Kritike na rad moderatora i supermoderatora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono sta je bitno je da moderator ne krsi pravilnik.
Ono sta Krstarica moze da uradi je da skupi prigovore na odredjene moderatore i eventualno ih zameni nekim drugim.

Ако модератор крши правила....

Која правила, правила нас обичних форумских смртника или модераторска правила?

Модератори крше правила! И шта стим!?

Ma vidiš da sam u crnini:wink:...

Ajoj:P

Ako je jednoumlje konstruktivno, odnosno ako vam prija, sta se tu moze, osim da se citira jedan aforimazam Vesne Denicic (inace je autor je knjige aforizama pod nazivom: "Stradanje u ciklusima"- simptomaticno, zar ne:lol:)
Sad, mozda nije pisala za ovakve slucajeve:wink:ali, nekako pashe:

"Ako se dobro osećate
znači da ste odavno mrtvi."

U potpunosti razumem šta hoćeš da mi kažeš, ali ipak postoje izvesne granice.
Moj nick dovoljno govori. Da sam ja, kao Borac za prava životinja, na toj temi reagovala i pozvala se na član zakona o zlostavljanju životinja (a pod zlostavljanjem se smatra i navođenje na zoofiliju, čak i verbalno), da li bi onda mod morao da reaguje?
Ovo pitam iz najbolje namere i hipotetički, jer nisam reagovala. Očekivala sam da će, posle sugestija nekolicine učesnika te diskusije, tema biti brže zaključana (i izbrisana).

ja nisam video tu temu tako da ne mogu da pricam o njoj konkretno (ja sam govorio uopsteno) Ti kad god mislis da neka tema nije dobra uvek posalji PP odgovornom moderatoru na tom forumu da bi on reagovao ili ti obrazlozio zasto ne reaguje. Videces i sama :P ne mozes apsolutno sve teme da vidis i nekad neke promaknu :D

Ajoj:P

Ako je jednoumlje konstruktivno, odnosno ako vam prija, sta se tu moze, osim da se citira jedan aforimazam Vesne Denicic (inace je autor je knjige aforizama pod nazivom: Stradanje u ciklusima"- simptomaticno, zar ne:lol:)
Sad, mozda nije pisala za ovakve slucajeve:wink:ali, nekako pashe"

"Ako se dobro osećate
znači da ste odavno mrtvi."
Ili Peščanik:)...''Ako vam je dobro, onda ništa'':P

Пдф Политика, као највећи и најфреквентнији пдф. на Крстарици, би требало да буде место на коме ће
слободно износити мишљење присталице свих политичких опција, односно, две битне струје - патриоте
и европејци
(ово је уобичајена подела на пдф-у Политика), међутим, у задње време, разним врстама
кажњавања и шиканирања, су са Политике најурени ови први и сад су остали само ови други, да сами
са собом дискутују!

Тако да се све то лепо уклапа у моју последњу закључану тему на Политици - Ово мало душе...

http://forum.krstarica.com/threads/205822

Никада од када ја памтим, није владала већа мржња, злоба и завист међу људима. Никада није
због политике постојала већа острашћеност и нетрпељивост међу припадницима различитих политичких опција.
Никада се, чак ни у једнопартијском систему, није онима који другачије мисле ускраћивало право говора,
као данас у "демократији".

...уз образложење за закључавање теме:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6279958&postcount=94

Пошто је тема након образложења одмах закључана, мој одговор је уследио на новој теми -
Зашто је Велики Модератор Ајрон Лорд затворио моју тему – "Ово мало душе"?!

Запањена сам волунтаризмом некога ко је модератор на овом форуму, а поготово на пдф Политика – а,
који замислите молим вас, нема појма да субјективно виђење ситуације никада не почива на дубинској
анализи, барем не дубљој од 5 метара!

Такозвана дубинска анализа (о tempora o mores, какво "дубинско надахнуће" ингениозног модератора Ајрона)
увек је предуслов признате и уважене такозване објективне анализе. Али, авај, да ли Велики Модератор Ајрон
Лорд уопште може да направи разлику између субјективне и објективне анализе. Па, чак и ако успе да је
направи, поставља се круцијално питање: да ли Велики Модератор Ајрон Лорд уопште зна шта је то заправо
анализа (можда је побркао са дијализом)?!

А што се тиче окретања Земље око Сунца, то је само питање смера окретања мозга у нечијој глави. Било ка
Русији, Америци, ДОС-у , "жутима", "плавима".... Једино о чему при овој ротацији мора помно да се води
рачуна, јесте да се глава толико не уврти да више никада не може да се врати у првобитни положај.
Разуме се, уколико је глава некоме уопште битан део тела.

hahahaha
dobre ti one zvezdice :)

jel ovo znaci da Goxsica pise gadosti, a supermod joj cestita?
fino, bas bas fino...:roll:
ili sam ja to opet nesto pogresno skapirala...:think:
ako jesam...izvinjavam se...:roll:

btw a Goxsica da jos poraste, da izmijenja jos milion afatara i da nikad ne stigne na nivo
elokvencije i pismenosti forumasa kog cesto i rado pominje; Shona...
uostalom, sta joj je, da se nije zaljubiskila u pomenutog forumasa? :shock:

edit - tek sad vidjeh, Goxsica je bata...auuu...izvini Goxsice...:mrgreen:

Надам се да ћу једног дана добити образложење зашто ми је "украдена" тема КОСОВО И МЕТОХИЈА, и то пар дана пре затварања, бесмисленим и беспотребним спајањем са темом од неких пар постова, постала тема неког под ником Мајор, која је узгред буди речено била највећа тема на Политици (65.000 прегледа), ако се изузме Амбасада....

Надам се да ћу једног дана добити образложење зашто ми је "украдена" тема КОСОВО И МЕТОХИЈА, и то пар дана пре затварања, бесмисленим и беспотребним спајањем са темом од неких пар постова, постала тема неког под ником Мајор, која је узгред буди речено била највећа тема на Политици (65.000 прегледа), ако се изузме Амбасада....

Нећеш никада добити образложење, то ти ја кажем.

Могу ти још рећи да се модератор Ајрон Лорд према Теби односи поцењивачки и омаловажавајуће... моје запажање.

elem, i gdje su sad moderatori da na temi posvecenoj njima zaustave korisnika Goxija koji bez pardona vrijedja na nacionalnoj osnovi, prijeti i spamuje?... :think:

Samo ,pazi sa onim mojim nema zahebancije:lol: ....I Šon je to osetio...:lol:
Ne direktno od mojih ,al' dečki ga dobro...

sto editujes Goxy?
ne meres se odlucit?
kako god, ovo je sta - spam? prijetnja?
nesto mi se cini da upravo krsis pravilnik....eeee...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back