"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je u trenutnoj situaciji, sa problemima koje imamo, ovo potpuno periferno pitanje koje nista sustinski ne bi resilo. A sumnjam i da bi poboljsalo turizam.

Takodje kod nas mislim da ne postoji ni jedinstvo naroda po pitanju monarhije, ipak su komunisti dobro obavili svoj posao.

Licno sam bio pobornik monarhije jedno vreme, ali sad mislim da je to potpuno nebitno i da je u danasnje vreme to ipak jako prevazidjeno.
retko oko cega srbi imaju vise jedinstva nego po.pitanju monarhije . Vidi samo izbore 99.5% glasa za republikanske partije a tek 0.5% za monarhiste ako to nije jedinstvo sta je

Videli smo koliko umeju, toliko dobro da su prvo uništili poljoprivredu, pa im se raspala industrija, a onda u kratkom roku od krađe i sama država. Njihova deca danas uništavaju i ovu skraćenu Srbiju, koju su njihovi očevi i dedovi razbili na tri dela.
na koliko delova je srbija bila razbijena za vlasti monarhista kralj je objedinio samo hrvatske zemlje a srpske razbio na nekoliko banovina a onda kad je kralj pokupio zlato i pobegao srbiju su raskomadali madjari hrvati bugari i siptari cini mi se na vise od 3 dela

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back