mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.007
Uzo? Šta je to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno da je jeftinija kad ne stavljaju tucanu papriku.Hrana u restoranima na samoj obali kaprićoza ogromna krcata šunkom i sirom 12 evra. Jeftinije nego u beogradu![]()
Sutra kačim Merkande ne mogu sad idem da pravim roštilj i cirkam u bazenuUzo? Šta je to?
a jedes sva ona sranja iz aldija kojima se jos i hvalisRakiještine i votke pijem samo šljivovicu![]()
Pogledajte prilog 1614291
Izvrstan sladoled 2 evra 6 kom
Podnesi zahtev za pasoš pa idiZnači što pre da uđemo u EU
Ja sam ga otpisao na parkinguKod nas se ovakvo pakovanje otpisuje.
Nikad ne znaš dal neki azijat kašljao unutra al prijatno ti bilo![]()
Prvo tebe da izmamimo iz srbijePodnesi zahtev za pasoš pa idi
Slika police i smaraa jedes sva ona sranja iz aldija kojima se jos i hvalis
Vidi prijatelju, meni se u Rusiji smuči ruski posle 14 dana, jedva čekam SrbijuPrvo tebe da izmamimo iz srbije
Neki znakovi da morate reći dosta siru je i anemija, upozoravaju lekari.Sirevi su san snova napunio sam frižider.
šta je ovo?
E, u Korčaginu ove nedelje ima doručak od dva jaja za 23 dinara. 23 zato da i oni zarade nešto.@mario80
evo šta kažu na Zapadu o čemu je reč kad je sir "džablje"
Fresh cheeses are generally cheaper than those that spend time in the aging room
The best cheeses do indeed cost much more per pound than store-brand processed cheese.
But they're also typically very powerful cheeses, so you may not need very much.
crni ti a napuni frižider na rate...