Kriptovalute

Da li je moguće da nešto bude Bezvredno a Ograničenog Broja u isto vreme

Na primer neko vas pita koliko ste spremni hiljada dolara da platite da on Podrigne

Vi kažete: "Ma, nijedan dolar."

A on kaže: "Ja mogu da podrignem samo ograničen broj puta dnevno."

Ako je dakle moguće da nešto bude Bezvredno iako Ograničenog Broja, onda u stvari ograničenost bitkoina više nije relevantna

Zdravo svima,imam nekih nedoumica pa da mi neko objasni strucniji..Dok nije neko naisao ko će reći da je to sve bzze :D sta znači Stake prevodio jesam ali ?
Onda ima u walletu kao earn npr 6% znači zaradi novčiće je li,ali na osnovu čega šta se očekuje od mene?

Kraj još jedne radne nedelje.. radni narode, ide nam vikend. Ko je kupio još BTC, kupio je, vikendom idu samo mrvice.

BTC je u plusu, negde na 49k. Jesam li lepo reko jutros?

Saul Goodman: Hvala na videu. Saylor je car.

Zla baba: Hvala na videu, odličan doprinos umesto tvog uobičajenog baljezganja. Šif je u autu, vozi se na staroj slavi i saterao je sam sebe u ugao kad se stavio protiv BTC, sad nije u stanju da kaže da nije bio u pravu.

Ne očekujem neke značajne vesti preko vikenda... glavne stvari se dešavaju radnim danima.

60k sledeće nedelje, stotka april-maj.

Zdravo svima,imam nekih nedoumica pa da mi neko objasni strucniji..Dok nije neko naisao ko će reći da je to sve bzze :D sta znači Stake prevodio jesam ali ?
Onda ima u walletu kao earn npr 6% znači zaradi novčiće je li,ali na osnovu čega šta se očekuje od mene?

Stake ti je ulog nesto kao orocena stednja samo ovde orocis kripto dobijas kamatu
Imas mnoge koji nude tako nesto sa razlicitim proizvodima
Na Binance naprimer imas Binance eran i tu mozes ako ne trejdujes prebasic sa fiat and spot walleta na Binance eran imaju fliksibilnu i fiksni itd
fleksibilni je nesto kao otvoren mozes uvek da je vratis na fiat and spot wallet i nastavis da trejdujes a fiskni zakljucas sredstva na odredjen broj dana tu su kamate vece

Mnoge kriptovalute koriste proof of stake koncept za validiranje transakcija ,rudarenje,odnosno odrzavanje mreze to je suprotno od proof of work modela gde moras da upregnes gpu kartice ili asics i trosis velike kolicine struje
Naprimer unutar ledgera walleta mozes direktno da stejkujes Polkadot,Tron ili Tezos ,dodas svoja sredstva velikm validatorima i dobijas od svakog iskopanog bloka odredjen broj proporcionalno ulogu

Gods Unchained

Juce sam naletio na ovu igru.Igra je nevjerovatno zarazna .Igra je strateska kombinacija igre sa kartama i saha
Igra se oslanja se na Ethereum i pametne ugovore.Sve karte su tokenizovane na ETH kao ERC721 tokeni i vi ste vlasnik svake karte
Kada zapocnete igru, zapocet cete sa 70 besplatnih karata i onda napredujete kroz igru skupljate nove karte itd
Karte se mogu prodavati i kupovati na marketu jedna karta je pre godinu dana prodana za 62.000 dolara odnosno tadasnje vrednosti ETH
Morate imati MetaMask za kupovinu ,prodaju,fuzovanje karata i Coinbase nalog odmah na pocetku dobije se 20 USD u protivvrijednosti ETH ako ispunite par zadataka
Igra je nevjerovatno dobra ko voli ovakve igre i ko ima vremena moze dobor i da se opari

https://godsunchained.com/learn/spgp?referral=BYMzFszNth

Ukucajte kod BYMzFszNth

Stake ti je ulog nesto kao orocena stednja samo ovde orocis kripto dobijas kamatu
Imas mnoge koji nude tako nesto sa razlicitim proizvodima
Na Binance naprimer imas Binance eran i tu mozes ako ne trejdujes prebasic sa fiat and spot walleta na Binance eran imaju fliksibilnu i fiksni itd
fleksibilni je nesto kao otvoren mozes uvek da je vratis na fiat and spot wallet i nastavis da trejdujes a fiskni zakljucas sredstva na odredjen broj dana tu su kamate vece

