gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Dacu ja njima Dubai .... i Pariz ....
Ima da ih prvo posaljem u Moskvu , Sent Peterburg i Soci - da se opamete i prime ... a posle cu lako ....![]()
Sankt Peterburg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima da ih prvo posaljem u Moskvu , Sent Peterburg i Soci - da se opamete i prime ... a posle cu lako ....![]()
Ima da ih prvo posaljem u Moskvu , Sent Peterburg i Soci - da se opamete i prime ... a posle cu lako ....
Има..Ima li za tebe posla?
Пока Земля еще вертится, пока еще ярок свет,
Господи, дай же ты каждому, чего у него нет:
мудрому дай голову, трусливому дай коня,
дай счастливому денег... И не забудь про меня.
ДОК СЕ ЗЕМЉА ЈОШ ОКРЕЋЕ, ДОК ЈОШ СВЕТЛИ ПЛАНЕТА
ГОСПОДЕ, ДАЈ СВАКОМЕ ШТА МУ НЕДОСТАЈЕ
МУДРОМЕ ДАЈ ГЛАВУ, А ПЛАШЉИВОМ КОЊА,
СРЕЋНОМЕ ДАЈ НОВЦА... И НЕ ЗАБОРАВИ НИ МЕНЕ
Пока Земля еще вертится, Господи, -- твоя власть! --
дай рвущемуся к власти навластвоваться всласть,
дай передышку щедрому хоть до исхода дня.
Каину дай раскаянье... И не забудь про меня.
ДОК СЕ ЗЕМЉА ЈОШ ОКРЕЋЕ, ГОСПОДЕ - ТВОЈА ВЛАСТ!
ДАЈ ОНОМЕ КО ЖЕЛИ ВЛАСТ ДА СЕ НАВЛАСТВУЈЕ,
ДАЈ ПРЕДАХ ВЕЛИКОДУШНОМ БАР НА ЈЕДАН ДАН
КАИНУ ДАЈ ПОКАЈАЊЕ... И НЕ ЗАБОРАВИ НИ МЕНЕ...
Я знаю: ты все умеешь, я верую в мудрость твою,
как верит солдат убитый, что он проживает в раю,
как верит каждое ухо тихим речам твоим,
как веруем и мы сами, не ведая, что творим!
Господи, мой Боже, зеленоглазый мой!
Пока Земля еще вертится, и это ей странно самой,
пока ей еще хватает времени и огня.
дай же ты всем понемногу... И не забудь про меня.
1963
Верујем. Такви су увек прихватали туђе жртве као Богом дане...Suze mi navreše...
Верујем. Такви су увек прихватали туђе жртве као Богом дане...
Није згорег понекад показати мало захвалности онима који су толико живота дали да би ослободили незахвалне од фашистичког зла.
Sreca tvoja da tada nisi bila u Srbiji .... mislim kada su proilazile ruske trupe ...
Опет следи стара, већ изанђала бесмислица о бабама које су руски солдати јурили кроз српске кукурузе... кад исцрпите све аргументе против Русије, онда се хватате те глупости... ХВАТИТ!!!!!![]()
Идем у Русију, много лепа и драга земља.![]()
Није инат него љубав.E moja Putinovka OK je Rusija ali je idealizujete. Jos uvek je bolja Srbija. Dobili ste po nosu od Zapada a sada se iz inata okrecete Rusiji, simple as that. Ne poznajes ti dovoljno Rusiju i Ruse .... nisi zivela sa njima...turizam je nesto drugo
Хоћу. Имаћу у виду. Спасибо.Обавезно иди у Сергијев Пасад ... видећеш на овом видео снимку зашто то кажем...
E moja Putinovka OK je Rusija ali je idealizujete. Jos uvek je bolja Srbija. Dobili ste po nosu od Zapada a sada se iz inata okrecete Rusiji, simple as that. Ne poznajes ti dovoljno Rusiju i Ruse .... nisi zivela sa njima...turizam je nesto drugo
Није инат него љубав.![]()
Верујем. Такви су увек прихватали туђе жртве као Богом дане...
Није згорег понекад показати мало захвалности онима који су толико живота дали да би ослободили незахвалне од фашистичког зла.
Ма нек ми доживимо да се Србија и Русија уједине у једно Царство па нек цркну српски ЕУ душмани од муке и зависти.Надживећеш ме, пре мене си написао оно што и ја мислим, имаш поен за ово.![]()
А ко сте то ви???
Мислим, ако смо ми добили по носу од Запада? Који сте то ви који нисте добили по носу???
И није истина да се изината окрећемо Русији - љубав је то и сеже из давнина (иако су неки владари покушали данас одвоје од Русије на све могуће начине - и видиш, нису успели, Богу хвала), ал да би то схватио, мораш је осетити, јер је љубав необјашњива онима који је сами не носе у срцу...
Ма нек ми доживимо да се Србија и Русија уједине у једно Царство па нек цркну српски ЕУ душмани од муке и зависти.
Ма нек ми доживимо да се Србија и Русија уједине у једно Царство па нек цркну српски ЕУ душмани од муке и зависти.
Mi smo oni koji nisu dobili po nosu. Gde je bila ta ljubav kada je u Jugi bilo dobro ? Ni pet para niste davali za Ruse i Rusiju. Sad kad je stani-pani setili ste se satro Rusije, izvukli je iz naftalina. Sto se tice ljubavi ne znam na koju vrstu ili podvrstu mislis ... budi preciznija ....
Kako ko ... mnogi rusofili tada nisu davali ni pet para - u pravu si ... ali JA , Lepi Bora , sam roodjen kao Rusofil ..... i namaravam da takav i ostanem ...
Za vreme Titove vladavine rusofili su zavrsavali na Golom Otoku .... a 1948 i 1968 je malo falilo da zaratimo sa SSSR
Kako ko ... MNOGI RUSOFILI zaista tada nisu davali ni pet para za muke Rusije , vec su kenjnjali o neuporedivoj zapadnoj demokratiji , pljuvali na Rusiju i ,, intelektualno,, se napajali laprdanjima Saharova , Solzenjicina , Brodskog i njima slicnim ,, disidentim ,, i serinjali o propaloj Staljinistickoj Rusiji - a sve pod pazljivim okom slugu Stejt Dipartmenta - u pravu si ...
JA , Lepi Bora , sam rodjen kao Rusofil ..... i nameravam takav da ostanem ... i zato hebem mater svima koji ne vole Rusiju i u dobru i u zlu ...![]()
Toliko naših Srba, predaka, izginu u ratu da nemam vremena da se posvetim večnom sukobu Risije i Nemačke. Srbija je primila Ruse koje su komunisti proterali, tako i treba. Prema tome, obostrana zahvalnost ne bi škodila.