Куда даље моја драга Србијо?

Obezbedis neku svoju egzistenciju i okupljas neseljacine oko sebe, ne moras da brines, nece ih biti da popunis 2 sobe, uvek manje, ali to je ta prica...

Vecina ljudi ne shvata koliko je otisla dole svest i mogucnost razmisljanja stanovnika Srbije...misle to je samo kod ovih ekstremnih...npr ako ja kazem treba postovati bozije talente onda sam vernik tj fanatik i onda sam otisao u q... i slicne precice u zakljucivanju....biseri Srbije..

Ja nisam dobar u trazenju pomoci , inace bi to bio pametan potez, jer ja imam mogucnosti , nemam sredstva, i to bi po bozijim i po zakonima saradnje u ljudskom drustvu trebalo spajati i mesati , ali to je istovremeno i prvo mesto gde pogan udara , sumnjom, prevarama i lakovernim ponudama...

Najcesce postenje koje vidis je postenje osobe koja je glupa kao tocilo , pravi se postena a korumpirana je tesko , namcor je a ovamo hoce da saradjuje sa ljudima sto se zavrsi time da izaziva stalno i stalno sukobe oko sitnica koje nisu razlog za sukob...ali su bandoglavi pajseri i kvare sve sto dotaknu ....

Слично порекло
1746974546959.png

Forum je postavljen ako i vecina punoglavaca u Srbiji , da input i impuls budu mediji Srbije, i onda na takvu vest ili pobudu ti postavljas svoj odgovor, a onda se to zove push tehnika, nije pull tehnika...ne iskazujes sebe nego imas pobudu i oblikujes svoj odgovor na pobudu, kao kad si u reci do struka ti ne hodas bas normalno , jer te zanosi recni tok, e tako ti je i ovo..

Posto svi to tako gledajuk, i ne mogu drugacije, bar se tako pokazalo ovih godina, , sve sto bi ti drugacije i zapoceo oni nece razumeti jer ili ne razumeju ili im se cini da ne odgovaras na pobudu , na temu , tema je pobuda iz medija...

Tako da svi moraju biti spin doktori u ovakvom medijski postavljenom sistemu mozganja, ne mogu reci razmsiljanja jer to nisu misli , to su odzivi , kao kad zviznes a pas ili covek okrene glavu na tu stranu...

Tako i ovo..

Ako ti ovako izreceno nije jasno , ne znam onda....

Back