sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
Како то мислиш ''интерна ствар''?Interna stvar.

Ово је ФОРУМ- јавни сервис
Не твоја лична фирма.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како то мислиш ''интерна ствар''?Interna stvar.

Не твоја лична фирма.Cirkus bez pare.
Jedan otvara temu, drugi je odobrava, treći zatvara, četvrti je briše, peti je vraća etc. Što se vi super moderatori, ne dogovorite izmedju sebe ko je nadležan da nadgleda koje pdf-ove i moderatore.
Како то мислиш ''интерна ствар''?
Ово је ФОРУМ- јавни сервис![]()
![]()
Не твоја лична фирма.

nadam se da niko nema primedbi na moj rad, a ako ima ... nek prećuti.

tab je danas zakljucao temu da bi je odvojio od predhodne, a ne zato sto je hteo da je zatvori pa se predomislio. Ajd sad pa nisu svi moderatori vnago... hohoho
Pdf politika je specifičan. Postoje forumaši opredeljeni po strankama kao što je to i u Srbiji pa čak i onih "nezavisnih" koji kritikuju sve (sasvim su u pravu).
Znači, tu je mnogo grupa i funkcija moderatora je posebno delikatna. Staviti Iron Lorda na takvo mesto na politici - znači uvesti slona u staklarsku radnju. Više puta sam mu se preko regularnih postova obratio s kritikama i i dalje tvrdim da je višestruko bolji forumaš nego moderator.
Jedan moderator treba da shvati sledeće :
1. Da su ljudi ovde došli da se druže, zabavljaju, nauče nešto pa ponekad i sporečkaju ...
2. Ivan Petrović kao vlasnik Krstarice ima želju da i forum bude što posećeniji i da frekventnost poseta bude što veća jer od toga mu zavisi cena reklama i broj firmi koji će se odlučiti na svoje predstavljanje ovde.
3. Kad admin ili diša kažu da se nešto "upristoji" to ne znači da je dao naređenje Shoot to kill, nego da se ovlašćeni pobrinu za neuobičajene prostakluke i da svojim autoritetom spreči rasplamsavanje eventualne svađe, znači da se pomuči kao psiholog.
" Moderator - policajac " To je ovde najčešće shvaćeno bukvalno. I zato ne razumem nedređene koji ne vide, ili tolerišu, ovakvo ponašanje osobama kojima su dali takva ovlašćenja. Subordinacija = nula.
Po meni lepota, pdf politika na Krstarici, je u tome što je jedini forum na koji sam naišao da je ovako prošaran neistomišljenicima. I tu je stvarno interesantno učestvovati. Svi znamo da postoje forumi s istomišljenicima i da se tamo brzo gubi interesovanje.
Tvrdim da postoji pokušaj da se pdf politika oboji politički i tvrdim da se na taj način ovo mesto uništava. Ako neko ne veruje, neka odgovori na pitanje:"Kako je moguće (bar za vreme dok ja učestvujem) postaviti moderatore pripadnike opcije DS-a, a to su Jomini, Iron Lord i Banshee i očekivati od njih da budu neutralni, nezavisni i bla, bla ...?"
Ne treba imati buljave oči da bi se ovo primetilo ... Kako se neko ne zaya8a da postavi DSS-ovca ili radikala ? Mislim, kome se prodaje ovde magla ?
tab je danas zakljucao temu da bi je odvojio od predhodne, a ne zato sto je hteo da je zatvori pa se predomislio. Ajd sad pa nisu svi moderatori vnago... hohoho
Smeta mi što je moderatorima omogućeno da opominju i time kažnjavaju i za poruke koje nisu u okviru tema na njihovim matičnim podforumima. Neki pdf-ovi imaju male zajednice koje se neretko razlikuju jedne od drugih po svojoj dinamici i izražavanju, što dovodi do toga da neko ko samo povremeno zaviri u drugu avliju može da stekne pogrešan utisak i da reaguje u skladu sa svojim viđenjem i navikama.
Status se ne zloupotrebljava, ali sa vaše tačke gledišta, verujem da tako izgleda.Smeta mi što neki zloupotrebljavaju status koji im je dat (na njihov zahtev, niko ih nije kumio za to), ne poštujući pravila koja su propisana za sve, zaboravljajući da treba da daju primer ostalim korisnicima ne samo pozivanjem na pravilnik već i ličnim pridržavanjem istog. Da, i što neki zaboravljaju da su i dalje korisnici.
Pa dobro, stvar je ispravljenaa, jomini je otvorio temu i sta sad? Da im poskidamo glave? Aman, bitno da je opet otvorio. Doduse, mogao je i da kaze tu carobnu rec izvinite sto sam izvukao pendrek a nisam predhodno sagledao situaciju, ali necemo mi vaspitavati coveka od 30 i kusur godina... (mozda i vise a mozda i manje, ovo je slobodna procena). Dakle, bitan je dogovor i bitno je da vi sad na ovoj temi kazete moderatorima sta vam smeta i sta bi ste da se promeni, a oni ako su ljudi, verovatno ce promeniti stavove i korigovati svoje ponasanje. Ovo je mesto za zabavu i opustanje. Korisnicima treba da je prijatno na forumu Krstarica a ne da ih tamo neki iznervirani moderator ili super moderator ili ultraNije stvar u tome što je tab zaključavao temu....On je zaključao objasnio zašto je to radio i odobrio je, da bi došao drugi kome se tema ne dopada (valjda zato što ga isprozivaše tušta i tma forumaša) pa je zaključao.......Stvar u tome što se oni koji su na istom položaju ne dogovaraju na vreme, pa se ovakvi nesporazumi dešavaju prilično često.
