mario80
Legenda
- Poruka
- 70.573
Trgovci i vlast istrebljuju srbe! Spremite se za najgore!
Autorska tema.
Autorska tema.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta da ti kažem. Bili su izbori, glasao si, sad ćuti i kusaj.Klipani sa rezimskih medija ni da pisnu o bezobraznim cenama hrane. Drzava ih pustila ,trgovce, da rade sta hoce. Marze idu i do preko 50% . Da podsetim,PDV se obracunava na nabavnu cenu ,uvecanu za marzu,zaradu trgovca. Ide vise novca drzavi.
A ti kad bi prestao da gledaš i slušaš gazdine medije, video bi da jeKlipani sa rezimskih medija ni da pisnu o bezobraznim cenama hrane. Drzava ih pustila ,trgovce, da rade sta hoce.
Tebi nema šta da sprže.A ti kad bi prestao da gledaš i slušaš gazdine medije, video bi da je
pokrenut postupak protiv četiri trgovinska lanca.
Naravno da klipani sa medija vašeg gazde ne izveštavaju o tome.
Nego su vam N1, Nova SS i ostali gazdini mediji spržili i ono malo mozga...
Upravo je vlast kriva što dozvoljavaju rabat bez kontrole.Nisi stavio cenu marmelade i hleba. Cisto da znamo koliko kosta decija radost...
Uzgred, zasto uzimas u usta trgovce? Valjda je pic.hko.usti kriv za cene i istrebljenje vas koji ne mozete da zaradite za 'leba, putera i marmelade.
Nije ovo ni malo tačno, prinuđeni su ljudi da kupuju. Ne žive svi na planini poput tebe, pa par koza, ovaca, koja krava, kokoške, državna šuma za krivolov i seču... lako je tebi.Cene ne bi bile tolike da se Srbi ne grabe i ne kupuju kao nenormalni.
Nemoj da kupujete toliko, smanjite malo, braco Srbi.
Jeste, prinudjeni su da kupuju.Nije ovo ni malo tačno, prinuđeni su ljudi da kupuju. Ne žive svi na planini poput tebe, pa par koza, ovaca, koja krava, kokoške, državna šuma za krivolov i seču... lako je tebi.
Loš pokušaj zamena teza, tema je o prehrambenim prodavnicama, kao primer običan puter. Kakav sad ajfon, ne lupetaj.Jeste, prinudjeni su da kupuju.
Kao ovi nasi preci, u ponosnoj srpskoj tradiciji koju stalno pominjete, ne moze da zivi bez Iphonea 15, i kila mesa dnevno, od koga pola baci.
Meni je nelogicno da u Univerexportu 200 gr maslaca kosta 460din ( evo LINK, LINK <----- ) a 200gt buttera u Idei kosta 690din ili 50% vise. Doduse, u Univerexportu prodaju domaci Imlekov ali opet zasto bi neko kupovao taj u Idei.Svaka cena ima svoju robu haha
pa neka bude i 4000 dinara sta fali! Ko te tera da jedes puter!
Nisu trgovci nevini, čak su tu odgovorniji od vlasti, ali je sutina da sviraju zajedno, a mi moramo da igramo. Pre svega zato što nema nikoga ko bi to promenio.Pa sta sam ja rekao, a? A?
Trgovci nista nisu krivi, kriv je pic.hko.usti te mi nije jasno zasto @mario80 tako plitkoumno optuzuje nevine trgovce.
Ka vidis da je nesto skupo, znai da ga nema u prodavnici ili u mrezi... Podignu cenu.Meni je nelogicno da u Univerexportu 200 gr maslaca kosta 460din ( evo LINK, LINK <----- ) a 200gt buttera u Idei kosta 690din ili 50% vise. Doduse, u Univerexportu prodaju domaci Imlekov ali opet zasto bi neko kupovao taj u Idei.
Opet, da je neko pravi srBski patriota ne bi ni kupovao u toj hrvatskoj firmi. A @mario80 ne da nije patriota nego nije ni Srbin.
Trgovci kao i sav ostali svet gledaju da zarade najvise sto im dozvole uslovi. Pa zasto bi bili krivi za bilo sta?Nisu trgovci nevini, čak su tu odgovorniji od vlasti, ali je sutina da sviraju zajedno, a mi moramo da igramo. Pre svega zato što nema nikoga ko bi to promenio.
Gledam samo cene ,ne ko je odakle. Zamisli kad bi sad neko objasnio pravo vlasništvo pola naše domaće robe, a vlasnici ili Hrvati ili Holanđani, Nemci...Meni je nelogicno da u Univerexportu 200 gr maslaca kosta 460din ( evo LINK, LINK <----- ) a 200gt buttera u Idei kosta 690din ili 50% vise. Doduse, u Univerexportu prodaju domaci Imlekov ali opet zasto bi neko kupovao taj u Idei.
Opet, da je neko pravi srBski patriota ne bi ni kupovao u toj hrvatskoj firmi. A @mario80 ne da nije patriota nego nije ni Srbin.
Zbog nelegalne trgovine i nameštanja cena.Trgovci kao i sav ostali svet gledaju da zarade najvise sto im dozvole uslovi. Pa zasto bi bili krivi za bilo sta?
Ma to je šifra artikla. De da kockica maslaca košta 800 dinara?!
Ti bi hteo neko telo za regulaciju cena, a to se zove komunizam.Nisu trgovci nevini, čak su tu odgovorniji od vlasti, ali je sutina da sviraju zajedno, a mi moramo da igramo. Pre svega zato što nema nikoga ko bi to promenio.
Ne lupaj, evo neke od EU država imaju maksimalno dozvoljenu maržu, ko to prekorači, idu kazne, pa ti izvoli drpaj kupce.Ti bi hteo neko telo za regulaciju cena, a to se zove komunizam.
Trgovci su em reketirani, em vecina njih su potpuni gubitasi.
Standard Srbima se povecao dosta, od kada smo blizi zapadu, Srbi kupuju kao nenormalni, plus se firme reketiraju od strane drzavnih parazita, i normalno je da ce sve da bude skuplje.
Tako je. U Nemačkoj dele hranu i kebabe džabe.