"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хуља само хули против бога.

Пад грађанина је стање, када пали грађанин увиди да је све отишло до ђавола, зато што је већина народа постала неморална.

Заслужено имају неред и непоредак, онда се сете Бога да им помогне на лотоу !

Хуља само хули против бога.

Пад грађанина је стање, када пали грађанин увиди да је све отишло до ђавола, зато што је већина народа постала неморална.

Заслужено имају неред и непоредак, онда се сете Бога да им помогне на лотоу !
Ako je vecina nemoralna a malo pre si tvrdio da je vecina monarhisticka dakle vi ste nemoralni

Чекај ... ти би радије дао 1.4 милиона евар за Краљевскога брава него за рецимо помож за 1 400 деце ?

Хммм... Које је ту мерило одвратности ?!

имаћеш ти 1 400 000 сиромашне деце, ако политичке науке не могу да се у основама схвате.

Све ово треба да се промени, а то ће бити страховитим страдањем

Неспособна и неодговорна деца комунизма, коначно треба да се (себе сама) гвозденом метлом почисте.

То ће олигархија пореклом бољшевичка, и клан да учине сопственој сиротињи

Sposobni ljudi postoje i sad.
Da ali nisu za obnovuu monarhije ! Jer da jesu organizovali bi vas i iskoristili vasu brojcanu nadmoc da promene stanje u srbiji hahahahaha kako je s tobom lako samo te treba pustiti da se razmases i onda se sam spetljas u svojim kontradiktornim izjavama! Ti si ko leksizan i on siroma dotuce sam sebe sa citatima samo razlika je sto je leksizan uspeo da shvati da je za njega cutanje zlato i vise ne uzima ucesce u debati

Da ali nisu za obnovuu monarhije ! Jer da jesu organizovali bi vas i iskoristili vasu brojcanu nadmoc da promene stanje u srbiji hahahahaha kako je s tobom lako samo te treba pustiti da se razmases i onda se sam spetljas u svojim kontradiktornim izjavama! Ti si ko leksizan i on siroma dotuce sam sebe sa citatima samo razlika je sto je leksizan uspeo da shvati da je za njega cutanje zlato i vise ne uzima ucesce u debati
Jesu.
Organizovanje nema veze sa zadobijanjem blagoslova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back