Kriptovalute

naravno, apsolutno si u pravu

jer u pokeru, kada se kladis na ishod karata koje ce da izadju, ako promasis, gubis

ako si all in, gubis sve

a na berzi kada se kladis na ili protiv deonica,

ako si pogodio uzmes pare,

ako puknes all in, uskace drzava kao 2008e i parama obveznika te vadi iz bule

i obrati paznju
svaki broker svakog hedz fonda ce da upotrebi bas taj izraz

betting

Нигде везе с темом.

Брокери су 2008. били државни питомци.

Него, убаците ви све у покер, ја ћу у Berkshire Hathaway. Па се чујемо за 5 год.

to sto se moglo pretpostaviti nije bas dobar argumenat. Naravno ne moze da se poredi sa lotom gde je odnos dobitnka i uloga 1 prema 10 miliona (ta razmera). kockanje sa bit coinom nije toliko profitalilno. sad je ispalo 10 x profit. A mogao je biti i pad 10 x.
sve u svemu osnove kocke su nikad ne ulazi sve na jednu igru. jer varijacija je velika. Tako i u akcije nikad ne ulazi sve na 1 mesto. Vec rasporedi ulaganje.

Ја нисам ни рекао да је све требало уложити у биткоин, али ето, да сам тада уложио 1000€, што је ситна пара, сад бих имао можда и 20000€, што није ситна пара.

Ја нисам ни рекао да је све требало уложити у биткоин, али ето, да сам тада уложио 1000€, што је ситна пара, сад бих имао можда и 20000€, што није ситна пара.

pa to je isto ravno razmisljanu da sam ulozio na brojeve te i te sad bi imao 200 miliona evra ako igras loto evropske unije.

- - - - - - - - - -

Нигде везе с темом.

Брокери су 2008. били државни питомци.

Него, убаците ви све у покер, ја ћу у Berkshire Hathaway. Па се чујемо за 5 год.

kakav strucnjak za berzu. pa ja sam rekao da poker nije isplativ iz razloga sto se pri vecim sumama i boljim igracima odnos dobitka dva igraca najvise 10 %. a to uzme internet kuca za svoje usluge. poker bi bio isplativ kad bi kuca uzimala 1 %. Ovako 10 -15 % rake , a taj profit imaju samo najbolji igraci. ja sam imao preko 20 % ali zato sto sam igrao na low buy. Ovako kad krenes da igras sa boljim igracima gubis. I oni sto zaradjuju na pokeru ne zaradju od dobrih igraca nego od njubova

Poslednja izmena:
Screen_Shot003.jpg

Screen_Shot004.jpg

Ima vise takvih valuta :)

Poslednja izmena:
Okome se oni na sve za šta njih niko ne pita...

Švajcarac ima, imate li kredit u švajcarcima??? A vi kako te?

Nobelovci su deo rotsildove banksterske elite

I vide da kriptovalute izvlace kapital i tokove novca iz njihovih ruku

S toga podrzavaju zabranu

Ali problem je sto ta zabrana ne moze da se sprovede

Jer bitkoin postoji na internetu a internet ne mozes da zabranis. Decentralizovan je. Nema jedne centrale na koju mozes da posaljes americki bombarder, nema vlasnika kojeg mozes da uhapsis ili ubijes.

Cak i da zabranis sajtove berze gde se vrsi konverzija kriptovaluta u FIAT i obratno, to mozes da uradis samo u svojoj zemlji ne mozes npr da zabranis rusku berzu ili kinesku.

Sve u svemu oni su nemocni....

Narod ih preko kriptovaluta - pobedjuje!

Jer vidi banksteri *****. Samo je bitkoina prekjuce trgovano za 7 milijardi dolara. 1% od toga sto je standardna minimalna bankarska zarada na transakciju je 70 miliona dolara dnevno koje oni ne zarade....

Sa druge strane sajtovi berze naplacuju 0.25% . U pitanju je ozbiljan biznis i oni su nesrecni sto taj novac klizi iz njihovih ruku

Баш на пи.чкарски начин рекламираш свој сајт.

Иначе, то је забрањено правилима форума.

Strogo je zabranjen svaki vid promocije, uključujući posredno ili neposredno reklamiranje firmi, sajtova, štampanih izdanja, pojedinaca, proizvoda, usluga i sl. Ukoliko želite da se reklamirate, kliknite ovde.

Druze, nije ovo moj sajt. Kad kazem nas mislim na domaci, srpski. Samo sam ostavio link koji je meni bio od koristi, ne reklamiram nikoga i nista. Pozdrav.

Vid vid tabelu iznad... Najvise mi se svidja onaj TITCOIN. You know what I mean :per:

a vec ima INactive

samko se preko noci promeni status i

ti se pitas sta bi sa tvojim parama

nisam kupio na vreme , bio sam skeptik

mislim da niko ne zna u kom je stadijumu sada balon

dal je napumpan do pola ili je pred pucanjem

sta ce se desiti kad se svi iskopaju. cenim da koplikovanost algoritma raste eksponencijalno, ali kraj sigurno postoji.

Ништа се неће десити, ако потражња буде расла добијаће на вредности па се може десити да плаћање буде у пикобиткоинима рецимо, валута је свакако дељива на ситније делове до у бесконачност.

Ништа се неће десити, ако потражња буде расла добијаће на вредности па се може десити да плаћање буде у пикобиткоинима рецимо, валута је свакако дељива на ситније делове до у бесконачност.

ko ce da izvrsava algoritam. danas se izvrsavanje algoritma placa tako sto ovi navodno iskopaju bit coin .Kad nestane nagrade ko ce da radi za dz .

- - - - - - - - - -

nemam pojma o bit coinu, ali ne bi se zaleco.

Back