Krezubi protiv svezubih

Nismo jednaki, ali baš zbog tih snobova i dobrog naroda. Neki od kolega su se pozivali na odlazak u pozorište ili na koncert, kao puku odliku snobova koja nikome ne treba. A ti se pitaš o nekakavom materijalnom stanju. Daj prvo da rešimo ovu zubobolju, posle će biti lakše i za taj novac o kome stalno pišeš.

Ti si pisao o nekakvim pozoristima i operama, doduse nisam te ja prozivala, ali samo zato jer su me neki forumasi preduhitrili.
Zubobolja se u Srbalja resava tako sto ti izvade zub koji te boli, to nema nikakve veze sa odlukom coveka da ide mrtav ladan bez zuba.
Sa operama i koncertima Betovena nema ama bas dibiduz nikakve veze.

Ti si pisao o nekakvim pozoristima i operama, doduse nisam te ja prozivala, ali samo zato jer su me neki forumasi preduhitrili.
Zubobolja se u Srbalja resava tako sto ti izvade zub koji te boli, to nema nikakve veze sa odlukom coveka da ide mrtav ladan bez zuba.
Sa operama i koncertima Betovena nema ama bas dibiduz nikakve veze.

Nisi povezala, jer verovatno nisi pročitala tu sjajnu, možda najbolju izjavu ove godine na forumu, da je odlazak u pozorište, koncert ili bioskop nepotreban i samo odlika snobova.

Pa ne mora da se ide u pozoriste da se bude vidjen, za poneke.

A naravno da pisac ovih redova kao i poklonici mu nekako na neki voseban nacin znaju sta citaju i rade kuci ti "krezubi" ljudi. Nema gore bede nego izjednacavati siromastvo i neobrazovanost, za to svakako moras da budes mnogo iskompleksiran ili malogradjanin.

Uzgred, ne zelim da se meni pripisuje ono sto su rekli drugi i za sta i ne znam, ali su izgleda pogodili "metu" cim se i meni to pripisuje.

A naravno da pisac ovih redova kao i poklonici mu nekako na neki voseban nacin znaju sta citaju i rade kuci ti "krezubi" ljudi. Nema gore bede nego izjednacavati siromastvo i neobrazovanost, za to svakako moras da budes mnogo iskompleksiran ili malogradjanin.

Uzgred, ne zelim da se meni pripisuje ono sto su rekli drugi i za sta i ne znam, ali su izgleda pogodili "metu" cim se i meni to pripisuje.

Tako je Kerky, prestani da to izjednačavaš. I sama vidiš da to nije dobro.

Nisi povezala, jer verovatno nisi pročitala tu sjajnu, možda najbolju izjavu ove godine na forumu, da je odlazak u pozorište, koncert ili bioskop nepotreban i samo odlika snobova.

U konkurenciji je i izjava da ćemo vratiti Kosovo kad dobijemo tih 6 migova od Rusije. jer ćemo onda da imamo 12.

NATO će reći, da se ne kačimo mi s njima, oni imaju 12 aviona, a mi samo 3240.

Nisi povezala, jer verovatno nisi pročitala tu sjajnu, možda najbolju izjavu ove godine na forumu, da je odlazak u pozorište, koncert ili bioskop nepotrebno i samo odlika snobova.

Procitala sam, ali ne na ovoj temi ( a mozda i ovde) i savsreno se slazem sa autorom ( ili autorkom) ´te teorije.
Ti si uStvrdio da je super ziveti u Beogradu jer je u tvojoj porodici vekovni uzus odlazak na premijere, a i na izlozbe,
koncerte, da ste vi svi ( mislim na tvoju porodicu) obrazovani filozofski, knjizevno, muzicki, tako da uzivate barem jednom nedeljno
u odlascima i posetama pozoristima i koncertima na Kolarcu. Narodni muzej vas malo yebe jer evo vec 18 godina ne radi, ali ti to ne znas:zcepanje:
Ja znam jer nemam pojma kako da jednom strancu prikazem cari Beograda. U zooloski v rt ne mogu da ga vodim jer je nas zooloski vrt strava i uzas,
á Muzej ( jedini) ne radi skoro vec dve decenije. Operu i koncerte, a i pozorista imaju i drugi ljudi.

Pa nisamo obrazovani filozofski ili književno, ako misliš na završeni fakultet, ali jesmo kroz kompletno školstvo. Muzički, neki od nas jesu, likovno takođe.
Ne znam odakle ti ideja da ne znam da Narodni muzej ne radi (ali takođe neki od vas ne znaju da je Narodni muzej organizovao razne izložbe tokoim svih tih godina dok nije radio).
Zoo vrt u Beogradu je prilično sređen u odnosu na period pre desetak godina, ne znam kad si poslednji put bila tamo.
Muzeja i galerija po Beogradu ima koliko želiš, pa izvoli.

