"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas naprotiv , ja bas mislim da bi to bilo pozitivno.
Nas etnicki korpus je skoro pa unisten i rascepkan.

Kada bismo imali kralja bar bismo se resili institucije predsednika i cele te drame svakih 5 godina.

Mi ne brinemo sta je obukla kraljica ali brinemo sta je obukla neka prostitutka. Nema to veze sa bogatstvom nacije.

I upravo to..... bolje da gledamo kao uzore ljude koji mogu da budu moralne vertikale i uzor nego da mladima budu uzori ratni zlocinci, prostitutke.
samo bi dobili novu.podelu u narodu narod bi se podelio na manjinu oko kralja i vecinu koja je protiv

Da su dobri - zadrzao bi kraljeve citav svet...Ne bi uvodio republike i demokratije.....Ali nisu, pa su skoro iskorenjeni...I tamo gde su jos preziveli su bez snage i odlucivanja o bilo cemu...Sta ti to kaze: da su dobri ili ne?

Nema tebi pomoći sa staračkim i Volterovim i Rusoovim razmišljanjem

To kaže da se raspada taj tvoj svet revolucija od 1789.g.

Liberalizam ti se raspada.

Uopije se kreiraju i raspadaju se bez tradicionalizma.

Ne možeš ti to da shvatiš sa ruljističkim umom

Naravno da marionetska izvrgnuta monarhija isto nije dobro kao i izvrgnuta marionetska republika.

Mi ne govorimo o onome što ne valja, već o tome da jedino ponovno rađanje monarhija iz časti, vrline, hrabrosti, morala može popraviti čoveka, a čovek a ne zombi , neka odluči hoće li monarhiju, republiku ili mešoviti oblik uređenja i vlasti.

Ovde ruljokrate, takođe ne kapiraju da je republika nepopravljiva i da će izazvati teški i državni i društveni slom.
zasto onda ne izadjete na izbore i uzmete vlast pa ima vas 54% po anketi neces reci valjda da ste nastelovali anketu

sta ste vi glupi pa sa 54% podrske u narodu nemate ni 5% u skupstini
Имам предлог! :eek:
Дај да крстине краљогузе:mrgreen: региструјемо као мањину, па као мањинска партија "Уједињена краљогузија" (УК) униђу у парламенат, и туда шире емисију гасова, а ми да мало одморимо од тог...задаха...
Таман их има негде преко пола процента, иако су мували са дуплим гласањем...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back