dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 68.370
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citat:
Dobro, ovo bi objektivno i Vucic rekao kod nas
Али је имао широку народни подршку. Фидел је био Лидер Кубанског Народа.Citat:
“Кубанска револуција (шп.Revolución cubana; 1953–1959) је био оружани устанак против ауторитативне власти Фулхенсија Батисте, вођен од стране Фидела Кастра и његовог покрета 26. јул.”
Kuba je u to vreme imala 7 miliona stanovnika, a pokret 26. jul je imao samo nekoliko hiljada članova.
Ниси у праву. То што Кубанци воле бејзбол, не значи да су амероканизовани. Слободно људи прихватају све позитивно од других народа и нација. И није то ништа лоше.Zamislite da neko od srpskih patriota ode sad na Kubu i kaze im- 'Aaaaa, to bre, zbacite to americko djubre od sporta, bejbol igraju samo americki bolidi, pa ne moze bre neko tako da vam amerikanizuje kulturu!!!'.
Da li možeš da dokažeš da je kubanski narod hteo komunizam?Али је имао широку народни подршку. Фидел је био Лидер Кубанског Народа.
Meni se bejzbol u sustini jako svidja, voleo sam da ga gledam ranije, i pratio sam ga jako dobro nekoliko godina, a i opet bih ga gledao.Ниси у праву. То што Кубанци воле бејзбол, не значи да су амероканизовани. Слободно људи прихватају све позитивно од других народа и нација. И није то ништа лоше.
То је доказ истинске демократичности тих народа.
Доказ је чињеница да је Револуција успела. То значи да је имала подршку широких народних маса.Da li možes da dokazes da je kubanski narod hteo komunizam?
Нзм, ка не волим бејзбол. Од америчких спортова највише волим баскетбол .Meni se bejzbol u sustini jako svidja, voleo sam da ga gledam ranije, i pratio sam ga jako dobro nekoliko godina, a i opet bih ga gledao.
Malo je vise sport koji vole da gledaju matorci, nije toliko za ove napaljene klince danas.
Ja NFLНзм, ка не волим бејзбол. Од америчких спортова највише волим баскетбол .
Ne, to nije dokaz.Доказ је чињеница да је Револуција успела. То значи да је имала подршку широких народних маса.
Сваки народ има право да бира шта хоће, без обзира да ли се то западу свиђа или не.Poštovanje ljudskih prava je u interesu svakog naroda u svetu. Demokratski izbori su osnovno ljudsko pravo.
Стварно?Državljanin Amerike kome su važniji interesi tudje zemlje nego interesi Amerike je izdajnik.
Све је документовано.Lažeš.
Јесте. Препоручујем ти следеће капитално дело које објашњава ову тему на врло јасан и конкретан начин:Ne, to nije dokaz.
Samo se na demokratskim izborima može videti šta narod hoće.Сваки народ има право да бира шта хоће, без обзира да ли се то западу свиђа или не.
Da.Стварно?
А да ли може остатак света да изабере нешто друго?
Хајде овако:
Сваки Рус, Кинез, Србин, Бразилац, Индијац... коме је пречи интерес запада него своје земље је издајник.
Слажемо ли се?
Lažeš.Све је документовано.
Као што се, на крају, Њујорк тајмс извинио за лаж да су се Руси петљали у америчке изборе 2016.
Крај лажи се догодио када је кључни сведок променио изјаву.
Како Американци хистерично реагују када само помисле да им се неко умешао... И како истовремено вриште када у некој тамо далекој земљи буде изабран неко ко није послушник Америке.
Има Америка да поздрави свакога, осим онога ко се јасно залаже за напад на Америку (то је врло мали број земаља), да би почели да се понашају како треба.
Nije.Јесте.
Препоручујем ти следеће капитално дело које објашњава ову тему на врло јасан и конкретан начин:
Pogledajte prilog 1518669
Ово је прозивка, а не аргумент.Lažeš.
Читај мало и учи, вредело би ти.
Ti pričaš gluposti.Читај мало и учи, вредело би ти.
Кажем ти, ово није аргукемт.Ti pričaš gluposti.
Moj sagovornik je izneo neistinitu tvrdnju.Ово је прозивка, а не аргумент.
Где су ти докази да је тако?Moj sagovornik je izneo neistinitu tvrdnju.
Ti si rekao “Jeste”. To nije argument.Кажем ти, ово није аргукемт.