"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aaaa zato vas 54% nemate nikakve vlasti .sad razumem bojite se da vas vlast ne pokvari hahahakakvi rezoni haha a ja mislio da vas ima svega 0.54%

Ruljokratija je staračka marksistička bolest

Ne nego zbog ovoga.
- -
Dok učestvuju u vladi, partije su osetljivije prema zahtevima spolja. Kako je to formulisao Ivan Krastev: „Vlade bivaju izabrane nakon ljubavne veze sa biračkim telom, ali su venčane sa meĎunarodnim donatorima. Gledajući odozdo, balkanske demokratije su politički režimi gde su glasači slobodni da menjaju vlade, ali su vrlo ograničeni da menjaju politike“
- -

ali ti si glup da ovo pročitaš naglas, kamoli da shvatiš

Da su dobri - zadrzao bi kraljeve citav svet...Ne bi uvodio republike i demokratije.....Ali nisu, pa su skoro iskorenjeni...I tamo gde su jos preziveli su bez snage i odlucivanja o bilo cemu...Sta ti to kaze: da su dobri ili ne?
smesni su hoce da obnove monarhiju u vremenu kad prezivele monarhije da bi opstale kopiraju republikansko uredjenje koje sada imamo

Имам предлог! :eek:
Дај да крстине краљогузе:mrgreen: региструјемо као мањину, па као мањинска партија "Уједињена краљогузија" (УК) униђу у парламенат, и туда шире емисију гасова, а ми да мало одморимо од тог...задаха...
Таман их има негде преко пола процента, иако су мували са дуплим гласањем...:lol:
pa da pored sexualnih manjina imamo i politicke manjine koje bi cinili autcajderi ??? Ali oni tvrde da ih ima 54% da su vecina samo nikako da mi odgovoredzasto ne preuzmu vlast i ne vrate kralja a ima ih 54%

pa da pored sexualnih manjina imamo i politicke manjine
Па, тако су и елгебетејци дошли до 10%, видели краљогузи од њих, па веле- да пробамо и ми на исту фору; а кад дође до параде - једва их се скупи 1000, са све амбасадама и професионалним педолезбофиличарима...
Шта мислиш- да им предложимо да и они пробају параду?
Краљ- прајд? :eek:

Ima,al nećemo da idemo na izbore.
Puštamo vas da glasate i birate šta vam sleduje i da se zlopatite dok sami ne kažete da vam je dosta fukarokratije.
aha sada razumem stav jedne buudale vi nas ustvari terate da kao manjina vladamo vama koji imate 54% hahahaha
I mi hteli ne hteli moramo vladati vama jer ste u stvari vi kao vecina tako odlucili hahahaha zapravo vi kao vecina podrzavajuci nas kao manjinu u stvari zelite da zivite u republici inace bi buduci da ste vecina drzavu ustrojili kao republiku

aha sada razumem stav jedne buudale vi nas ustvari terate da kao manjina vladamo vama koji imate 54% hahahaha
I mi hteli ne hteli moramo vladati vama jer ste u stvari vi kao vecina tako odlucili hahahaha zapravo vi kao vecina podrzavajuci nas kao manjinu u stvari zelite da zivite u republici inace bi buduci da ste vecina drzavu ustrojili kao republiku
Upravo tako. Dok vam na nos ne izađe fukarokratija koju ste sami sebi zamesili.

Ruljokratija je staračka marksistička bolest

Ne nego zbog ovoga.
- -
Dok učestvuju u vladi, partije su osetljivije prema zahtevima spolja. Kako je to formulisao Ivan Krastev: „Vlade bivaju izabrane nakon ljubavne veze sa biračkim telom, ali su venčane sa meĎunarodnim donatorima. Gledajući odozdo, balkanske demokratije su politički režimi gde su glasači slobodni da menjaju vlade, ali su vrlo ograničeni da menjaju politike“
- -

ali ti si glup da ovo pročitaš naglas, kamoli da shvatiš
ali zasto to trpite? Zasto ne uzmete sudbinu u svoje ruke pa to je lako kad vas ima 54% ako smo mi glupi a manjina smo i 80 godina vladamo vama.koji ste vecina i ima vas 54% sta ste onda vi ? Stvarno dali je glupa manjina koja vlada vecinom ili vasa vecina kojom vlada manjina ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back