gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Jaja...
Bacite pokoje jaje, gospodo. Bolje ćete se osećati.
Bacite pokoje jaje, gospodo. Bolje ćete se osećati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blah blah
Dobro, sve nješto kontam- jesmo li mi Hrvati jedini koliko-toliko mentalno zdravi u okružju ?
Prvo- Srbi stalno o nama trube, pišu neke ljutite knjige, žeste se i dokazuju da mi nismo mi, prekrajaju sve od povijesti do etnografije.... Ne mislim toliko na bulevarsku štampu ili naklapanja na internetu, nego na književno-publicističko-historiografsko-lingvističku produkciju. To su imena Đorđa Jankovića, Radmila Marojevića, Jovan Deretić (književnost) u zadnjoj fazi, Miloš Kovačević, Vasilije Krestić, Branislav Brborić, Siniša Mišić, ........ Područje je, ugrubo: lingvistika, arheologija, historiografija, književnost, etnografija,...tj. "humaniora".
Drugo- čini se da i Kekeci počinju s tim, no nisam dostatno obaviješten, vidim da vode internetsko-promičbeni rat, no ne znam jesu li upali više od toga.
Drugi "ešalon" čine vulgarni publicisti koji nemaju kvalifikacija, nego su prepisivači- prije Laza Kostić, onda Jeremija Mitrović i Petar Džadžić, sada Šešelj.
Imamo li mi Hrvati takvih manijaka u zadnjih 50 godina, koji bi se opsesivno bavili Srbima, Slovencima, ili njekim trećim, i "dokazivali" da ovi ne postoje nego da su zapravo Hrvati, a su sve pokrali i slagali, da nemaju baš ništa svoje ...?
Nekoliko primjera opsesivno-kompulzivnog hroničnog serbititisa
Beograd je obična hrvatska riječ. Tom se riječi u suvremenom hrvatskom jeziku imenuje određeni grad u Srbiji (kao što je Srbija hrvatska riječ kojom se imenuje određena društvena zajednica).
Josip Pavičić
Predsjednik je nedavno rekao da je srećan. Nije to srbizam.
dr Ivica Kramarić
Pejnović i Đukić se mogu osloboditi kolektivne krivnje ako ostave politiku i počnu se baviti nepolitičkim poslovima, ali dok se god bave politikom, moraju imati na umu da nose kolektivnu krivnju za ono što su učinili Rašković, Martić, Babić i drugi, bez obzira što oni sami u onom što su spomenuti činili nisu učestvovali.
Uzaludno je govoriti da ne postoji kolektivna krivnja (...). Ona postoji i postojaće veoma dugo, (...).
Ivan Aralica
Radio sam kao pomoćnik šefa recepcije hotela Croatia u Cavtatu.
To je bio poseban gušt. S Genexovim parama sagrađen hotel sa imenom Croatia.
mr. Niko Bulić
Najveći kulturni događaj u protekloj godini bila je vojno-redarstvena akcija „Oluja“.
Hrvoje Hitrec
Bilo kako bilo i Andrić i Držić su djelovali protiv vlastitog naroda.
Dubravko Horvatić
Pitalica jednostavna,
Pitalica prosta –
Koja ono rijeka teče
IZNAD dunavskog mosta.
Pajo Kanižaj
Dogodilo se i to poviestno čudoda je cieli sviet shvatio Poglavnikovu doktrinu kako se sa Srbima ne može razgovarati riečima, nego samo „združenom snagom“.
Tim je konačno Poglavnik ne samo rehabilitiran, nego i afirmiran, jer ovo što danas izvodi NATO to je poglavnik znao još 1928.
I Zapad je uvidio da za pokoriti Srbiju u njenoj genocidnoj politici treba upotriebiti Poglavnikov savjet: „Na ljutu ranu, ljutu travu!“
Srećko Pšeničnik
Šta je sa Srbima, te svaku ljudsku djelatnost, koje se prihvate, pretvore u smeće?
Maja Freundlich
Šešelj govori da je Srbija svuda gdje srpski grob, a ja kažem da je Hrvatska svuda gdje je Mario Mihaljević ševio.
A ja sam to radio i u BG i u Aranđelovcu, da ne spominjem ove udaljenije pokrajine kao što je Kalifornija.
Mario Mihaljević
Kakva nam je budućnost u državi u kojoj već sada živi 600 tisuća Srba, 200 tisuća Šiptara i 400 tisuća Muslimana, ostale da ne spominjem.
prof. Vladislav Musa
Korupcionizam je nešto što nam je u nasljeđe ostavio naš „bratski istok“.
U doba A-U u Hrvatskoj toga nije bilo.
dr Mate Meštrović
Srbijanerima se ne može vjerovati ni kada istinu govore.
Drago mi je što nisam Srbin. Jesam mješanac; ima u meni njemačke, slovačke i hrvatske krvi, ali nimalo srpske i to me veseli.
Vladimir Reinhofer
Ljutica: agresivan pripovedac o srpskim svetim zemljama lici,baniji,kozari itd
Nekoliko primjera opsesivno-kompulzivnog hroničnog serbititisa
....
Dobro, sve nješto kontam- jesmo li mi Hrvati jedini koliko-toliko mentalno zdravi u okružju ?
