Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.827
Ma jok, moja baba ga napisala.To decace nije citat iz mog posta. Obrati paznju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, moja baba ga napisala.To decace nije citat iz mog posta. Obrati paznju.
Ali,Zlato nije raslo u ekonomiji zasnovano na inflaciji i u periodu kada su sve akcije rasle - to mnogo govori.
Istovremeno, ni zlatom ne možeš da platiš kafu i kolače.
Patetična si.
Oprosti, bio je onaj post iznad kad sam odgovorio a ti si istovremeno sa njim odgovorio dok sam ja napisao odgovor. Ako bacis pogled, videces da je izmenio original. A to nije kvalitetna diskusija.Ma jok, moja baba ga napisala.
Deluje mi da nemaš nijednu alternativnu ideju za bogaćenje, pa si se zato prilepio na besmislicu zvanu bitkoin.naravno, preći ćemo 60k svakog trenutka... stotka negde u aprilu ili maju.
I tvoj plan je dakle da sediš okolo, i zbog toga će drugi prolaznici da ti naprave Lambrogini.Zla baba se pojavi, BTC skoči.
+500$ u 8 minuta otkad je vidjena.
Efekat precizan kao sat.
Ti sajtovi sa "coin" u nazivu i imaju svrhu da pumpaju tu prevaru
Pa kako misliš da sadašnji posednici izađu, ako nemaju Vas Naivčine
Pa kako misliš da sadašnji posednici izađu, ako nemaju Vas Naivčine
Pazi, američki radni narod ima puno pravo da izdaje sopstvenu valutu.Pa vidi ovako: sve dok je U.S. 10 Year Treasury Bond umeo da dadne 5 - 6 pa i 7% p.A. nikome nije ni padalo na pamet da smislja i da se igra sa krptom.
Kad su krenuli da emituju inflatorni $ pa jos i beskamatni $, jasno je bilo sta ce se dogoditi. Sad bi neko hteo da vrati duh u onu Alladonovu lampu...
Pa moze, SAMO treba ponovo da vrate poverenje u $ i dobre kamate, ali sudeci po svemu ni tvorci $ vise u njega ne veruju.
Ti sajtovi sa "coin" u nazivu i imaju svrhu da pumpaju tu prevaru
Ali priznaćeš da sajtovi sa "Coin" u imenu svakodnevno pumpaju BTCBaba, srs preteruješ sa hejtom, vrv doživljavaš flešbek kad su ti šmugnuli Ivica i Marica. I ako, i treba da te izrade petogodišnjaci, i trebala je da te muštra gradjevinska inspekcija (kuća od slatkiša, usred šume, aloo ko će to da potpiše)... I mislila si da je moderno biti vegan, ali bre deca nisu na veganskom meniju. Idi na neku terapiju i prevazidji to.
Vest oko Huobija nije nikakvo pumpanje, više zanimljivost. Grayscale tip operacije je možda neprimenjiv u Aziji, a i inače možda je prozor za takav poduhvat u okviru kriptovaluta već zatvoren, bre to je prva tema koju sam predložio od juče. Nema šta da se hejtuje.
Vrati se na promašene lične napade na forumaše, ta akcija dokazano pumpa BTC.
Ali priznaćeš da sajtovi sa "Coin" u imenu svakodnevno pumpaju BTC
To rade jer su potplaćeni da lože lakoverne *vas*

Dobro jutro, lep je dan ako imaš Bitkoin!
Ako nemaš kupi već jednom, ne budi gubitnik.
BTC se povukao ispod 50k na negde 47. Makroekonomaski pokazatelji jasno indiciraju da je to povlačenje privremeno, čučanj pred skok
10Y Treasury Hits A Stunning -4.25% In Repo As Yields Blow Out | ZeroHedge