Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.496
Postoji presumpcija nevinosti, ako (ni)si cuo za to.Потпуно ирелевантно како ти гледаш на чињеницу да му у ваздуху висе тужбе за силовања
"Blatiti" coveka tek tako i bez suda, ruzno je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji presumpcija nevinosti, ako (ni)si cuo za to.Потпуно ирелевантно како ти гледаш на чињеницу да му у ваздуху висе тужбе за силовања
Сигурно је ро аргументPostoji presumpcija nevinosti, ako (ni)si cuo za to.
Pa ni tvoje nije argument.Сигурно је ро аргумент
Moje јесте аргумент.Pa ni tvoje nije argument.
Cula sam naravno, a bila je i jako posecena tema ovde, gde su se "lomila koplja". U svakom slucaju, nisam za "rekla - kazala" nego za sud.Moje јесте аргумент.
А ти за његов случај ниси чула![]()
Лупендраш.Cula sam naravno
Ti si silovatelj. Silovatelj clanova i clanica foruma insistirajuci na spamu i skroz levim stvarima od teme, a zlobnim.Лупендраш.
Имате ли вашар за викенд?
Све си гора...Ti si silovatelj. Silovatelj clanova i clanica foruma insistirajuci na spamu i skroz levim stvarima od teme, a zlobnim.
Prvi si mi rekao da sam penzioner ( a VRLO DOBRO bi trebalo da znas da nisam), znaci ti si sve gori, vredjas.Све си гора...
Tako moze.Добар дан, моја драга Србијицо.
Ovde su poentirala obojica ali narocito Pavloic na samom kraju - apsolutno Vucic snosi licnu odgovornost za nereagovanje za sve ovo sto se vec predugo desava na fakultetima.
Prvi put posle duzeg vremena da se ne slazem sa Bokanom, a ovaj iz SPO ne znam ni o cemu i prica kad je Vuk Draskovic dozvolio ulaz NATO snaga bez pitanja.
Мислим да се неспретно изразио. Хоће то код њега. Проблем је у оваквим емисијама гдје имамо водитеље и овог из СПО-а који ће понављати научену (често пропагандну) популистичку мантру и Бокана који настгоји изнијете своја размишљања, који тежи искрености, казати што стварно мисли, а то у оваквом разговору није баш мудро, са неискреним или манипулантом искреност је рђав избор.A Bokan je tek razocarao jer smatra da treba da se "grebemo" od Evrope (EU) a da nikad ne udjemo. To je prosjacenje, to nije ni politika ni strategija.
Nema besplatnog rucka, moj Khale.Мислим да се неспретно изразио. Хоће то код њега. Проблем је у оваквим емисијама гдје имамо водитеље и овог из СПО-а који ће понављати научену (често пропагандну) популистичку мантру и Бокана који настгоји изнијете своја размишљања, који тежи искрености, казати што стварно мисли, а то у оваквом разговору није баш мудро, са неискреним или манипулантом искреност је рђав избор.
Суштина његовог излагања је по мени да од ЕУ треба преузимати (не само фондове, јер све то касније дође на наплату, и када се тако изрази стварно је доживљај да ето поручује да се требамо "гребати") или користити повољности које су добре за Србију, али имати однос који треба имати према ономе ко према теби показује непријатељски однос и који те у коначници не уважава.