паметан као и Крло, Бранко Павловић "Ми - Глас из народа"...
Nije tacno
Ja ga uopste ne gledam tim ocima, jer da je tako, ne bi tolerantno pa cak i pretezno pohvalno pricao o studentima, barem u pocetku. Dobronamerno.ти мислиш да није, јер ти се не свиђа помисао на то
Потпуно ирелевантно како ти гледаш на чињеницу да му у ваздуху висе тужбе за силовањаJa ga uopste ne gledam tim ocima
Тај Паметни Бранко за студенте каже да су терористи
https://www.facebook.com/share/r/16j9W9Qm68/
Pogledajte prilog 1727252