Prvo- Srbi stalno o nama trube, pišu neke ljutite knjige, žeste se i dokazuju da mi nismo mi, prekrajaju sve od povijesti do etnografije.... Ne mislim toliko na bulevarsku štampu ili naklapanja na internetu, nego na književno-publicističko-historiografsko-lingvističku produkciju. To su imena Đorđa Jankovića, Radmila Marojevića, Jovan Deretić (književnost) u zadnjoj fazi, Miloš Kovačević, Vasilije Krestić, Branislav Brborić, Siniša Mišić, ........ Područje je, ugrubo: lingvistika, arheologija, historiografija, književnost, etnografija,...tj. "humaniora".
Drugo- čini se da i Kekeci počinju s tim, no nisam dostatno obaviješten, vidim da vode internetsko-promičbeni rat, no ne znam jesu li upali više od toga.
Drugi "ešalon" čine vulgarni publicisti koji nemaju kvalifikacija, nego su prepisivači- prije Laza Kostić, onda Jeremija Mitrović i Petar Džadžić, sada Šešelj.
Imamo li mi Hrvati takvih manijaka u zadnjih 50 godina, koji bi se opsesivno bavili Srbima, Slovencima, ili njekim trećim, i "dokazivali" da ovi ne postoje nego da su zapravo Hrvati, a su sve pokrali i slagali, da nemaju baš ništa svoje ...?
Hrvati i amebe...evo ti ideja za naslov nove teme.Kod nas jednostavno nema te opsesije. Nema te dijareje
u području historiografije, jezika, arheologije, književnosti, povijesti umjetnosti,...
koja bi se bavila Srbima, Srbima, ...ad infinitum, uz "dokazivanje" da
to nije nešto njihovo, nego je naše.
"Vasceli svet" baveći se tim područjima dijeli- u golemoj većini- hrvatsko mišljenje. Ne zato jer
je hrvatsko, nego zato što je- racionalno.
Na kraju: što kaže tzv. "svijet" ?
Publicisti pišu svašta, a stručnjaci su u najvećoj mjeri mišljenja koje je u
skladu s prevladavajućim u Hrvata. Ne zato jer je "hrvatsko", nego jer je
racionalno i podkrijepljeno argumentima.
To je tako na područjima opće povijesti, jezika, književnosti, povijesti umjetnosti,... Ne znam za etnografiju i arheologiju, no tu i nije bilo njekih poznatijih istraživanja ili djela.
Uz napomenu da to baš i nije neko goruće područje interesa, pa je generalno nevelik broj ljudi koji se tim bavi.
A šta ćeš na forumu.hr?...ionako svaki dan poneki od tih sa foruma.hr ''preleti'' ovamo i zagađuje nam forum.Na kraju, neki imaju dvotruki nastup: kada su na Krstarici pisu jedno, a kada su na Forumu hr - drugo....![]()
A šta ćeš na forumu.hr?...ionako svaki dan poneki od tih sa foruma.hr ''preleti'' ovamo i zagađuje nam forum.![]()
SC je gastarbajtersko-seljački forum.Takvi su forumaši tamo.Plus ima licemera koji šibicare pare od ostalih.Ružno i prljavo.He,he...Imam ja mnogo prijatelja tamo......Dobro je sto dodju...Neka dodju...Daju smek diskusiji, contrapunteo....Svi jednonacionalni forumi su se pretvorili u barustine i kaljuge...Pogledaj nekada cuveni SC....Ima vise diskusija na Maskotama nego na Politici....To je zato sto su sve osim onih najokorelijih budala - najurili. Pa su sad svoj na svome: "ja tebi djenerale, ti meni vladiko..."
Bljak!
Kod nas jednostavno nema te opsesije. Nema te dijareje
u području historiografije, jezika, arheologije, književnosti, povijesti umjetnosti,...
koja bi se bavila Srbima, Srbima, ...ad infinitum, uz "dokazivanje" da
to nije nešto njihovo, nego je naše.
"Vasceli svet" baveći se tim područjima dijeli- u golemoj većini- hrvatsko mišljenje. Ne zato jer
je hrvatsko, nego zato što je- racionalno.
Evo, ja sam dobro upoznat s našim kulturnjacima, iskreno, nemam blage veze dal vas itko spominje, a kamoli da se radi ovo što rade razni Šešelji.
Jučer sjedim na Cvjetnom trgu u Zagrebu, milijun ljudi, uživaju, sve super... i gledam pravoslavnu crkvu, strogi centar Zagreba, ma ne centar nego sama srž centra. Ne sjećam se da je IKADA itko jaje bacio na tu crkvu, a kamoli nešto gore od toga. Ljudi niti ne znaju da je to pravoslavna crkva, ono who gives a ****. A onda se sjetim da je hrvatska ambasada u Beogradu bila demolirana u ovom desetljeću 3 puta ako se ne varam.
E, slična je stvar i na povijesno/lingvističko/književnom terenu.![]()
Setam Krunskom ulicom u Beogradu, milion ljudi, uzivaju, sve super...i gledam katolicku crkvu, strogi centar Beograda, ma ne centar nego sama srz centra. Ne secam se da je IKADA iko jaje bacio na tu crkvu, a kamoli nesto gore od toga. Ljudi ne znaju da je to katolicka crkva, ono who gives a ''''. A onda se setim da su neki zlikovci u Zagrebu pobili celu porodicu Zec, da se na trgu Bana Jelacica okuplio 40.000 ustasa koji pevaju:
.
Zagreb, pravoslavna crkva,strogi centar, Cvjetni trg,i nitko jaje nije bacio....
Никако бацати!!!
Можете само да нас.................... повучете за иста!!!![]()