goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Samo sam odgovorio na tvoj izliv ne znam ćega...PMS:shock:...To nije pretnja...To je realnost
Nego, odakle??Dalmacija?? UUU

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

opet si nesto pogresno skapirala.
I ja vidim zvezdice kao i ti , ali dovoljno je imati malo logike i shvatiti sta tu stoji![]()
Vragana oklen ti porodica iz 'Rvatske da pokrenem neke ''veze''...
Samo ,pazi sa onim mojim nema zahebancije ....I Šon je to osetio...
Ne direktno od mojih ,al' dečki ga dobro...
Samo sam odgovorio na tvoj izliv ne znam ćega...PMS...To nije pretnja...To je realnost
elem, i gdje su sad moderatori da na temi posvecenoj njima zaustave korisnika Goxija koji bez pardona vrijedja na nacionalnoj osnovi, prijeti i spamuje?...![]()

Модератори су ти који први почињу са спамовањем, касније они кажњавају када то неко други чини... Ја био банован на пар дана!
ban je ok, sam po sebi
i to je za ljude...ovaj, korisnike, ali ovo...sve skupa... - oce i ovo biti obrisano poslije?
...Good choice.Bre, ovi što postaviše BANŠE k'o da su mene postavili...Good choice.

Tvrdim da je ovo preterano.Pod4um propada zbog nedostatka dobrih tema i jednostavne činjenice da je politika uglavnom vrlo DOSADNA stvar...Tvrdim da postoji pokušaj da se pdf politika oboji politički i tvrdim da se na taj način ovo mesto uništava
Tvrdim da je ovo preterano.Pod4um propada zbog nedostatka dobrih tema i jednostavne činjenice da je politika uglavnom vrlo DOSADNA stvar...
potvrđuje faktički.Ako neko ne veruje, neka odgovori na pitanje:"Kako je moguće (bar za vreme dok ja učestvujem) postaviti moderatore pripadnike opcije DS-a, a to su Jomini, Iron Lord i Banshee i očekivati od njih da budu neutralni, nezavisni i bla, bla ...?"
Pa,po meni postoji ravnoteža, čak se ponekad i veštački namešta ''politička korektnost'' što meni smeta...
To znači da je sve lepo i fino i da preterujemo pa treba da odemo jer ne uviđamo da smo zaštićeni i da bolje i ne zaslužujemo.
Nema problema. Eto vama DS moderatora a ja odoh ...
..naravno da nije moj forum mogla si primetiti da to nisam ni rekla,ali obzirom da se ljudi ovde pozivaju na moderatore kao svoj razlog izbegavanja istog podforuma - lepo sam rekla da sto se mene tice apsolutno svako moze da dodje.Е ту сам те чекала
Чини ли ми се да причаш о себи као коректној?
Прво ово:
Прво, нема тебе шта ту да се тиче, јер форум, као ни пдф Политика није твој.
Нећеш ти у своје име ( било би много провидно), али ће неко од твојих другара то учинити. Већ је виђено.
Мало ли је било дискусија у којима си ти учествовала, а као продукт смо имали БАН особи која је с тобом дискутовала.![]()
![]()
Чак су те форумаши прозвали ''света крава Банши'' ( опрости на искрености), пошто нико није смео да ти каже шта мисли, а да не попије бан, од модератора Ајрона ( који те успут ословљава са пиле, душо, срце...)...прозваше те и дежурним тужакалом...ово је све, вероватно, случајно...зли неки језици!
Зар о теби, Јоминију, Ајрону и сличнима нико не сме да има своје мишљење, а да не попије бан?
И сад му ти дођеш, тако објективна и коректна, неки вајни модератор![]()
Како се ово, све скупа питам, зове?
Врло јасно: ЗЛОУПОТРЕБА ФУНКЦИЈЕ МОДЕРАТОРАуз ЗАБРАНУ ЈАВНОГ ГОВОРА.
Људи направили приватно састајалиште политичких истомињљеника.
Очито је да неко има право да вређа, а неко нема
Сви смо сведоци како селективно бришете поруке и делите ''картоне''.
Мени не смета кад неко вређа мој политички избор, али зашто ја и слични добијамо опомене кад износимо своје мишљење о политичкој опцији коју заступате ВИ МОДЕРАТОРИ( пази ову иронију- модератори заступају неку политичку опцију), а други који вређају НАШУ политичку опију, не добијају опомене.
Ово се зове : ДУПЛИ АРШИНИ
Модератори треба да су , макар на папиру, неутрални.
А не као ви, нападате неистомишљенике, а онда кад вам се не свиди истина која вам се саспе у очи, банујете...и тако опет дођосмо до ЗЛОУПОТРЕБЕ МОДЕРАТОРСКЕ ФУНКЦИЈЕ.
Зато Банши, не вреди да пишеш једно, а да радиш друго
По делу се људи памте, не схватам коме покушаваш да се претставиш објективном и коректном![]()
![]()
![]()

.ali neka im,ako im to pricinjava bilo kakvo zadovoljstvo.

У договору са којим колегама?U dogovoru sa kolegama i drugarima, otvaramo temu.
Međutim...
Recite šta želite, ali ne preterujte sa napadima emocija. Ispoštujte tuđe stavove i bez off-a i vređanja.
Cirkus bez pare.
Jedan otvara temu, drugi je odobrava, treći zatvara, četvrti je briše, peti je vraća etc. Što se vi super moderatori, ne dogovorite izmedju sebe ko je nadležan da nadgleda koje pdf-ove i moderatore.
У договору са којим колегама?
Желимо да знамо ко је све заинтересован за мишљење форумаша.