buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.954
Nije važno, što duže to slađe.ala cete se nacekati bice to dugoo dugoooo cekanje
Važno je da bude od srca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije važno, što duže to slađe.ala cete se nacekati bice to dugoo dugoooo cekanje
pazi , ako si za modernu monarhiju - isto bi vucic vladaoTačno uživam posmatrajući kako uživate u svom izboru.
Postoji samo jedna monarhija.pazi , ako si za modernu monarhiju - isto bi vucic vladao
ako si za staromodnu - da monarh vlada makar i duplo gore od vucica - ti bi morao da mu aplaudiras
znaci nigde logike u monarhiji
Ne zanima me posao ratnika ni umiranje za takozvanu otadzbinu.... To je za one sa dva grama mozga.Ne bi, a ne bi bio ni dezerter .
Bio bih ovo što sam bio i do sad, domaćin čovek ratnik.
hahahaha samo veruj u to u to verovanju je proslo vec 80 godina i mi i dalje stabilno vladamo nad vama koji cekate cudo u tom cekanju cemo da vladamo nad vama i narednih 880 godina . Jer mi uzimamo svoju sudbinu u svoju ruku ali ne uzimamo mi samo svoju sudbinu u svoje ruke nego drzimo i vasu sudbinu u nasim rukama a vi ko neke ovce jadni bespomocni u iscekivanju da vas licno bog uzme u zastitu samo zato sto ste nesposobni da se sami zastititeNećemo, na kolenima ćete moliti za milost i blagoslov.
Jesi li nekada cuo za cuvenu latinsku izreku:To da si dezerter je opštepoznato.
....i to je uglavnom razlika između nas i vas.hahahaha samo veruj u to u to verovanju je proslo vec 80 godina i mi i dalje stabilno vladamo nad vama koji cekate cudo u tom cekanju cemo da vladamo nad vama i narednih 880 godina . Jer mi uzimamo svoju sudbinu u svoju ruku ali ne uzimamo mi samo svoju sudbinu u svoje ruke nego drzimo i vasu sudbinu u nasim rukama a vi ko neke ovce jadni bespomocni u iscekivanju da vas licno bog uzme u zastitu samo zato sto ste nesposobni da se sami zastitite
ali zato kad na svoje celo stave sposobnog jugoslovenskog princaА кад су па знали...![]()
sta tvoji nisu pobegli kad je kralj bezaoSamo ne dezerter i komunjarska jagnjeća brigada.
Kralj bežao?sta tvoji nisu pobegli kad je kralj bezao
Ma bezao ko zec.....Kralj - zec....Kralj bežao?
Ne verujem u to.
Kraljevi ne beže.
Bezis, bezis sa megdana....hahahaha.....Aj ćao sad ruljokrate moje idem da se spremam za doček...![]()
Аха, холограм, па на ЦНЦ машини да га одељу, а Бог да му душу удахне...ali zato kad na svoje celo stave sposobnog jugoslovenskog princa
Gugl prevodlac ovih dana plače. Žestoko.mi bi bili popud monarhija laosa kambodze tuvalua i drugih zabiti
To je kao kada bi milosevic posle izglasavanja sankcija protiv srbije u savetu bezbednosti tvrdio da on uziva podrsku stalnih clanica saveta bezbednosti samo kad dodje do glasanja oni glasaju protiv interesa srbije a u korist nasih neprijatelja . Tako i nasi monarhisti svojataju polovinu birackog tela kao svoje simpatizere koji podrzavaju njihove protivnike a ne njih . Ne znam po cemu su njihovi a ne onih za koje glasajuNaj smesniji ste mi kada tvrdite da vas ima 54% ali da na izborima za partije koje se bore za obnovu monarhije glasa samo 0.5% hahaha dok ostatak monarhisticke populacije 53.5% glasa za nase republikanske partije koje se bore za republicki oblik vladavine . Dakle po cemu je covek koji glasa za republikanske partije monarhista a ne republikanac iako svojim glasom podrzava nas republikance a ne vas monarhiste? I kako to da je on vas a ne nas kad podrzava nas a ne vas ?????
Monarhija se ne dobija na izborimaDakle vas monarhista ima 54% u srbiji samo sto svi oni podrzavaju svojim glasovima nas republikance a ne vas koji se borite za obnovu monarhije
kako god da se dobija vi nemate sanse . Na izborima bi mogli da u narodu postoji interes za time da osvojite vlast . Pa da raspisete referendum ili promenite ustav i vratite kralja ali to je od vas daleko svetlosnim godinamaMonarhija se ne dobija na izborima
ceda jovanovic je politicki gorostas za vase partije . On koje su u srbiji nevidljive . Ne mozete se porediti sa cedomp on je uspeo da prebaci cenzus sto je za vas misaona imenicaCrveni banditi izumiru, a mladjim generacijama ce biti izbor "Srpski kralj" ili Biserka/Natasa/Ceda i tako ti fegeti.
Nemam sumnju sta ce izabrati kad dodje vreme i poslednji crveni bandit bude ukopan sa zvezdom petokrakom.![]()
Zato su i Ameri proterali kralja sto je cool nije feget. Pa postali super silaCrveni banditi izumiru, a mladjim generacijama ce biti izbor "Srpski kralj" ili Biserka/Natasa/Ceda i tako ti fegeti.
Nemam sumnju sta ce izabrati kad dodje vreme i poslednji crveni bandit bude ukopan sa zvezdom petokrakom.![]()
Amerima je taj kralj bio kao i kraljica Indiji, stranac.Zato su i Ameri proterali kralja sto je cool nije feget. Pa postali super sila![]()
Pa i nama je jugoslovenski princ stranacAmerima je taj kralj bio kao i kraljica Indiji, stranac.
Mi ovde pricamo o srpskom kralju i Srbiji.
Supersile igraju Premijer ligu, a sa njima treba igrati samo LŠ.![]()