- Poruka
- 204.850
Pa ne, procitala sam samo poslednji tvoj post, ali znajuci koliko se "puvas" (kao Tihi samo na materijalan nacin dok je on bar duhovit), mogu to da kazem, sve u svemu.
Lepo je kad priznaš da sam u pravu. A znaš da sam uvek u pravu. Sad idi i pročitaj o čemu je reč.
- - - - - - - - - -
postavljač teme može ostati bez zuba vrlo lako.......nekim nesrećnim slučajem....saobraćajka.....nezgoda na poslu......ili da mu krezubi slome i vilicu i zube......i šta sad......treba da mu se podsmevamo.........ti ljudi koje ti nazivaš prljavima....krezubima.....neuglednima su srbi koji žive u srbiji.....običan narod koji sastavlja kraj sa krajem na jedvite jade.....kome nije do života a kamoli do zubara.....nemaju da jedu.....nemaju posla.....računi stižu a muka ga ubi.....taj krezubi je prava slika srbije i stanja u kojem smo zahvaljujući stoci sitnoga zuba.....svih na broju.....belih.....svetle ebote......taj krezubi uvek naebava.....šta ga sve kukavca nije strefilo u životu.....i ratovi u kojima je on krezub uvek bio aktivan za razliku od gospode finoga izgleda i belih zuba.....i sad ga neko zaebava što nema ni za hleb a kamoli za zubara......90-tih ovaj narod je na jajima preživljavao i preživeo......dobro te nismo svi prokvocali......ceo narod je bolestan.....pa onda prijatelji iz evrope i amerike nas počastiše sa uranijumom.....osiromašenim doduše.....svaka je jada taj krezubi doživeo......e on se buni....zar je to privilegija samo onih sa svim zubima.....dosta mu je više......buni se jadnik jer mu je teško.....plaši se da opet ne dođe vreme dosmanlija pustih koji su nam učinili nešto što ni turčin nije......ponizili su srpski narod.....njegovo dostojanstvo......nametnuli osećaj krivice za nepostojeći zločin.....poturice prave......e protiv njih se taj krezubi buni......da ne bude gore no što jeste.....nije lepo smejati se tuđoj nesreći..
Kolega, ni ti nisi čitao temu. Krezubost nije njihova nesreća, izgleda.