Pa nisamo obrazovani filozofski ili književno, ako misliš na završeni fakultet, ali jesmo kroz kompletno školstvo. Muzički, neki od nas jesu, likovno takođe.
Ne znam odakle ti ideja da ne znam da Narodni muzej ne radi (ali takođe neki od vas ne znaju da je Narodni muzej organizovao razne izložbe tokoim svih tih godina dok nije radio).
Zoo vrt u Beogradu je prilično sređen u odnosu na period pre desetak godina, ne znam kad si poslednji put bila tamo.
Ja sam bila u situaciji da pokusam nekome ( ko je prvi put u Srbiji) pokazem znamenitosti Beograda i uplela sam se kao pile u kuchine jer nisam znala
i umela da improvizujem i da lazem, mazem jer taj Muzej nije radio, a ne radi ni dan danas.
Da vodim coveka u ZOO , malo je jel besmislenoi jer mnogo boljih i lepsih, poznatijih ima i kod kuce.

I to sve nema veze.
Meni je zasmetalo da ti pricas o pozoristima, a sigurna sam da ides u pozoriste samo na prestupnu godinu. Ako i tada.
I zasto bi odlazak u pozoriste bio neki reper za pamet jednog coveka?

- - - - - - - - - -

Pa ti uopste ne kapiras ko ovde o cemu i kome prica?
Tebi niko nista ne pripisuje.,Nemoj sebi da laskas.

a zato si ti sredjivao kupatilo - sredili zoo vrt... pa sad, kako majmun da ima bolje uslove?
ih šta ti je komšijska ljubomora...

sns4.jpg

el imaš 500 na zajam zaiebo me Bešiktaš igrali 0:0

The Research:

Patients with nine or more missing teeth left un-replaced had a 40 percent greater chance of dying during the study
These patients also faced an 88 percent higher risk of dying from heart-related complications

The Nutrition Factor

Taking into consideration other health factors like alcohol, smoking, obesity, age, sex, marital status, diabetes, high cholesterol and high blood pressure, the researchers cited poor nutrition as a reason people with un-replaced teeth may die sooner. Patients without 10 or more teeth can’t chew nutritious food and their system misses important vitamins and minerals, which can lead to other problems in the body’s major organs.

Ja sam bila u situaciji da pokusam nekome ( ko je prvi put u Srbiji) pokazem znamenitosti Beograda i uplela sam se kao pile u kuchine jer nisam znala
i umela da improvizujem i da lazem, mazem jer taj Muzej nije radio, a ne radi ni dan danas.
Da vodim coveka u ZOO , malo je jel besmislenoi jer mnogo boljih i lepsih, poznatijih ima i kod kuce.

I to sve nema veze.
Meni je zasmetalo da ti pricas o pozoristima, a sigurna sam da ides u pozoriste samo na prestupnu godinu. Ako i tada.
I zasto bi odlazak u pozoriste bio neki reper za pamet jednog coveka?

- - - - - - - - - -

Pa ti uopste ne kapiras ko ovde o cemu i kome prica?
Tebi niko nista ne pripisuje.,Nemoj sebi da laskas.

Rajka, pa i ja ne bih znao da pokažem nekom turisti znamenitosti Zaječara ili Bora.
Ne, uopšte se ne bi obrukala sa našim Zoo vrtom. Nije moderan kao neki veliki u svetu, ali ima taj šarm tvrđave i celog tog prostora. U poslednjih par godina su uradili niz izmena i prepravki. Imaju moderne kaveze, staklene, razmnožavaju mnoge retke životinje.
Opet si omašila, reč je o pozorištu, bioskopu, koncertu, biblioteci... generalno o kulturi. Meni je reper kad neko izjavi da je sve to nepotrebno i da to rade samo snobovi. Reper krezubog Srbina iz ove teme.

The Research:

Patients with nine or more missing teeth left un-replaced had a 40 percent greater chance of dying during the study
These patients also faced an 88 percent higher risk of dying from heart-related complications

The Nutrition Factor

Taking into consideration other health factors like alcohol, smoking, obesity, age, sex, marital status, diabetes, high cholesterol and high blood pressure, the researchers cited poor nutrition as a reason people with un-replaced teeth may die sooner. Patients without 10 or more teeth can’t chew nutritious food and their system misses important vitamins and minerals, which can lead to other problems in the body’s major organs.
Ево решенја!
Купите нутри булит, ако немате зубало, и пасирајте, иначе...

Back