Nove kriminalne cene hrane u Srbiji!

mario80

Legenda
Poruka
70.573
Trgovci i vlast istrebljuju srbe! Spremite se za najgore!

Autorska tema.

IMG-6a3a7f8340e3ba5ecd38ba102f178892-V.jpg

Klipani sa rezimskih medija ni da pisnu o bezobraznim cenama hrane. Drzava ih pustila ,trgovce, da rade sta hoce.
A ti kad bi prestao da gledaš i slušaš gazdine medije, video bi da je
pokrenut postupak protiv četiri trgovinska lanca.
Naravno da klipani sa medija vašeg gazde ne izveštavaju o tome.
Nego su vam N1, Nova SS i ostali gazdini mediji spržili i ono malo mozga... :mazi:

Mario i ja to najavismo na vreme, ali da su roknuli , roknuli su , a da je narod primetio , primetio je...
Bas danas svratim u lidl , i i dalje ne razumem lidl, doduse danas je bila greska do mene, ali vidim ima luka, i pipnem luk, dobar, kazem dobar, dodje neki zemljoradnik pored i kaze ja ti se u luk ne razumem, ali u cene da, cim je jeftino trpaj...

Eeee , jesmo se slozili tog trenutka ali mi jasno zasto ja ne razumem lidl...

Nije ovo ni malo tačno, prinuđeni su ljudi da kupuju. Ne žive svi na planini poput tebe, pa par koza, ovaca, koja krava, kokoške, državna šuma za krivolov i seču... lako je tebi. :rtfm:
Jeste, prinudjeni su da kupuju.

Kao ovi nasi preci, u ponosnoj srpskoj tradiciji koju stalno pominjete, ne moze da zivi bez Iphonea 15, i kila mesa dnevno, od koga pola baci. :rtfm:

Svaka cena ima svoju robu haha
pa neka bude i 4000 dinara sta fali! Ko te tera da jedes puter!
Meni je nelogicno da u Univerexportu 200 gr maslaca kosta 460din ( evo LINK, LINK <----- ) a 200gt buttera u Idei kosta 690din ili 50% vise. Doduse, u Univerexportu prodaju domaci Imlekov ali opet zasto bi neko kupovao taj u Idei.

Opet, da je neko pravi srBski patriota ne bi ni kupovao u toj hrvatskoj firmi. A @mario80 ne da nije patriota nego nije ni Srbin.

Meni je nelogicno da u Univerexportu 200 gr maslaca kosta 460din ( evo LINK, LINK <----- ) a 200gt buttera u Idei kosta 690din ili 50% vise. Doduse, u Univerexportu prodaju domaci Imlekov ali opet zasto bi neko kupovao taj u Idei.

Opet, da je neko pravi srBski patriota ne bi ni kupovao u toj hrvatskoj firmi. A @mario80 ne da nije patriota nego nije ni Srbin.
Ka vidis da je nesto skupo, znai da ga nema u prodavnici ili u mrezi... Podignu cenu.

Gledam samo cene ,ne ko je odakle. Zamisli kad bi sad neko objasnio pravo vlasništvo pola naše domaće robe, a vlasnici ili Hrvati ili Holanđani, Nemci...
Cene jesu dosta različite, ali smo imali primer od pre par dana kad je nekoliko velikih trgovinskih lanaca uhvaćeno u nameštanju/dogovaranju cena.
Imam primer Lidla, koji je ušao na naše tržište i odmah uzeo oko 30% tržišta, pre svega zbog cena. Sad su te cene daleko od povoljnih, na žalost. Videli su kako se igra na našem tržištu i prihavatili su tu igru.

Nisu trgovci nevini, čak su tu odgovorniji od vlasti, ali je sutina da sviraju zajedno, a mi moramo da igramo. Pre svega zato što nema nikoga ko bi to promenio.
Ti bi hteo neko telo za regulaciju cena, a to se zove komunizam.

Trgovci su em reketirani, em vecina njih su potpuni gubitasi.

Standard Srbima se povecao dosta, od kada smo blizi zapadu, Srbi kupuju kao nenormalni, plus se firme reketiraju od strane drzavnih parazita, i normalno je da ce sve da bude skuplje.

Ti bi hteo neko telo za regulaciju cena, a to se zove komunizam.

Trgovci su em reketirani, em vecina njih su potpuni gubitasi.

Standard Srbima se povecao dosta, od kada smo blizi zapadu, Srbi kupuju kao nenormalni, plus se firme reketiraju od strane drzavnih parazita, i normalno je da ce sve da bude skuplje.
Ne lupaj, evo neke od EU država imaju maksimalno dozvoljenu maržu, ko to prekorači, idu kazne, pa ti izvoli drpaj kupce.

Back