Mrzi me da kucam copy/paste sa mog prošlog posta i naravno,sve je to laž samo da uzmu pare naivnim ljudima.
Slabo komentarišem,volim da čitam teme.U svakom slučaju,ja mislim da je ovo jedna velika prevara.Mnogo toga se priča,koriste se neki nepoznati pojmovi da bi ljudima delovalo komplikovano i nerazumljivo i ljudima se priča ono što žele da čuju.Takođe,iza svih onih navedenih sajtova na kojima se navodno"određuje" cena bitkoina,to je verovatno neki lik napravio sajt i lupa brojeve proizvoljno a u dogovoru sa mrežom ljudi koji prave lažne sajtove koji su ništa drugo samo obični sajtovi na kojima se vrte neke brojke i naravno plaćeni članci u novinama i na televiziji u vrednosti bitkoina kako bi ljudi stekli utisak da je stvarno tako.Što je teško na primer danas jednom pojedincu napravi jutub video kako je Bitkoin dobar i kako ga treba kupiti,onda ode na neki sajt nastavi sa komentarisanjem pod drugim imenom,onda ode na sajt u nekoj petoj zemlji gde objašnjava isto kako je bitkoin dobar.A kao reprezent vrednosti "bitkoina i ostalih valuta" navede neki tamo sajt gde se navodno određuje vrednost tih kriptovaluta a u stvari iza svega toga se nalazi grupa ljudi koja tu prevaru odlično radi,dovela je do savršenstva i gde se zna tačno gde je svakome pojedincu mesto.Šta će mene da ubedi da su podaci na sajtu coinmarketcap pravi podaci bazirani na pravoj vrednosti?Po mojoj logici to može da bude neki lik koji proizvoljno u dogovoru sa grupom lupa brojke dok sa druge strane pljačkaju naivne.Takođe,sve te vesti o Bitkoinu,sve je potplaćeno i izmišljeno od strane te grupe da bi navukli još više vode na svoju stranu.I takođe,priča da kriminalci i dileri droge koriste bitkoin za plaćanje jer im niko ne može ući u trag je po meni izmišljena i forsirana od strane te iste grupe koja je sve ovo organizovala kako bi običan čovek pomislio "vidi,kad kriminalci koriste to da bi izbegli državu onda je to sigurno pravo" a naravno ta priča je izmišljena od strane mastermajnda,lutkara cele ove predstave.Suma sumarum:moje mišljenje je da je sve orkestriarno izmišljeni sajtovi za prikazivanje vrednosti nečega što ne postoji,plaćeni i naručeni članci na netu(pogledajte samo kako su botovi to doveli do saršenstva,pretvarajući se da su i jedna i druga politička opcija,prvo hvale jednu stranu a onda se medjusobno taguju i sa 10 posto za i 90 posto protiv kritikuju vlast,maestralno,a u biti jedna osoba ili dve piše sve te komentare a čita ih na hiljade ljudi)...