- Poruka
- 1.770
Jeziva pretnja, ali ona ti neće pomoći u predstojećem padu prosečne plate sa 300 na 0.A ako ja stignem do crnog, mnogih neće ni biti.
Nakon toga, preći će u negativne racionalne brojeve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeziva pretnja, ali ona ti neće pomoći u predstojećem padu prosečne plate sa 300 na 0.A ako ja stignem do crnog, mnogih neće ni biti.
Jeziva pretnja, ali ona ti neće pomoći u predstojećem padu prosečne plate sa 300 na 0.
Nakon toga, preći će u negativne racionalne brojeve.
I uvek krivi ti najsiromašniji... za šta? Zato što jednoj interesnoj grupi daju glas, a druga interesna grupa ostaje na po njihovim prohtevima bednom plenu?
Izborite se za sistem da takvi mogu da rade i zarade, da budu dostojanstveni, a ne da ih svako može kupiti za siću . A ona sigurno ide - a što bi se ja borio za njih ... pa što bi onda i oni imali ogovornost ako ih kao ovce vodaju i šišaju.
А баш ових дана нели жешћи семинар о стоматологији, о најновијим достигнућима у протетици и огромном потенцијалу "медицинског туризма"...
Нико није крезав што воли, већ зато што или није научен да пази на денталну хигијену или што нема новца за попрвке и протетику.
Зато- увек навијам за крезаве.
Зубати су овде све појели, и даље прождиру шта стигну.
zamisli, i za vreme tita su bili krezubi, iako su sve zubarske usluge bile za dz...
Ма, шта је знао Платон, обичан учитељ!?U svom delu "Republika" Platon je stavio Demokratiju na samom dnu pozelnog politickog sistema.
Po Platonu Jedna od najvecih opasnosti po demokratiju su kako ih je on nazvao "Zveri"
ili oni koji manipulisu masama za svoju licnu korist.

U svom delu "Republika" Platon je stavio Demokratiju na samom dnu pozelnog politickog sistema.
Po Platonu Jedna od najvecih opasnosti po demokratiju su kako ih je on nazvao "Zveri"
ili oni koji manipulisu masama za svoju licnu korist.
Tek sad ćete da najebete, dolaze sve siromašniji dani.
- - - - - - - - - -
Bez obzira, ako ih ne podržiš znači da više voliš SNS.
Priznajte otvoreno da ste vučićevci već decenijama.
Ja sam za patku, a ne za malog.
Ista ta nazovi inteligencija ne izlazi na izbore. Ne nudi rješenja. Ali ne krivi su krezubi. Stvarno...
Nudi, ali se svi utrkuju da kazu, a sto bas ti....i da zapisavaju...
Srbija ne postuje ni inteligenciju, a ni pristojnost.....
Ovo, npr kao ti, to nije ni inteligencija ni pristojnost, to ti je neka elita.....ne znam ni ja sta je....ali se uspesno prezentuje kao elita...
Da ovde pametni ljudi koji imaju svoj stav baš i nisu popularni.
Какве ти имаш везе са изборима у Србији?

Podržavati sistem koji primaoce socijalne pomoći tera da čiste ulicu kako bi "zaradili" tu socijalnu pomoć je mazohizam.
Какве ти имаш везе са изборима у Србији?

а какве ти имаш везе са изборима у Америци![]()
Извини што сам ти дирао ''зему'', а тебе нисам ни споменуо.
Знаш, мало је у Србији пун коорац свима прекодринаца, ето тако.
Него знаш ли ти неки нови виц о Хаси и Муји?

па не смеш да га дираш. он је врло фин момак. иначе може и мени да буде пун к. тебе, па то онда неће бити добро.. по тебе. наравно.
Znaš ti i oni koji dijele tvoj stav nikako nisu sviJa se ne stidim toga što sam "prekodrinac". U Srbiji ne živim, ne glasam, ne radim i ne dobivam ništa od Srbije. Upravo suprotno vrlo često trošim u Srbiji. Svako ovde može da iskaže stav o bilo kojoj temi. Dobro te je statler pitao.
Што присвајаш "ми", ви","ови","они"?Ако си ти исфрутриран што ти је неки Сарајлија мазно требу не мора аутоматски да значи да смо на ратној нози.Ево ја сам нпр. у последњих годину дана био на двије свадбе,једна у Сомбор граду,друга у Нишу.У оба града супер искуства са локалцима, "прекодринце" напротив симпатишу а што и не би када смо исти народ,исти језик,иста култура,више нас ствари веже него што нас раздваја.![]()
Ne znam, vi migranti ste dosta iskvarili beogradski akcenat zadnjih 25 godina.
А тек с Београдом имам супер искуства,студирао у Бг.,једно време живио у "кругу двојке",прави Бг-грађанин никада не прича о свом пореклу,само ти неки нови малограђани се фурају на ту "блоковску" причу.
Е какав плитак мозак имаш. Саучешће.
Јел то нека претња ''земо'' ?
Трошиш новац моје деце......које је ''****'' дала Вама прекодринцима да трошите
[