"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno je sigurno, oni će terati jedni druge pa i nas koji nismo za rasulo, dok se sve ne raspadne, dok ne nastupi slom države i totalna katastrofa.
ali zasto bi dosli do sloma ? Zasto vi ne bi uzeli vlast i spasili srbiju pa ima vas 54% sta kao vama nije stalo do toga hoce li srbija opstati ili pod vodjstvom.manjine propasti. Ima vas 54% a dozvoljavate da manjina unistava srbiju sta u vama nema patriota

Tvrdim da je blagoslov nešto što se zaslužuje a da mi koji zagovaramo obnovu monarhije zagovaramo obnovu razuma .
ne razumem zasto samo zagovarate obnovu zasto ne obnovite monqrhiju ? Pa ima vas 54% bag je dao da vas ima 54% vecina ali vi idete protiv volje boga on hoce monarhiju i ucinio je cudo dao vam vecinu 54% u narodu ali vi nemate sposobnosti da ispunite volju boga i obnovite monarhiju nego trpite doduse kukajuci i placuci vlast nas koji smo u manjini

ne razumem zasto samo zagovarate obnovu zasto ne obnovite monqrhiju ? Pa ima vas 54% bag je dao da vas ima 54% vecina ali vi idete protiv volje boga on hoce monarhiju i ucinio je cudo dao vam vecinu 54% u narodu ali vi nemate sposobnosti da ispunite volju boga i obnovite monarhiju nego trpite doduse kukajuci i placuci vlast nas koji smo u manjini
Ništa ti ne razumeš, pa ni kad ti se stopuD nacrta.

Па, тако су и елгебетејци дошли до 10%, видели краљогузи од њих, па веле- да пробамо и ми на исту фору; а кад дође до параде - једва их се скупи 1000, са све амбасадама и професионалним педолезбофиличарима...
Шта мислиш- да им предложимо да и они пробају параду?
Краљ- прајд? :eek:
hm... neee to bi licilo na cirkus

Sudbina nije u ljudskim rukama.
zbog takvog stava cete uvek biti nase sluge i podanici . Bok je stvorio coveka i dao mu slobodnu volju da bira . Ma sa takvim stavom cemo vladati vama cak i da vas je 99.5% a nas kao sada vas tek0.5% i tada biste kao ovce isli tamo gde vas mi usmerimo pricajuci kako smo mi komunisti i kako su vasi saveznici podrzali nas a ne vas gundjali bi ali bi i tada bili oni kojima se vlada

zbog takvog stava cete uvek biti nase sluge i podanici . Bok je stvorio coveka i dao mu slobodnu volju da bira . Ma sa takvim stavom cemo vladati vama cak i da vas je 99.5% a nas kao sada vas tek0.5% i tada biste kao ovce isli tamo gde vas mi usmerimo pricajuci kako smo mi komunisti i kako su vasi saveznici podrzali nas a ne vas gundjali bi ali bi i tada bili oni kojima se vlada
Nećemo, na kolenima ćete moliti za milost i blagoslov.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back