"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nećemo, na kolenima ćete moliti za milost i blagoslov.
hahahaha samo veruj u to u to verovanju je proslo vec 80 godina i mi i dalje stabilno vladamo nad vama koji cekate cudo u tom cekanju cemo da vladamo nad vama i narednih 880 godina . Jer mi uzimamo svoju sudbinu u svoju ruku ali ne uzimamo mi samo svoju sudbinu u svoje ruke nego drzimo i vasu sudbinu u nasim rukama a vi ko neke ovce jadni bespomocni u iscekivanju da vas licno bog uzme u zastitu samo zato sto ste nesposobni da se sami zastitite

hahahaha samo veruj u to u to verovanju je proslo vec 80 godina i mi i dalje stabilno vladamo nad vama koji cekate cudo u tom cekanju cemo da vladamo nad vama i narednih 880 godina . Jer mi uzimamo svoju sudbinu u svoju ruku ali ne uzimamo mi samo svoju sudbinu u svoje ruke nego drzimo i vasu sudbinu u nasim rukama a vi ko neke ovce jadni bespomocni u iscekivanju da vas licno bog uzme u zastitu samo zato sto ste nesposobni da se sami zastitite
....i to je uglavnom razlika između nas i vas.

Naj smesniji ste mi kada tvrdite da vas ima 54% ali da na izborima za partije koje se bore za obnovu monarhije glasa samo 0.5% hahaha dok ostatak monarhisticke populacije 53.5% glasa za nase republikanske partije koje se bore za republicki oblik vladavine . Dakle po cemu je covek koji glasa za republikanske partije monarhista a ne republikanac iako svojim glasom podrzava nas republikance a ne vas monarhiste? I kako to da je on vas a ne nas kad podrzava nas a ne vas ?????
To je kao kada bi milosevic posle izglasavanja sankcija protiv srbije u savetu bezbednosti tvrdio da on uziva podrsku stalnih clanica saveta bezbednosti samo kad dodje do glasanja oni glasaju protiv interesa srbije a u korist nasih neprijatelja . Tako i nasi monarhisti svojataju polovinu birackog tela kao svoje simpatizere koji podrzavaju njihove protivnike a ne njih . Ne znam po cemu su njihovi a ne onih za koje glasaju

Crveni banditi izumiru, a mladjim generacijama ce biti izbor "Srpski kralj" ili Biserka/Natasa/Ceda i tako ti fegeti.
Nemam sumnju sta ce izabrati kad dodje vreme i poslednji crveni bandit bude ukopan sa zvezdom petokrakom. :D
ceda jovanovic je politicki gorostas za vase partije . On koje su u srbiji nevidljive . Ne mozete se porediti sa cedomp on je uspeo da prebaci cenzus sto je za vas misaona imenica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back