Mnoge kriptovalute koriste proof of stake koncept za validiranje transakcija ,rudarenje,odnosno odrzavanje mreze to je suprotno od proof of work modela gde moras da upregnes gpu kartice ili asics i trosis velike kolicine struje
Naprimer unutar ledgera walleta mozes direktno da stejkujes Polkadot,Tron ili Tezos ,dodas svoja sredstva velikm validatorima i dobijas od svakog iskopanog bloka odredjen broj proporcionalno ulogu
To sve apsolutno ništa ne znači.

A nije vama odgovorio,nemojte odvlačiti rasprave u drugom smjeru.Umjesto da raspravljamo šta kako bolje uvijek upadate s tim da je to ponzijeva šema,poprilično nekuturno s vaše strane.

Pusti je samo trola

Gospodin Rex Kneisley ima jako dobar kanal na youtubu sa vodicima za pocetnike
Ledger Live je dodao Polkadot pre neki dan i sad se DOT moze direktno stejkati iz ledgera gospodin Rex objasnjava kako

Šta imaš na kraju od toga. "Hej pretvori 2 kiber-žetona u 3 e-žetona!"

Vaša implikacija je da će na kraju neko dobiti i neke dolare za to, ali neće.

Kasnije Ponzi žrtve plaćaju ranijim Ponzi žrtvama i to je to

Investment Returns: Not Promised

Bukvalno na ovoj stranici obećavate da će Bitkoin ići na 100 000
Ko obećava, neki forumaš? Po tome ti određuješ Ponzi? Uozbilji se.

Prvo niko ne obećava jer niko ovde nije organizator, ovde pišemo o našim očekivanjima.
Onda idu druge karakteristike ponzija, koje smo mi u kripto svetu već videli, mnogo njih je skupo platilo tu školu zvanu OneCoin. Iskusni kriptaši su vrlo glasno upozoravali novopridošlice na taj ponzi više meseci, kao i na bitkonekt ponzi, naravno oba ponzija su pukla i ti dani su bili dani pobede u kripto svetu jer je ekosistem bio zdraviji propadanjem ponzija, niko ih nije želeo tu.

Ko obećava, neki forumaš? Po tome ti određuješ Ponzi? Uozbilji se.

Prvo niko ne obećava jer niko ovde nije organizator, ovde pišemo o našim očekivanjima.
Onda idu druge karakteristike ponzija, koje smo mi u kripto svetu već videli, mnogo njih je skupo platilo tu školu zvanu OneCoin. Iskusni kriptaši su vrlo glasno upozoravali novopridošlice na taj ponzi više meseci, kao i na bitkonekt ponzi, naravno oba ponzija su pukla i ti dani su bili dani pobede u kripto svetu jer je ekosistem bio zdraviji propadanjem ponzija, niko ih nije želeo tu.

To je jedina razlika, naime u običnoj prevari ima samo 1 prevarant, a ovde je to decentralizovano na mnogo prevaranata.

Znači svako ko pumpa i piše: "Biće 60k" postavlja ponzi očekivanje, i potom se očekuje od novih žrtava da plate

Gluposti. Opet pripisuješ bitkoinu nešto što važi za berzu generalno.

Ako zaista želiš da te neko ovde uzme za ozbiljno, moraćeš mnogo ozbiljnije da pišeš, ovo što radiš je obično uzaludno trolovanje.

Back