Naročito na pdf-ovima sa dva ili više moderatora. Dodje jedan, edituje ti post, pa dodje drugi, njemu se ne svidja to editovano pa obriše ceo post i sl. Malo više komunikacije izmedju "zaposlenih" nije na odmet.
moderator banuje. Svi pomalo treba da se koriguju i ti uvazeni kolega sa svojim poganim jezikom a britkim umom a i moderatori kojima je ban osnovno orudje a ne lepa rec koja gvozdena vrata otvara 
Nije stvar u tome što je tab zaključavao temu....On je zaključao objasnio zašto je to radio i odobrio je, da bi došao drugi kome se tema ne dopada (valjda zato što ga isprozivaše tušta i tma forumaša) pa je zaključao.......Stvar u tome što se oni koji su na istom položaju ne dogovaraju na vreme, pa se ovakvi nesporazumi dešavaju prilično često.
Naročito na pdf-ovima sa dva ili više moderatora. Dodje jedan, edituje ti post, pa dodje drugi, njemu se ne svidja to editovano pa obriše ceo post i sl. Malo više komunikacije izmedju "zaposlenih" nije na odmet.
Ako neko sa strane čita ovo, ubeđen sam da će poverovati u ove priče.Pdf politika je specifičan. Postoje forumaši opredeljeni po strankama kao što je to i u Srbiji pa čak i onih "nezavisnih" koji kritikuju sve (sasvim su u pravu).
Znači, tu je mnogo grupa i funkcija moderatora je posebno delikatna. Staviti Iron Lorda na takvo mesto na politici - znači uvesti slona u staklarsku radnju. Više puta sam mu se preko regularnih postova obratio s kritikama i i dalje tvrdim da je višestruko bolji forumaš nego moderator.
Jedan moderator treba da shvati sledeće :
1. Da su ljudi ovde došli da se druže, zabavljaju, nauče nešto pa ponekad i sporečkaju ...
2. Ivan Petrović kao vlasnik Krstarice ima želju da i forum bude što posećeniji i da frekventnost poseta bude što veća jer od toga mu zavisi cena reklama i broj firmi koji će se odlučiti na svoje predstavljanje ovde.
3. Kad admin ili diša kažu da se nešto "upristoji" to ne znači da je dao naređenje Shoot to kill, nego da se ovlašćeni pobrinu za neuobičajene prostakluke i da svojim autoritetom spreči rasplamsavanje eventualne svađe, znači da se pomuči kao psiholog.
" Moderator - policajac " To je ovde najčešće shvaćeno bukvalno. I zato ne razumem nedređene koji ne vide, ili tolerišu, ovakvo ponašanje osobama kojima su dali takva ovlašćenja. Subordinacija = nula.
Po meni lepota, pdf politika na Krstarici, je u tome što je jedini forum na koji sam naišao da je ovako prošaran neistomišljenicima. I tu je stvarno interesantno učestvovati. Svi znamo da postoje forumi s istomišljenicima i da se tamo brzo gubi interesovanje.
Tvrdim da postoji pokušaj da se pdf politika oboji politički i tvrdim da se na taj način ovo mesto uništava. Ako neko ne veruje, neka odgovori na pitanje:"Kako je moguće (bar za vreme dok ja učestvujem) postaviti moderatore pripadnike opcije DS-a, a to su Jomini, Iron Lord i Banshee i očekivati od njih da budu neutralni, nezavisni i bla, bla ...?"
Ne treba imati buljave oči da bi se ovo primetilo ... Kako se neko ne zaya8a da postavi DSS-ovca ili radikala ? Mislim, kome se prodaje ovde magla ?
.Po meni lepota, pdf politika na Krstarici, je u tome što je jedini forum na koji sam naišao da je ovako prošaran neistomišljenicima.
. Korisnicima treba da je prijatno na forumu Krstarica a ne da ih tamo neki iznervirani moderator ili super moderator ili ultramoderator banuje.
desio se najobicniji nesporazum jer nismo bili u isto vreme na internetu i nismo stigli da se usaglasimo. Ali kao sto vidis cim smo obojica dosli svi nesporazumi su razreseni. I vise ne treba pricati o tome i od komarca praviti slona.
Dakle ili konkretno ili ova tema zaista nema svrhe. Ako cete tri strane pisati o bezveznom nesporazumu onda sam sklon (iako sam ja otvorio ovu temu) da u sustini neki vole samo da kritikuju pa bilo sta.
Ako neko sa strane čita ovo, ubeđen sam da će poverovati u ove priče.Par stvari... Uopšte nije lako ovo raditi. Nezahvalno je. Pogledajte sebe, vas ostale. Modovi Politike su maksimalno tolerantni, a dokaz je .
Tako da, u ovu gorecitiranu čorbu, dodati i ovih par začina koje sam napisao. Čisto da se bolje shvati.
Ово што је Лаци написао нису само приче...аман човече, погледај колико се људи жали на ВАС управо са пдф-а Политике.Ako neko sa strane čita ovo, ubeđen sam da će poverovati u ove priče.
Par stvari... Uopšte nije lako ovo raditi. Nezahvalno je. Pogledajte sebe, vas ostale. Modovi Politike su maksimalno tolerantni, a dokaz je .
Tako da, u ovu gorecitiranu čorbu, dodati i ovih par začina koje sam napisao. Čisto da se bolje shvati.